*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (41)
Raspunsuri - Pagina 27
cristinamaria spune:
Liviana nici nu mi-a trecut prin cap... O sa stau la mama cateva zile ... o sa fie mai greu dupa cand ma pun pe aranjat...
cristina
32+(33+)
cristalina spune:
dideip...n-o avea timp azi...ca nu o fi asa zilnic.,
Doctorii de obicei cheama mai multe mamici la nastere in aceeasi zi. Iar daca sunt de garda si au chemat si la nascut (nastere provocata) atunci mai bine te duci in alta zi...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Cristina, spor la zugravit (numai sa nu te apuci tu..:))) si sa termine cat mai repede!
dianalaura spune:
multumesc ciqui...Ai vazut Liviana? Acum sa te duci la colegele tale de la HR si sa le spui sa iti iau concediu prenatal cand vrei tu, nu cand vreau ele ![]()
diana
29+
STEFAN
asa creste bebe
poze
lbelciug spune:
Dianalaura, eu n-am priceput ce vor sa zica cu "Durata concediului de maternitate este de cel mult 126 de zile"? Adica nu mai e de fix 126 zile? Ce se intampla daca prenatalul la mine va avea mai putin de 63 de zile? Nu imi sunt "impinse" zilele astea catre post-natal?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
27s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
andradap spune:
Cristinamaria, dideip
... ar fi fost culmea ca de la iepure sa se strice si masina si sa patim si noi ceva!!!
Atunci chiar ca-i dadeam crezare lu' tata ca a fost un iepure BLINDAT 
Mica, conform CERCULETZULUI unui medic ginecolog eu am intrat in luna a 8-a!!! ![]()
Didialex, copiii sunt diferiti si unii racesc mai des altii mai rar. N ustiu exact ce fel de simpt. are dar nu crezi ca pot fi si niste alergii? Uite de exemplu o rinita alergica... daca le are cu stranutatul...
Nu cred ca ai exagerat cerand niste analize... dar eu zic sa verifici si pe partea de alergeni: polen,etc...
Paflo, de la incidentul de sambata seara m-am umplut de bube pe picioare (e alergia pe care o fac de-obicei
) si mai nou!!! de la scarpinat MI-AU APARUT si vanatai... Sunt de-a dreptul comica!!! Sper ca fi-miu sa nu ma mosteneasca la alergii ca e nasol!!! 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
31+ cu
Antonio
byu spune:
nu stiu cate sunt in situatia mea dar ca sa ma asigur ca vor sti ce au de facut......iata: Monitorul oficial al Romaniei, partea I, nr.33/17.01.2007(L)referitor la legea pt aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.148/2005 privind sustinerea familieiin vederea cresterii copilului.
"(l) se afla in perioada de 60 de zile de la absolvirea cursurilor de zi ale invatamantului universitar, organizat potrivit legii, cu examen de licenta sau de diploma, in vederea angajarii ori, dupa caz, trecerii in somaj, potrivit legii."
Byu
27+ cu
CASIAN
Poze
cristalina spune:
Liviana, cred ca se refera la faptul ca daca nu-ti convine poti sa stai cel mult 126 cu totul in concediu pre/post natal. Dar poti sa-ti iei si mai putin, deci nu e fix 126....
DidiAlex spune:
Liv, cred ca vrea sa spuna ca poti lua max 126 de zile..dar daca nu le vrei poti sa nu le iei si sa treci fix in CIC sau sa te intorci la servici. Adika cele 2 articole coraborate io l-as interpretat asa: Min tre sa iau 42 de zile in postnatal si max 126 de zile. Asta ar fi intervalul. Pt ca sunt mamici cu salarii mici care prefera CIC in locul prepostnatalului.
Io am luat 12 zile prenatal si restul postnatal pana la 126 zile, dar aveam o vecina care lucra intr-o fabrica de croitorie si avea salariu mik asa ca in 2004 a preferat sa intre in CIC mai repede unde lua 8 mil..sau parca mai putin.
DidiAlex spune:
Andrada, cred ca te apropii de adevar. in legatura cu rinita. Asta mi-au scris si scrisoare cei de la spital ca prezinta rinita obs de ei in timpul anesteziei data de operatie. Si ma simt cu musca pe caciula ca avem mucegai in casa. o sa il fac sac de box pe propietar pt ca i-am explicat ca nu e izolatia buna si el imi spune sa fac mai cald in casa ....