*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

din comoditate nu am purtat eu o alta burtiera atunci cand am luat ineficienta si am ramas cu colacel...Nu am prea facut sport!o fi burtiera de vina,o fi genetic,de data asta schimb tactica...O cumparasem de la o asistenta de pe sectie...Si nu vreau sa va dezinformez,poate m-a vazut mai proasta ,dar a trebuit sa iau (tot de la ea fasa pt buricul lui bebe).Se intampla acum 5 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Dideip da nu era miercuri intalnirea? Chiar am vrut sa te intreb daca te duci.

Mica 30+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Piticagogosica, imi pare rau sa aud de raceala ta. Cred ca te urmez si eu cat de curand, ca au aparut simptomele: nas infundat, o stare generala de moleseala si durerile de cap! Ma bucur sa aud ca esti mai bine si nici nu a fost nevoie de antibiotic!

Florina trece greu timpul, dar gandeste-te ca e pentru o cauza buna. Si la sfrasit tot efortul asta va fi rasplatit!

Ancamari, imi place burtica ta! Ia sa ma masor si eu sa vad cu ce ma laud!

Alyna, nu-ti face griji! O sa alaptezi si sa vezi ce repede iti revii si cum scapi de kilograme!

Motanel, felicitari pentru vestile bune! Sper sa se rasuceasca si sa-si desfaca circulara, ca sa stai linistita! La cine ai fost la eco?

Dianalaura, si eu tot la o data din saptamana de mijloc a lui mai ma gandesc pentru cezariana. Dar la mine fetele vor fi micute, de doar 35 de saptamani si cateva zile. Plus ca inca nu stim daca vom ajunge pana acolo! Dar asa….ca o sperata pe termen lung…

Laura_catu, ai vorbit cu medical tau? Ce e cu durerile de care ziceai?

Fetelor puneti-ma si pe mine in tema cei-i cu aticorpii de tip A2? Sunt legati de grupele sanguine?

Eu vin cu vesti bune: printesele mele sunt ok, ba chiar una dintre ele e chiar grasunica. La 24 de saptamani si vreo 4 zile avem: 850g, 719 si 615 grame. Cele doua mai micute sunt gemenele cazate in aceeasi garsoniera! Va mai aduceti aminte cat aveau puiutii vostri pe la varsta asta? Din cate am citit eu pe net, greutatea ar trebui sa fie undeva in jur de 650 grame.

In rest, suntem ok, desi s-au cam inmultit contractiile si trebuie sa iau din ce in ce mai des No_spa. Cu greutatea nu stam nici rau nici bine: ca avem vreo 10 kg in plus. Voi ce ziceti?

Pupici tuturor fetelor minunate de aici si imi pare rau ca nu am reusit sa mai intru de asa multa vreme.

Mari 24+

Mergi la inceput

Mari,de cate ori vad documentarul de pe National,ma gandesc la tine...cred ca e greu cu 3 in burtica,dar o sa fii atat de fericita!!!...te pup si mai treci pe la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Dideip, din pacate eu nu pot sa ajung in timpul saptamanii asa devreme.

Numai eu vreau sa trag de mine pana in mai - inainte sa intru in prenatal? Pe 1 mai as avea 36 de saptamani si 2 zile. Ba chiar ma gandesc sa vin pana la 37 de saptamani (asta daca ma lasa doctorul).

Msemcu, felicitari pentru fetite! La 25 de saptamani asta mica a mea avea 760g+/-112 sau asa ceva. Si e singurica.
Cu anticorpii de tip A2 - am uitat sa il intreb exact pe doctor . Cert e ca mi-a zis sa fac analiza - eu am O1+ si sotul A2+. O sa intreb mai multe detalii cand primesc rezultatul - atunci chiar ar fi culmea sa uit. Stiu ca mai multe fete fac dozarile astea, dar nu e chiar clar care sunt efectele sau tratamentul.
Am mai auzit si varianta ca daca tatal nu poate dona sange mamei e nevoie de analiza (adica invers - tatal O1+ si mama A2+ ar fi ok). Dar nu stiu nimic sigur pana nu intreb.

Anca 29+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Poohy nu iti mai face probleme cu anticorpii. Sunt foarte mici sansele sa faci anticorpi la prima sarcina.

Mica 30+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

salutare!
Addinel, cel mai corect ar fi sa-ti faci un exsudat faringian (se face la orice laborator, dimineata pe nemancate si fara sa fii spalata pe dinti). Asa poti sta linistita ca nu ai streptococ in gat si nici nu iei Ospen pe orb. Ospenul se poate lua fara griji in sarcina ( e penicilina), dar multi medici de familie il indica si cand e cazul si cand nu (de multe ori, il indica si in simple viroze...).Insanatosire grabnica!
Kay, stai linistita ca nu esti singura graviduta cu toane! E normal sa fii stresata, sa-ti faci griji pentru ce va urma;, iar toate astea se manifesta la fiecare dintre noi altfel. Incearca sa-ti ocupi mintea cu lucruri frumoase, cumpara lucrusoare ptr Sosonica ta (mie uneia imi creste considerabil tonusul dupa ce-i cumpar Sofiei cate ceva), plimba-te cat poti de mult, du-te la cosmetica, viziteaza-ti prietenele (caci dupa ce nasti nu vei mai avea timp)! Si cand iti vine sa plangi, fa-o fara remuscari!
Ce va invidiez ca intrati in concediu...e drept ca a fost decizia mea sa mai merg si luna asta la lucru, dar imi este din ce in ce mai greu si devin din ce in ce mai ineficienta. noroc ca am colege dragute si nu ma incarca cu lucrul.
va pup,
florina 31+ si bebelina Sofia

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Mica, nu sunt chiar stresata de anticorpi :)
Stiu doar povestea unor prieteni buni ai parintilor mei, si vreau sa iau in serios analiza
In schimb sunt foarte curioasa ce implica exact :)) La voi nu se manifesta asa sarcina? Eu am devenit de o curiozitate groaznica. Ii stresez pe toti

Anca 29+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Poohy da Irina nu iti place ? Asa am fost si eu cand am facut prima data anticorpii. Deja a doua oara nu am mai avut nici un stres. Doar ca m-a intepat aia in amandoua mainile ca nu mi-a gasit venele .

Mica 30+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Addinel,sper ca esti mai bine!Ai incercat ceaiul cu miere?Daca si tusesti ,cel de cimbru e un bun expectorant...Nu as lua inca antibiotic...E vorba si de stomacelul tau,ca antibioticul nu prea e bun...Nu sunt doctor,mereu am avut oroare de antibiotice...Normal ca vei stii sa alegi singura ce e mai bine...

Mergi la inceput