*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (41)
Raspunsuri - Pagina 9
lilky spune:
Inca ceva, chris27 de unde sa stiu ce tip de burtiera sa-mi cumpar si ce marime? Ma ajuti te rog? Merge burtiera si la nastere normala si la cezariana?
Liliana 32+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by lilky
V-am pupat,
Plec sa-mi iau prenatalul.Va citesc cand ma intorc, sa nu terminati capitolul, da?Mai asteptati-ma si pe mine.
Liliana 32+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele
Lilky, eu intru in prenatal de poimaine(14)!
Maine ma duc la Herghelegiu la morfo!Abia astept sa-l vad pe pitik iar!
Alyna 31+cu
mica0307 spune:
Vai ce va invidiez ca intrati in prenatal. Ba chiar va urasc . Eu mai am 3 saptamani .
Mica 30+ Maya Alexandra
Poze
dideip spune:
DE CE MICA PESTE 3 SAPTAMANI INTRI IN PRENATAL, NU LA 32 DE SAPTAMANI SE INTRA IN PRENATAL.EU TREBUIA SA INTRU DE VINERI DAR MAI VIN INCA O LUNA LA SERVICI PANA VINE "SCUMPA MEA SOACRA"PE 25 MARTIE SI LUNA APRILIE SA TE TII PLIMBARI(PUTIN PE LA SORA MEA CEA MARE, PE LA VERISOARE, LA CUMPARATURI))ATUNCI IMI FAC SI EU DE CAP.INCEPAND DIN LUNA APRILIE MA OCUP SI EU DE BAGAJUL DE SPITAL, IMI ADUC PATUTUL SI HAINELE DE LA SORA MEA CEA CARE CARE LE-A PASTRAT CU SFINTENIE PENTRU MINE.
Paula32+
poze
poze bebe
addinel spune:
m-am hotarat sa nu iau nici un antibiotic!!! ma simt si mult mai bine, cred ca numai gandul ca trebuie sa iau antibiotic ma vindeca rapid.
mica, asa tarziu intri in prenatal? ca eu am 26+ saptamani si dupa paste intentionez sa nu mai merg la serviciu.
26+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
poohy spune:
Mica, merci de raspuns!
Eu cred ca tratamentul descris mai sus nu e legat de RH negativ - ci de anticorpii de tip A. Exact asa mai stiu eu o poveste, insa e veche de 40 de ani, deci nu prea actuala
Anca 29+
poze
bebelusa
mica0307 spune:
Dideip, Addinel asa am hotarat eu, sa intru la 1 aprilie . O sa am 33+ atunci.
Mica 30+ Maya Alexandra
Poze
chris27 spune:
Cred ca e bine sa porti burtiera imediat ce nasti...Data trecuta am luat de la cineva din spital un jaf,era ca si de panza ,total neelastica,imi amintesc ca indata ce ma puneam jos se facea ca un cordon...si avea la spate un sistem tare rau de prindere,gen siret(ca la un corset)...Acum am 2,una de la o prietena din germa (arata ca un chilot prelungit tare peste stomac )mi-am mai luat una de la 38.000,asta nu-i cine stie ce ,arata ca un elastic lat de vreo 50 cm si se inchide cu mosi si babe...sper ca ati inteles ceva din descriere...Burtiere faine de tot sunt la farmacii si au niste scoruri.......Eu ma gandesc sa le port deodata...ca nu prea o sa-mi arda de abdomene...
cristalina spune:
Addinel...eu nu m-am bagat dar mi se pare solutia cea mai buna. Nu cred ca manifestarile justificau administrarea unui antibiotic...
Chris, mie personal doctorul mi-a zis sa nu port burtiera sub nici un motiv! A fost extrem de categoric si el a deschis discutia pen' ca eu nici macar nu-l intrebasem! Ca se refac muschii mai bine fara...Acu', poate mai mult din lene sa nu cumpar , eu l-am ascultat.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
dideip spune:
Fetelor (cele din Buc.)imi puteti spune, v-ati gandit la oferta mea de vineri?pentru intalnirea de joi?Uitati-va pe mailul comun si veti vedea despre ce este vorba. Eu zic ca ar fi frumos si cu ocazia asta ne mai intalnim inca o dataAstept confirmarile voastre azi ca sa o pot suna pe tipa.
Paula32+
poze
poze bebe