*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (41)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Mica si tu vrei sa vii mai devreme la servici dupa ce nasti?

Paula32+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Dideip, nu nu! Cu bebelina dupa ce se naste stau 6 luni. Orice conditii de pre-post-natal/CIC ar exista
Am noroc ca o am pe mama care abia asteapa nepotei :) A mea e prima. Asa ca nu mi-e chiar asa frica sa o las - desi si eu presimt ca o sa mi se rupa sufletul sa ma despart de gagalice.

Eu faceam socoteala asa - sa intru cu 3-4 saptamani inainte de nastere in pre-natal (sau cat pot de putin), apoi restul pana la 126 de zile de pre-natal, mai am cele 23 de zile de concediu pe anul asta - vin cam 4 luni dupa nastere. Plus 2-3 CIC -> 6 luni.
Am inteles ca exista si varianta cu medic de familie care da 1/2 de luna concediu medical, 1/2 de luna CIC - dar nu stiu unde sa gasesc eu doctor sa imi dea asa :))

Anca 29+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Dideip nu am facut inca nici un plan de revenire la serviciu. Ideea este ca vreau sa beneficiez de tot concediul pre si post de 126 zile. Si dupa mai vedem...

Mica 30+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

DIDEIP... am citit mailul de la TINE!!!!

Vreau si eu la INTALNIRE JOI!!! Plsssssssss!!!!

Mai sunt locuri???

ANTONIO ne zambeste
Andrada 31+ cu Antonio

Mergi la inceput

Didialex, o sa fac dosarul oricum :) Radeam de situatie - daca este adevarat ca nu se dau banii retroactiv pe cele 2-3 luni cat analizeaza actele
Ce este concediul de risc maternal? Se poate lua inainte sau dupa nastere?

Anca 29+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana29 spune:

buna fetele

in primul rand la multi ani pentru fetele a caror zi de nastere a fost, dar si celorlalte pentru 8 martie. va doresc tot binele din lume, alaturi de copilasii si sotii vostri.

in legatura cu concediul, si eu prefer sa-mi iau mai mult post natal, pentru ca la indeminizatia CIC pierd destul de multi bani. oricum e mult mai bine cu 85% din salariu pentru mine.

eu o sa nasc prin cezariana la euroclinic cu dr. meu Gheorghe Peltecu. inca n-am facut programarea, dar probabil va fi in jur de 20 iunie, eu avand DPN pe 28 iunie.
sobi, am vazut ca tu nasti tot la euroclinic si ai dpn apropiat de al meu. tu cum o sa nasti?

in legatura cu numele pentru bebic nici noi nu ne-am hotarat. mie imi place stefan, dar sotul meu a zis ca vrea sa-l vada ma intai si dupa aia sa ne hotaram. ce sa spun, de parca i-ar veni vreo inspiratie divina cand il vede

va pup pe toate cu mult drag,

Ioana24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Poohy, inainte de nastere se ia si e un fel de concediu medical...(in loc de ala de maternitate)

Liviana, eu stiu asa. La servici te duci cu concediul dat de medicul de familie lunar pentru alea 126 de zile. Iar pentru CIC depui cerere la primarie ...cu data de x cand se termina ala de maternitate(parca primarie era...).
Poohy, eu cand ziceam ca retroactiv nu dau ma gandeam ca daca tu faci cererea de CIC in luna martie si ai fi putut sa intri din ianuarie in CIC, atunci ei nu-ti dau pe lunile din urma banii, dar din martie pana in iunie (sa zice) primesti banii chiar daca vin toti o data.

O avea vreo logica ce spun de unde stati voi...ca de la mine are..

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Cristalina, merci de raspuns Are logica :)
Sa ma interesez poate pot sa intru in concediu de risc maternal de la 1 mai sau de pe la sfarsitul lui aprilie

Anca 29+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Bineinteles Andrada ca mai sunt locuri si ma bucur tare mult ca vei veni (intreab-o si pe Kay)asa ca ne vom intalni acolo

Paula32+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

eu m-as bucura daca am putea fi mai multe. Acum am vb cu tipa si a zis ca are nevoie de la noi de un nume si un nr de telefon pentru ca vom primi niste cadouri(creme,uleiuri si reviste)si vom fi primite de la poarta de un hostess. Intrarea este libera si a zis ca s-ar putea sa inceapa pe la ora 17:00 si cine nu poate ajunge mai devreme nu este nici o problema daca se ajunge pe la 17:30, asa ca cine doreste sa vina sa primeasca niste sfaturi si niste cadouri este bine venit.. Astept Pm cu cine poate veni cu nr de telefon si confirmare.

Paula32+

poze

poze bebe

Mergi la inceput