Ritual de dimineata
Voi cum va treziti dimineata? Care este ritualul vostru? Sunteti morocanoase? (eu sunt tare morocanos pana ma dezmeticesc bine). Ce folositi ca sa va dezmeticiti? Cafea, apa rece, ciocolata? Ce secrete aveti?

Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
Raspunsuri
elisor spune:
Depinde de ce visez, daca nu e un vis sacaitor atunci nu am motive sa fiu morocanoasa, imi fac cafeaua (e vitala), ma gandesc ce am de facut pe ziua respectiva si...ma mobilizez.
Un vis ciudat ma "tine" legata si imi ia ceva timp pana revin cu picioarele pe pamant si...da, sunt morocanoasa in situatiile astea.
Eli cu
Andreas (17.08.1998) si Bianca
(13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Victoria spune:
Ma trezesc ursuza, ma spal/imbrac/fardez, nu mananc/beau nimk.Plec ( la fel de ursuza)la servici.Unde ma trezesc, o data cu cafeaua
.
Depinde si de bioritm, tensiune, etc.Eu prima parte a zilei sunt cam ametita, dupa 12 incep sa functionez la parametri...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
mama lia spune:
eu parca sunt sora cu Voctoria!!!..
abia la serviciu, dupa cafeluta, incep sa ma dezmeticesc...si dupa prinz sunt treeaza cu adevarat....
ariel_7000 spune:
deoarece ma culc foarte tarziu (in jur de 2) si ma trezesc devreme (6.30) sunt zombi pana pe la 10. cam asa arata: 6.15 prima sunerie, 6.20 a 2a, 6.30 a 3a si ultima, insotita de un marait a sotului si ceva de genul "vezi ca suna!". sar din pat, fuga la baie, spalat, machiat (ceva de " ochii lumii"), ciufulit parul, care sta cam ca la ciocanitoarea woody, imbracat cu ce prind in cale si fuga pe usa (niciodata la 7.00, cum imi propoun...ci pe la 7.10, 7.15). alergat dupa tramvai, crize la stopuri si in zona iancului unde face 15 min. la o statie. prins primul metrou, mers 15 min., schimbat al 2 lea metrou....fuga pe strada si undeva intre 8 si 8.15 tras cartela la poarta (jale mare sa nu depasesc si 15 min. ca intru pe lista de intarziati care ajunge la director - multumesc Doamne, ca am ajuns mereu pana la si 15:))) . dat drumul la computer, injurat antivirusul care scaneaza toate tampeniile din calculator, baut o cana maaaare cu cafea gata facuta de dragele mele colege....mancat 2-3 fructe si inceput o preafrumoasa zi de munca la call center...relatii cu clientii. ma enervez de n+1 ori cu unii care nu pricep ce vreau eu sau eu nu pricep ce vor ei...mancat de pranz cu casca pe urechi si inghitit cu noduri sa nu auda clientul plescaitul:). terminat programul de munca la 16.30 sau la 18 la schimbul 2, fugit iar dupa metrouri si tramvai (in ordine inversa decat dimineata), facut un fel de cumparaturi, ajuns acasa la mama, constatat ca am uitat de cumparat x, y, z, sunat la sotz si dat "comanda", mancat pe fuga ceva (gatit de mama), luat copilul, fuga in parc cu el, venit acasa schimbat, hranit, spalat copilul, salutat in fuga sotzul, eliberat animalutul de casa (chinchilla), pazit cin cinul si copilul sa nu se accidenteze si sa nu distruga casa, hranit si schimbat cusca animalului, prins animalul si parcat....parcat copilul si plecat in sfarsit acasa!!! ajuns acasa (ora 22) gatit,la cateva zile spalat la masina (sanatate vecinilor mei de la etajul inferior ca au program ca si noi:)), pe la 23 trantit in pat cu o carte in mana sin care ma chinui sa pricep si eu 2 pagini sau vazut un film din 2 in 2...mai mult motzait decat vazut....si nani scurt si bun, apoi iar de la capat!!!
m-am intins cat casa scanteii....scuze, dar trebuia sa-mi vars si eu of-ul:))
secretul este 1 cafea bine facuta (de catre altzii:))...
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
szivarvany spune:
Eu sunt ca`n armata, in 5 minute m am dushalit, am dus laptic la mandra si cand nus`t la dieta mananc bolul de cereal sau paine prajita, dupa care o tai la servici.
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
florentza spune:
Ritualul meu...cel de toate zilele este : dim.- ma trezesc ff.obosita (mai ales acum cand lui Alexandru ii ies caninii si nu prea doarme noaptea)si primul lucru pe care il fac este inviorarea pe fata cu apa rece ,apoi neaparat cafeaua dubla si cat mai concentrata sau un ness mare (nu mananc dimineata sau rar ciugulesc ceva - asa mi-e felul; abia pe la 12 mananc) si dupa ce-i dau copilului sa pape stau pe DC pana simt ca sunt in forma si numai buna de treaba...
Pe la 12 mananc si eu ,scot copilul afara ,vin la 14-14.30 ,ii dau sa pape,il culc la 15 si apoi trec la bucatarie sa :gatesc,spal...
Cam asa se intampla la mine....
Florentza
anaisanais spune:
Eu ma trezesc zilnic(adica, de luni pana luni) la ora 5.00, imi beau cafeaua(de cand nu mai fumez, nu mai pot zice:imi beau cafeaua si fumez o tigara), fac sandwich-uri pentru sotul meu, caci el mananca dimineata, pregatesc mancarea pentru copil, ies cu cainele vreo 15 minute, fie ploaie, fie vant, ca Ana lui Manole!, mai beau o ceasca de cafea si, la 6.35, plec la serviciu. Uneori ma mai trezesc cantand dimineata (mai rar de vreo trei ani incoace!), ii vorbesc cainelui si broscutei testoase si am minutul ''panseului de dimineata'', adica ma duc si ma uit in oglinda si-mi spun:Totusi viata este frumoasa si merita sa fie traita!
Cred ca unul din secretele mele este faptul ca nu mi-a placut niciodata sa fiu invinsa, intotdeauna mi-a placut sa fiu eu....deasupra(
)...vremurilor, asa ca si atunci cand imi este greu, ma gandesc ca daca voi fi morocanoasa sau voi plange, lucrurile nu se vor schimba in favoarea mea.Si mai am un secret(este un fel de a spune, secret, pentru ca eu il spun tuturor):nu pierd o zi fara sa ma indragostesc: de sotul meu(din nou), de florile din balcon, de cainele batran, de testoasa -cu tample rosii- de Amazonia, de copii si in mod special- de al meu, de oamenii pe care ii intalnesc in viata...pe unii ii iubesc, pe altii incerc sa nu-i urasc...
lilianasoare spune:
Ariel,
Cand am citit postarea ta, imi veneau in minte numai scene derulate cu repeziciune. Inseamna ca fiecare zi a ta e un adevarat tur de forta
Madalina, foarte frumos spus
Eu ma trezesc cand vrea Rares, adica undeva pe la 7, 8. ii dau laptele, mai zabovim un pic in pat, giugiulindu-ne
apoi ma fac fresh, imi fac ness-ul, aprind calculatorul sa pun muzica (am descoperit un cantaret f. bun - Mika), spal vasele, bag aspiratorul, ma uit un pic pe DC, apoi la 11 ma uit la Ed, pe Hallmark, hranit copilul, scos putin, culcat, lucrat la doctorat, gatit intre timp, iar hranit copilul, iar scos pe afara, ajunsa franta de oboseala, lafait in fotoliu sa-mi revin, iar trebaluit prin casa, citit un pic (cat ma lasa piticania), iar hranit, imbaiat si pus in patut la 10. Uitat un pic la TV si alte alea de cateva ori pe saptamana
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori
NinaR spune:
Ma trezesc pe la 6.15 - 6.30, mananc, obligatoriu imi pun o perfuzie cu
, ma machez/coafez/imbrac, si plec la munca. Dimineata nu sunt morocanoasa, pentru aceasta stare, am o zi intreaga la dispozitie ![]()
Nina