Ritual de dimineata

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

super subiect
eu nu prea suport oamenii care sunt morocanosi dimineata, tatal meu, sora mea asa sunt,cumnatul meu, pana se scoala imbatranesti langa ei si iti faci o mie de nervi.
eu nu sunt asa si nici sotul, observ ca si fetita noastra e la fel, nu ne trebuie mult timp dimineata pana ne dezmeticim.
programul asta il avem primul se scoala sotul, mai nou fara ceas si mai nou pe 5-5,30, isi face cafeaua (de fapt o apa chioara, imi vine sa vars numa cand vad cana aia cu licoarea aceia semitransparenta, si cu mult zahar) da drumul la calculator si citeste presa.

Pe la 7 max 7 si 10 vine si ma trezeste, ca un dragut ce e imi face ness-ul care e tare tare si cu lapte frecat bine cu spuma deasupra, o bunatate. Imi aduce cafeau si o lasa pe noptiera si zice hai 'Mada ca e tarziu', atunci belesc si eu ochii si cu cana in mana ma dau jos din pat si pup fata (la cererea expresa a lui tati, fetita doarme cu noi in pat) si ma duc direct la baie. stau putin, ies tot cu cana in mana si ma duc la el la calculator ma uit la meteo sa stiu cat de scurta va fi fusta in ziua aia sau bluza de decoltata(sunt friguroasa).
Daca Ilinca doarme, mami cu treaba au nitica treaba , chiar acolo pe scaun, fff frumos sa stiti si revigorant.

Apoi directia la baie, dus, dinti, etc. Abia acum intru in bucatarie, uneori imi face sotul pachetul, daca nu, mi-l fac eu, ma imbrac, ma dau cu crema, ma machiez, si sunt gata. Sotul meu intre timp se duce cu catelusa afara, vine si soacra care sta cu Ilinca, la intre 8 si 8,10 iesim casa. Mergem impreuna cu masina la serv, ma lasa pe mine si el pleaca mai departe.
Injur tor drumul ca intarzii si ca in mod normal fac 10 minute, dar decand lucreaza astia pe la Bellu si pe Giurgiului, fac si 45 de minute (ca azi dimineata).
La serviciu de regula ajung prima, fac cafea verific niste echipamente si ies la fumat.
cam asta ar fi.
De regula suntem veseli, radem dimineata, in masina ascultam farsele de la KissFm si Radio 21.
hai va pup si fiti veseli/vesele.
Cred ca de foarte putine ori m-am trezit prost-dispusa dimineata.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Originally posted by anaisanais

Sar eu repede la scris, ce vrei, ''am apucaturi de nevasta ''

In primul rand multumesc ptr ca ai sarit cu un raspuns.
Nu fumez, nu beau cafea, muncesc zi de zi in natura, fac muuultaaa miscare, dar da, dorm foarte putin (poate si asta e motivul ptr care sunt morocanos pana ma dezmeticesc) si in plus maine am programare la analize. Ptr prima data mi-am pus problema despre firea mea asa de bursuc de dimineata (in general nu sunt un om morocanos, cel putin asa ma consider) dar acum am gasit persoana langa care imi doresc sa ma trezesc in fiecare dimineata si cred ca asta schimba mult situatia.
Si am renuntat la energizante. Poate si eliberarea de dependenta lor costa ceva.

Mada, pana ajung in masina sa ascult farse sau Radio-ul sunt si eu fresh (chiar cant pe masina :D), si nici nu zabovesc in pat, nu trage nimeni de mine sa ma trezesc, nici macar nu am ceas desteptator care sa-mi dea trezirea. Am avut mereu ceas biologic foarte bun, la orice ora ma pun la somn noaptea sau oricate ore as dormi.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Nu am citit subiectul, dar vroiam sa zic ca e un eveniment ca un barbat deschide un subiect la Femina Intim.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turttle spune:

Ce tare subiectu'
Dimineata pe racoare, ma trezesc fara ceas in mod normal. ma enerveaza la greu tiuiturile alarmelor din telefon. noroc ca ma trezesc inainte sa sa sune
putetzi sa radetzi dar ... primul miros de cafea ma trimite diirect la buda!
unde incepe shoul ...spalat, mascara pe gene
imbracat, mancat ceva sau pus la pachet special pentru micul dejun.
imparfumarea si evacuarea. ce ma enerveaza cel mai tare cand plec de acasa, uit daca am inchis usa .... si trebuie sa ma intorc

Voi aveti problema asta? zici ca-s nebuna!

Pe drum .. ma dau cu gloss
Ajung la lucru in 20 min si nu sunt morocanoasa de fel.
nu stiu ce e aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ma trezesc in jur de 7. Pana nu beau prima gura de cafea nu sunt buna de nimic...Biberonul lui Stefan il face sotul ca el se trezeste mai devreme. Pleaca toata lumea la serviciu, la scoala, pana la 8,30 cand vine bona spalat/aranjat/baut cafeaua(doua cani)/imbracat, spalat copilul/pus pe oala/iar imbracat copilul...9 fara 20 iesit pe usa, mers la serviciu si aici sunt in plina forma. Dupa amiaza e mai greu, dupa ora 5 nu prea mai sunt buna de nimic, in afara de facut mancare, pus masa, spalat vase, facut dus, iar schimbat copil, iar facut biberon si tot asa. Cateodata nici nu-mi dau seama cand trece timpul, acum e luni, acum e vineri...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

quote:
Originally posted by Alex2

quote:

Sar eu repede la scris, ce vrei, ''am apucaturi de nevasta ''

In primul rand multumesc ptr ca ai sarit cu un raspuns.
Nu fumez, nu beau cafea, muncesc zi de zi in natura, fac muuultaaa miscare, dar da, dorm foarte putin (poate si asta e motivul ptr care sunt morocanos pana ma dezmeticesc) si in plus maine am programare la analize. Ptr prima data mi-am pus problema despre firea mea asa de bursuc de dimineata (in general nu sunt un om morocanos, cel putin asa ma consider) dar acum am gasit persoana langa care imi doresc sa ma trezesc in fiecare dimineata si cred ca asta schimba mult situatia.
Si am renuntat la energizante. Poate si eliberarea de dependenta lor costa ceva.

Mada, pana ajung in masina sa ascult farse sau Radio-ul sunt si eu fresh (chiar cant pe masina :D), si nici nu zabovesc in pat, nu trage nimeni de mine sa ma trezesc, nici macar nu am ceas desteptator care sa-mi dea trezirea. Am avut mereu ceas biologic foarte bun, la orice ora ma pun la somn noaptea sau oricate ore as dormi.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Foarte frumos ce spui: ai gasit persoana langa care iti doresti sa te trezesti in fiecare dimineata!Imi permiti o parere:ai grija sa-ti amintesti in fiecare zi afirmatia aceasta, si azi, si maine si peste 3650 de ''maine''; apoi, daca-ti face placere sa te trezesti langa aceasta persoana, inseamna ca vei dormi mai mult, ca sa te trezesti mai mult, de unde deductia logica, vei fi mai putin ''bursuc''(desi bursucii sunt tare amunzanti!).
In alta ordine de idei, bafta la doctor si sa ne tii ''in curent'' cu rezultatul analizelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:

Foarte frumos ce spui: ai gasit persoana langa care iti doresti sa te trezesti in fiecare dimineata!

Total off-topic:
Mereu ma gandeam la cuvintele astea "poti sa ma faci sa-mi doresc sa petrec noaptea cu tine, dar poti sa ma faci sa-mi doresc sa ma trezesc langa tine in fiecare dimineata?" Ei, da, se poate intampla si asa.

Madalina, multumesc mult ptr grija.

quote:
vei fi mai putin ''bursuc''

Aaaa, partea frumoasa e ca in ultimul timp ma trezeste fiul meu care e la fel de matinal ca si mine, ma mangaie, ma ciufuleste, imi deschide fortat ochii, sau ma linge. E adorabil. Cine nu s-ar trezi bine-dispus?

Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ma trezesc dimineata, avandu-l pe post de ceas desteptator pe fiul meu, pe la 8-9 depinde de el.Dupa ce il aud ca se trezeste il las la desene 10 minute cat zabovesc eu in baie apoi incepe ritualul de imbracat in hainete de joaca, facut biberon si cafea dupe preferintele fiecaruia. Dupa ce isi serveste el biberonul imi servesc si eu cafeluta si gata, ziua a inceput fara sa ne dam prea bine seama. Sunt cand mai vesela cand mai morocanoasa depinde de cat de tare i-au durut pe unii dintisorii noaptea. Mi se pare complicat si acum, nu stiu ce o sa ma fac cand vom avea de mers la gradi si la munca...cred ca o sa fie mult mai complicat.Dar pana atunci mai e ceva vreme, ma bucur ca avem timp sa ne savuram fiecare micul dejun si traies din plin momentele astea, voi vedea cum ne vom descurca atunci.
Sincer mi-ar face placere sa ma trezesc mereu pe la 8-9 si sa imi organizez programul cum vreau dar pentru asta trebuie sa castig la loto sau sa imi descopar ceva talent ascuns de pictor sau scriitor..ceea ce e mai greu

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Hai ca subiectul asta e chiar marfa!
nu credeam ca sunt asa multi oameni morocanosi dimineata. si mai sunt o gramada care se trezesc la 5.
eu si sotul meu, din nefericire suntem amandoi groaznici dimineata. ne trezim ff greu. sotul meu are propria lui firma care pe deasupra mai este si peste drum de blocul in care locuim, asa ca e un norocos. nu ca eu as face naveta, fac 20 de min pe jos si 7 cu masina pana la servici. prin urmare imi pun tel sa sune la 7.05 si ma ridic din pat la 7.15, ma duc prima la baie (5 min) dupa care ma intorc sa-mi trezesc iubitul, mai stau cu el vreo 3 min, ma imbrac, ma duc la bucatarie si pregatesc ceva de mancare, de obicei ii fac lui un ou si un ceai plus ce este prin frigider.nu uit sa pun mancare si apa papagalilor, sa vb putin cu ei. intre timp ajunge si al meu sot din baie, mancam, eu mai repede, el uitandu-se la stirile sportive, dupa care la 7. 45-7. 50 plec din casa. ma rujez in lift sau la semafor si incerc pe cat posibil ca la 8 sa intru in firma.
eu cafea nu beau, ca mi-e rau, doar cola si daca ma trezesc dupa pranz.
imi plac f mult cateii dar nu mi-am luat in primul rand din cauza asta, ca nu as putea sa ma trezesc dimineata sa-l duc afara, si decat sa-l chinui mai bine mi-am luat papagali.
ce m-oi face cand voi avea copii?

"Viata aceasta s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care o speram, dar cat
timp suntem aici putem de asemenea sa dansam.Amintiti-va asta: nu ne mai
putem intoarce niciodata inapoi, acesta e singurul spectacol pe care il
jucam."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza spune:

La mine cel mai nasol e cand ma "trezesc"la serviciu dupa cate o garda,e gresit spus ,dar hai sa zic asa si vin acasa unde trebuie sa stau cu fetita mea daca nu se duce la gradi si sunt absolut chiauna toata ziua.Astea sunt cele mai grele dimineti,cele in care ma trezesc in patul meu sunt superbe,oricat de obosita as fi.Secretul meu este ca apreciez altfel diminetile pentru ca sunt destule nopti din luna cand "lipsesc" de acasa.

Mergi la inceput