*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

ancamari, nu am febra... ma doare doar ft tare gatul si ma simt slabita, ca la un inceput de raceala. dr. a zis ca am nu-stiu-ce in gat si sa nu risc sa fac complicatii- febra sau infectie- mai bine sa iau ospen care da, este antibiotic. am cautat in tratatul de farmacologie si cica nu e contraindicat in sarcina, face parte din clasa penicilinelor. am sunat la ginecolog si nu raspunde. mai incerc...

26+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Cristalina,daca asa spui sa stii ca m-apuc de impachetat...Serios ca simt nevoia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

n-am motive ! e adevarat ca m-am ingrasat, dar saracu Alex n-a zis nimic, din contra, imi zice mereu ca sunt frumoasa. e adevarat ca Alex are foartre multa treaba si il vad dimineata si seara, da cred ca nici sotii vostri nu si-au luat liber ca sa stea cu voi... nu cred ca sunt motive intemeiate de depresie... cred ca sunt eu exagerata !
si cateodata ma uit la tv si incep sa plang in hohote, fara motiv! doar de ieri... sper ca o sa treaca repede !!!

oana24+-25 cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Monicoasa...fierul este recomandat in sarcina si nu se prea fac analize pentru asa ceva.
Iti da sa iei in ultimul trimestru pentru ca necesarul de fier creste si tu nu iti modifici dieta ca sa suplinesti...
(poate s-a raspuns dar nu am vazut eu...)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Kay, am trecut si eu prin "depresii" de genul asta, si toane...aseara chiar cautam motive de cearta, mai ales cu parintii mei..ma tot luau: da ce ai fata?!..pana cand le-am spus: pai toata sarcina asta n-am avut nimic, n-am avut pofte..etc..macar toane lasati-ma sa am!
In ceea ce o priveste pe Andrada, din cate imi amintesc eu vineri zicea ceva ca merge la cumnatul ei peste weekend. Probabil inca nu a ajuns acasa....Cat priveste sterilizatoarele..am auzit pareri pro si contra, adica am auzit de mamici care cica si-au luat dar daca stiau nu il mai cumparau, pt ca e la fel ca si cand ai fierbe biberoanele. Insa verisoara mea care va naste in aprilie imi spunea ca la primul copil nu a avut, si le-a fiert, dar din cauza duritatii apei s-au facut foarte urate, si s-a depus calcar pe ele. Si acum la al doilea copil isi va cumpara.

diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

LA MULTZI ANI MICHIGAN!!!
Si noi am schimbat saptamana..ne apropiem cu pasi maruntzi!
Eu una sunt tare inspaimantata de posibilitatea de a fi nevoita sa fac cezariana..urasc operatziile..am trecut printr`o operatzie si nu`mi mai trebuie...prefer durerea cateva ore chiar si o zi..dak dup`aia scap de chinurile refacerii..cred ca o sa imi spunetzi ca nu`s intreaga la minte...dar mie nu mi`e frica atat de tare de durerile nasterii...chiar mi se pare ok ca o sa doara putzin..astfel am sa am o multzumire desavarsita cand o sa`mi tzin bebelina`n bratze...Fiindca am fost sportiva..am avut cam toate cele sucite si rasucite...copci si entorse..maini si picioare rupte...am indurat la durere de nu`mi vine sa cred....Am rezistat de fiecare data..si sper sa fiu in stare si acum!
Eu ma rog sa nu fac cezariana....as renunta fericita si la epidurala...pt ca numai cand vad acele alea ma ia cu fiori pe sira spinarii
kay..sa stii ca si eu trec prin chestii asemanatoare...dar eu mai mult ma pitzigaiesc in fata sotzului meu..pt ca sa`mi zica el ca nu`i asa negru` dracu` precum il expun eu....eii..pretentzii de femeie gravida...bine ca are cine sa le intzeleaga
michigan,motannelEu ink n`am terminat afcultatea...mai am un an si putzin...am inceput la istorie filosofie...si`acum sunt la istorie pura...pt ca m`am transferat la idd..si n`am avut de ales..nu era specializarea dubla.

Mone 30+ Maria Antonia
mone after
mone before

Mergi la inceput

am vorbit cu andrada, e bine. a avut un accident dar n-a patit nimic ! un accident mic-mic. acum se ducea cu masina la constatari. n-are nimic, ca si eu m-am speriat !

o sa ies sa ma plimb, ca m-apuca nebunia in casa !!!

oana24+-25 cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

am aflat caam curs de la 1 asa ca fug la facultate ! ebine e sa ai treaba !!! va si o sa ma intorc vesele (sper) !

oana24+-25 cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Fetelor, merci mult pentru raspunsul cu numele Adevarul e ca nu ar trebui sa bag in seama comentariile tip "nume de telenovela", dar nu vreau dupa aia sa se ia nimeni de fetita mea... Se prea poate sa ramanem la Maria, ca o sa fie Maria noastra :) Am 3 colegi de servici care si-au botezat Maria fetita anul asta - plus o prietena care vrea o fetita si sa o cheme Maria... Insa mai cautam ;)

Kay, trebuia sa ma vezi pe mine sambata cum am facut. In primul rand, ma fac arici de cate ori ma urc in cantar sau ma vad in oglinda. Sambata am fost prin oras si ne-am uitat la lucruri de bebe. Am zis ca asteptam dupa baby-expo, de fapt pana atunci nu avem nici toti banii. Insa mi-au placut asa mult, ca vroiam sa iau lucrusoare. Si mi-a sarit sotul in cap sa mai asteptam - si - l-a pus cineva - sa imi zica ca vreau sa ii iau prea multe hainute. Si are numai 4 body-uri fara maneci! Auzi, prea multe hainute! Ca de primit nu prea stiu de unde sa primim, si oricum nu poti sa te bazezi pe asta. Am inceput sa fac urat ca o sa ramana fetita fara hainute si nu o sa am cu ce sa o imbrac, apoi am trecut exact in faza descrisa de tine...
Acum imi dau seama ca saracul sot incerca numai sa ma tempereze si chiar nu prea avem bani pana la salariu - dar cum sa imi zica despre 4 body-uri ca sunt prea multe!?!? Si colac-peste pupaza, a comentat si cand am luat o paine calda si rotunda - nu mai puteam de pofta - ca e prea mare. Atunci sa vezi razboi...

Anca 29+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

poohy, uite aici niste nume: m-am documentat serios
Ioana, Teona, Georgiana, Elena, Iustina, Marta, Petronela, Petrina, Paula (sf. Pavel), Ilinca (sf. Ilie), Maria, Dumitrita, Mihaela, Gabriela, Andreea, Nicoleta, Stefania...astea toate sunt in calendarul ortodox, chiar daca la Teona Iustina si Marta nu sunt sarbatori. Apoi daca vrei poti face variatiuni: adica in loc de Ioana sa ii spui Iana, Oana...Mie imi mai plac Miruna, Carina...Poti sa ii pui de asemenea nume de flori: Florina, Dalia, Crina, Narcisa etc.
Sper ca macar un pic sa te fi ajutat in alegerea numelui, sau macar sa nu te fi incurcat mai rau

diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput