*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (41)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Andrada, vrei sa te incurajez un pic!? Eu sunt alergica...la lucruri....si Maria ma mosteneste!
Nu pot sa o tin in soare ca imediat face bube, la frig iar face bube. Din cauza ca e tot timpul praf afara are tot timpul bubite pe fata si pe manute...dar numai acolo, ca in rest are pielea fina si frumoasa. Nici sa o tin in casa nu pot. Sper ca ei sa-i treaca atunci cand se mareste nu sa se chinuie toata viata ca mine.

Va urez sa nu fie ca la noi!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Fratioare, imi scoate samburica niste coate si niste talpi prin burta...uau!
Sambata seara mai aveam putin si o prindeam de picior! Se juca John cu ea de-a prinselea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Exact cum spunea si DidiAlex intr-o fabrica de confectii(ex:fetele cu care lucrez eu)femeile intra la 7 luni si 10 zile(adica32sapt)in prenatal stau acasa pana nasc, dupa aceea continua zilele care au mai ramas din 126 de zile(sunt platite mai bine decat atunci cand stau la servici)si dupa aceea intra in indemnizatie (ingrijire copil 2 ani)si vin la servici imediat dupa ce a implinit copilul 2 ani(sau isi mai pot baga concediu fara plata1 an, au dreptul)

Paula32+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Dideip, eu lucrez intr-o firma it (de fapt semiconductoare) si ma chinui cu compilatorul

Anca 29+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Daca 2-3 luni nu se iau banii in CIC, si eu vreau sa stau exact 2-3 luni, ma gandesc ca poate nici nu merita sa imi mai fac dosar :))) Dar cred ca trebuie sa justific cumva la servici lunile alea.

DidiAlex, multa sanatate pentru ala micu' al tau

Sa treaca repede alergiile tuturor gravidutelor / bebeilor

Anca 29+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

DidiAlex, eu vreau sa iau cele 126 de zile (nu mai putin), insa cat mai multe din aceste zile sa fie dupa ce nasc. Cum se face alegerea intre solicitarea de CIC sau continuare cu conc. de maternitate dupa expirarea acelor 42 de zile obligatorii?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Cristinamaria bafta la zugravit. Ti-ai luat concediu?

Si eu am de gand sa mi le iau pe toate cele 126 de zile Este mai avantajos ca bani 85% din salariu decat 8 mil ale lor.

Mica 30+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Poohy, ce am inteles eu de la tine, vrei sa stai cat mai mult la servici si dupa ce nasti sa stai doar 3 luni?Si eu spuneam sa stau acasa cu bebelul cam 6 luni si sa vin la servici, dar sora mea a zis ca nu o sa ma indur sa-l las pe bebelin pe mana altora pana la 2 ani.

Paula32+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Liv, cazul tau..si cazul meu din 2004.
Numai cele care vor sa renuntze la conc de maternitate si sa treaca la CIC fac cererea. Tu ramai in continuare cu acelasi statut. Te platesc cei de la servici. Pana la terminarea celor 126 de zile si apoi iti zic pa.

Pooohy, te-as sfatui sa faci cererea de CIC chiar daca banii iti sunt virati o data..altfel ii pierzi si sunt buni la avansul ala..sau poti sa iti iei concediu de risc maternal..mult mai avantajos.

Oricum cele care va intoarceti la servici pana la implinirea a 2 ani a lu bb sa nu semnati nici o hartiutza ca nu va veti reintoarce in CIC. DEci legea permite un du-te vino, dar unuii angajatori mai precauti pun mamicile sa semneze o eventuala revenire in CIC
.
Acu plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Didialex, da... cu mucegaiul nu e de glumit!!! Incearca sa aerisesti cat mai des si sa dai zilnic cu CLORAMINA pe pata de mucegai... (dar nu-l tine pe copil in camera... ca NU E BUNA NICI CLORAMINA...)

Cristalina, eu fac alergie la orice metal in afara de AUR si de-aia mi-e asa ciuda ca nu prea pot purta gablontzuri si tot felul de chestii... decat foarte putin, dar cu riscul ca ma umplu de bucbitze . Mai sunt alergica la INTEPATURA de paianjen... Daca ma ciupeste dintr-un loc ma umplu de mii de bubitze...

Si... colac peste pupaza, mai nou am descoperit ca am alergie si la SOARE!!! Ma rog... asta cand ma dau cu tot felul de creme... deci poate nu e in totalitate de la soare...

Ce e cel mai rau este ca NU reusesc sa ma abtin sa nu ma scarpin si mai rau fac!!!

ANTONIO ne zambeste
Andrada 31+ cu Antonio

Mergi la inceput