Ritual de dimineata

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirachi spune:

interesant topic...
la 5-5.30 trezirea...puiul meu e foarte matinal...pregatit biberon,schimbat scutec,papa pentru puiut,gangurit si jucat impreuna...totul cam o ora...
pun muzica si ies in curte,intr-un spatiu special amenajat unde fac inviorarea de dimineata...si prima melodie care imi ridica moralul sau ma inveseleste-depinde de cum ma trezesc...pet shop boys-Always On My Mind...urmat de a doua melodie sabrina-Boys...dupa care ma autosugestionez citind toate fituicile pe care le am lipite prin camera,peste tot...gen"viata este frumoasa indiferent de ora sau durerile cu care te trezesti" ...si terminanad cu "omul isi face singur destinul;totul e sa fie acasa cand se imparte norocul"...si cum se pare ca eu am lipsit in ziua respectiva incep sa imi fac programul zilnic in functie de prioritati...prima e fetita, restul se acumuleaza pe parcurs...si cum inca sunt in cautarea norocului,incerc sa-i suplinesc lipsa prin "strofocarea mintii".
asta inseamna ca la ora 9-10,am programul zilei planificat,mancarea facuta,sotul servit cu mic dejun,curat in camera si restul zilei liber sa ma ocup de celelte probleme...si se acumuleaza destule intr-o zi...iar seara imi este dedicata doar mie(cu conditia sa adoarma alexia si sa ne mai lase durerile gingivale)...
va doresc asemeni dimineti placute si vesele...si incercati terapia prin muzica...deobicei nu da gres.

Mamica de alexuta mica

UITAREA ESTE ULTIMUL LEAC PENTRU LUCRURILE PE CARE LE-AI PIERDUT

NU LASA SOTIA SINGURA LA NECAZURI,CA NU INTOTDEAUNA O GASESTI SINGURA SI LA BUCURII

NEPASAREA ESTE CEL MAI MARE HANDICAP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

mirachi, draga mea, buna lectie.Ar fi asa bine daca toti am face la fel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu ma trezesc ursuza rau si nu vorbesc cu nimeni pana nu imi beau cafeaua.
Nu suport sa mi se spuna " Buna dimineata", sa ma intrebe cineva ceva, sa mi se vorbeasca.
Vreau sa fiu lasata in pace pana imi beau cafeaua.
Am dimineti cand scriu pe biletele, deoarece realmente nu pot vorbi.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Eu credeam ca doar mie mi se intimpla sa fiu nervoasa dimineata.Va rog sa ma credeti, erau unele dimineti in care, dupa ce-mi reveneam din starea "ursuza" chiar ma gandeam daca nu sunt sarita de pe fix si, chiar, daca nu ar fi indicat sa merg vreo 2 saptamini la apitalul de nebuni, asta pana nu innebunesc pe altii de langa mine.Acum, dupa ce am citit si postarile voastre, imi dau seama ca nu sunt chiar asa iesita din comun.
Sunt f interesata sa citesc si alte sfaturi despre cum reusiti voi sa fiti calme si bine dispuse dimineata si, chiar daca va treziti nervoase si ursuze, cum reusiti sa va calmati si sa incepeti ziua cu bine.Pt. ca, de multe ori, din cauza ca ma trezesc nervoasa si nu am capacitatea sa ma calmez, imi este compromisa intreaga zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Black_Forest spune:

De luni pina vineri ma trezesc cu durere de cap, ametita, la 6 dimineata.
Imi incalzesc apa pentru nes in timp ce deschid si calc ce cu ce ma voi imbrac in ziua respectiva.
Apoi imi fac nesul si ma uit la stiri la si starea vremii.
Nu termin de baut cafeaua si apoi , dupa care imbracarea-putin machiaj si ies din casa.

Cind ajung la serviciu trebuie sa mai beau o cafea, adica termin de baut cafeaua.

Duminica si simbata se schimba situatia, ma trezesc fara durere de cap la 7 si ma culc la loc in zilele cind se poate daca nu... nu e nici o problema.

Nu am stiut cit de importanta e o ora in plus de somn cea de la 6 la 7 sa imi dispara durerea de cap

"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu nu sunt deloc o persoana careia sa ii placa diminetile. Ma culc pe la 3-4-5 a.m. si ma trezesc pe la 9, verific ce se mai intampla pe net, ma culc la loc.. si tot asa din ora in ora pana pe la 13-14 cand ma trezesc de-a binelea

Avantajele de a avea biroul in dormitor ...

Mergi la inceput

si tu esti milionar si nu ai nevoie de serviciu?

"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Ce de lume care bea cafea dimineata!!!
Eu primul lucru pe care il fac dupa ce ma trezesc este sa merg la pipi si sa ma spal pe dinti cit mai repede , sa indepartez bacteria care se acumuleaza in timpul noptii..imi place sa am respiratia fresh..
Dupa care ma duc la sticla cu apa plata (calduta!) si trag o dusca zdravana pentru hidratare, sa pastram tenul frumos...
Apoi deschid tembelizorul pe "Weather Network" si urmaresc cum va fi vremea in ziua respectiva sa stiu ce ma asteapta.
La citeva secunde dupa ce am baut apa urmeaza runda a doua de buda...cea "serioasa"
Apoi ma duc la bucatarie si pun juicerul in functiune...imi fac sucul de fructe (portocale si mere de obicei) cca un litru pe care il beau cu cea mai mare placere in fata televizorului - de morocanoasa, nici vorba cu asa bunatate de suc in pahar!
Daca am timp la dispozitie imi pun Cd-ul cu pilates si exersez juma de ora, daca nu, ma duc direct la baie si pret de ~ o ora (!) ma machiez si ma frezez...Rezultatele sint pe masura timpului petrecut in fata oglinzii :)
Stiu...nu am copii, de aia imi permit...

By the time I am finished with all this, is not morning anymore ...So, there you go...That's my morning routine!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

la cit ajungi l serviciu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Eu? Incep foarte tirziu...Abia la 12 plec de acasa. Serviciul e la doi pasi de mine, din fericire.
Cu toate astea ma scol foarte devreme.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput