Colectia de toamna iarna 2005(127)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen la pranzo-dupa-masa!

In primul rand, SANATATE INFINITA BOLNAVIORILOR SI INSANATOSIRE GRABNICA!!!!

Apoi, multumim de aprecieri! Sarah va ofera o pajiste de !

Despre noi:
- ne-am modificat patutzul, asta dupa ce azi la pranz sarah tot nu avrut sa doarma ca era tare ocupata cu urcatul si coboratul de pe masa d einfasat, deschisul sertarului de sus si cotrobaitul in el; apoi la 14 au venit baietii de la firma de mobila si gata! independentza, bine-ai venit !Asa ca amu doarme ca pe vremurile bune!
- mic-dejun: covrigei.Dap, ati citit bine. Papa dimineatza cam 200 ml de lapte - asta e ultimul trend, am scazut dramatic portiile de lapte de la 600 pe zi la 400. Apoi nu vrea nimik altceva decta covrigei, nu fructe, nu nada, pana la pranz. cand insa papa un castron de mancare de pranz, urmat de cam 150 ml de fructe = o mandarina-suc stoarsa + un mar ras. daca fac greseala fatala sa pun picatura de banana, adio mancat!Mai, si ce-i placea banana cand era mica!
- cina- nu avem in program asa ceva. papam la 18 iaurt + biscuti si la asa zis civa poate-poate un colt d epaine o bucatica de cascaval, asta daca papam noi de fatza cu ea, sau e la mama, caz in care papa rosie - preferata ei! Deci laptele de seara e imediat dupa baitza, il bea si in secunda 2 o pun in patutz la nani
- cereale integrale- NU papam, ca io nu iau asemenea surse sigure de ingrasare pentru MINE.Deci nu are d einde sa sterpeleasca.
- aproape m-am hotarat pentru o gradi particulara, unde avansul e doar 2 milioane si mergi pe contractul cu ei, chiar daca majoreaza ei taxa ulterior. dar mai trebuie sa merg inca odata cu mama sa vada si ochiul ei critic.
- astept si io doctorul, ca am lista cat China de intrebari.

Gandacel- Bogdanel la el la gradi are ore in engleza? ca la asta la care vreau io s-o dau pe sarah scrie ca e intensiv engleza si germ de 3 ori pe sapt, dar mi-au zis ca e numai pentru cei d ela 3 ani in sus, ca la varsta asta sunt prea mici pentru limbi straine. IO nu-s de acord, dar se pare ca asa e cam peste tot! de-aia vroiam sa stiu concret si de la voi!

Cu vantul...ehehe, noi batem recordurile de stat afara: azi deja 2 are, ieri vreo 4...

Feli- io cred ca la voi a fost de la dinti. Daca e viroza, nu cred ca scade asa de repede, sau scade dar revine febra.Tinem pumnii sa fie asa!

Madau- auzi, tanti? Carevasazica ai monopolizat Zana Maselutza! Ia fa bine si spune-i sa mai treaca si pe la noi, ca de nu se chinuie Sarah cu 2 masele deodata, dar tot nu ies... Sa va traisca necariate ale voastre!

Gaca...m-am odihnit destul - cam jumate de ora, de azi de dimineatza de la 6.30 sculata...ca deh, am facut curat, platit facturi, facut de papa, harnica, ce mai!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Dragi mamici, nici nu m-am simtit contrazisa, nici scuzele nu-si au rostul... ca nu m-a suparat nimeni cu nimic! Am zis doar ca tot repet pe aici... degeaba! Reteta "speciala" de constipatie nici n-am mai dat-o, ca si pe aia am tot scris-o pentru fiecare in parte, tot aici pe forum, dar nu numai ca nu o baga nimeni in seama, dar cele in cauza nici n-au incercat-o, macar atunci cand le-am dat-o. So... eu dau sfaturi, chiar de mai multe ori, fara suparare, daca aveti nevoie. Dar daca nu vreti sa le urmati, nu o sa va fortez eu!

Florile mele sunt vai de mama lor... Sper sa-si revina la viata odata cu restul naturii.

Nu mi-ati zis, ce ne facem cu vantul asta? Voi cat mai plimbati copiii? Cate dintre voi ati renuntat la carucior? Ca noi nu si nu! Si tot speram sa nu fie cazul sa-mi pun problema cand apare micuta: cate carucioare si cate maini imi trebuie sa ne plimbam toti trei?

Gandacel 34+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi sanatate lui Nati! Silvia e bine?

Noki cred ca raspunsul meu la poll-ul tau e evident: ramane cu bunicii, asta daca ii tine Dumnezeu sanatosi.
Mama, dar si Sarah are o energie, probabil ii pui baterii long life
Mama si cand or incepe sa vorbeasca bine si vor intrebe cate in luna si in stele...
Iar preotul meu chiar azi ma intreba cand fac si un baiat

Bic hai, sus optimismul Linisteste-te si ai o discutie serioasa cu el, ca sa ii spui ce te nemultumeste.

Melku in sfarsit mai aud si eu de o bona ca lumea. Tin pumnii sa iasa bine treaba!

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Masa de dimineata: intre 150 si 200 ml de lapte. Iar la 11 - o banana si un ceai.
Catutza tin pumnii si tie sa nu fie ceva nasol in cazul Biancai

Joy uf, ati scapat si de "teribila" decalotare! Slava Domnului

Negara multa sanatate lui sotului! (el e stefan nu?)
Mama, ce nazdravana e Elise, are energie nu gluma!

Ps: e clar ca sunt si la noi dintii, a plans Ilinca si azi noapte in somn, si acum in timpul somnicului de dupa amiaza. Deh, e "sezonul"!

Mergi la inceput

Gandacel nu stiu exact cat are Ilinca, n-am mai cantarit-o de la 11 luni, de cand am dat cantarul... Am pus-o pe cantarul de adulti si pare a avea intre 10-11 kg...

Buluci

quote:
Pe mine ma multumeste ca nu bea, nu fumeaza,nu e posedat de calculator,nu se baga in anturaje urite cu prieteni,il iubeste pe Simsim enorm de mult, si cred ca si pe mine(dar ma doare enorm ca nu mi-o spune NICIODATA)

asa e si la noi, mai putin faza cu calculatorul Pai cum mai nene ai 10 zile de concediu medical si le petreci la pc? Dar trebuie sa aiba omul un viciu... cred

Madutza vad ca ai primit sfaturi pentru diaree, of, iti doresc doar sa se faca ODATA Orlando bine!

Gata, iesim afara la soare, ca in casa e un frig.... au oprit astia caldura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of, Lavi, si voi ??? Sanatate multa Nataliciului!!

Catutza, Madutza va tinem pumnii si voua sa nu fie ceva nasol!!!
Sa veniti cu vesti bune despre pui!!!

Ela, voi ce ati rezolvat cu Uka ??

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

N-a mai facut kk de azi dimineata ,parca si-a mai reveniyt un pic si la fata ca tare palid si somnolent a fost toata ziua .Acum il adoarme mama ca io tre' sa merg la cumparaturi ,noroc ca a venit ea ca altfel muream de foame-n casA :)) ,s-au cam terminat toate iar eu n-am avut chef sa ies deloc pina acum ,ma simt tare naspa

NUMAI MAMA SA NU FII ,ACUM INTELEG DE CE-MI ZICEA MAMA VORBELE ASTEA CIND ERAM MICA ,EU CIND ARE ORLANDO CEVA SINT LA PAMANT CU TOATE ,NU POT ZIMBI ,MINCA ,N-AM CHEF DE VORBA ,DE IESIT ,DOAMNEE CAT SUFERA O MAMA ..

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie-aprilie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Sa va scriu, asa pt inspiratie, meniul lui V de zilele astea:

-Dimineata, 150 ml lapte
-h10, 1 mar imens sau 2 normale cu bicuiti.eu fol. biscuiti de la LU.
-apoi sandvis cu unt, cascaval si cateodata ceva mezel de pui facut la aparat
-dupa somnul de dupa amiaza, adik h 2-3 pm, ciorba/supa 2 polonice cu cateva firimituri de paine
-h 6 pm, un iaurt, sau banana, sau compot
-h 7-7.30 pm 230 de lapte cu orez
-peste noapte iarasi un bibe cu lapte+orez

Ile 21 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Madutza asa e, numai mama sa nu fii, eu numai ca a avut Ilinca ceva febra si eram ca o gaina fiarta, nici nu mai puteam gandi, noroc, cu Doru (manca-la-ar mama pe el de baiat cum isi spala pacatele) ca ma sfatuia pe mess, ca eu nu ma stapaneam, imi tremurau picioarele.
Sa nu-ti zic in ce hal m-am comportat la banca, cand am fost sa depun niste bani... Desi trecuse "momentul critic" eu eram tot nauca

PS: of, iar are 37,5. Nu e febra, dar nici bine nu e

PS2: i-am luat temp iar si in fundulet are 38. Maine dr scrie pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

quote:
Iar preotul meu chiar azi ma intreba cand fac si un baiat

Azi noapte am visat ca eram insarcinata cu un baietzel...eram cam dezbinata. Dar bucuria mea nr one era ca voi putea sta acasa cu Sarah. deh, io tot mama de fetitza raman...
Dar Adila a fost tare de to azi de dim, cand i-am zis de vis: cica: aaa...deci ai avut un cosmar!!!

Cristina Negara- asa e cum zice si Feli, nici cu Elise nu mi-e rusine la capitolul energie!!!

Gandacel- noi nu am renuntat lacarut si nici nu vreau. Mi-e muult mai comod asa. De iesit, io ti-am raspuns. Azi de dim a fost cu Adila in parc 2 ore.

feli- 37.5 nu e febra, lasa pitica in pace! Apropo, cum ti-ai dat seama ca e si asta? io extrem de rar ii masor temperatura, daca mi s epare extrem de calda + are si alte semnalmente dubioase...

Din pacate sunt consemnata la domiciliu, in asteptarea doctorului...si cand vad ce soare e...mor!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput