Comori de nov-dec 2004 (144)
Raspunsuri - Pagina 27
Cecilia C spune:
quote:
Originally posted by try
Cici, si eu m-as baga pe lista cu nr. 3, dar trebuie sa nu ma gandesc la finante si la ce vrea barbate-miu. Numai asa as putea face bebe 3. Deci la mine tot utopie ramane bebe 3.
Dana, e absolut normal sa simti nevoia sa mai iesi, sa ai grija si de tine. O mama buna e o mama care are in primul rand grija de ea, numai asa se poate gandi pe de-a-ntregul la copilul ei. Asa ca tu daca vrei sa-ti doresti mult al doilea copil fa ceva intai pentru tine, multumeste-ti sufletul si inima si apoi ai sa vezi ca dorinta va veni si ea.
Dama, eu sunt sigura ca si daca va fi bebe te vei bucura si daca nu va fi bebe tot te vei bucura, in sensul ca vei rasufla usurata. Iti inteleg ambivalenta sentimentelor. Daca nu e bebe zici "bine ca s-au simplificat lucrurile" si-ti vei simti sufletul usurat. Iar daca va fi bebe vei gandi "daca a fost sa vina singurel, neplanuit inseamna ca are un rost al lui pe lumea asta si nu pot decat sa ma bucur".
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
Try stai linistita ca si la noi e vorba de finante..si Ovi a zis ca daca facem mai multi bani atunci e posibil sa vina bb3...sa vedem cum mai e pana peste 3 ani..important e ca el nu zice nu..si asta ma bucura nespus...eu daca vreau atunci o sa-l fac, ha ha
Monica bravo tie
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Otiliav spune:
Ia uite cum ma scoateti din barlog. Am si eu o veste mare, nu nu sunt gravida ca nu am cu cine
, dar imi vine sotul peste o saptamana, ma bucur mult ca s-au rezolvat toate desi cam in ultimul moment. Si sta o luna la noi, deci avem sanse sa ne facem de cap.
Dama draga, sa fie cum vrei tu. Dar din proprie experienta iti spun ca daca nu este bb o sa incepi sa te stresezi ca ce-i cu tine de te-ai dereglat, si uite asa suntem noi mereu nemultumite.
Cecilica, uite cum sare iepurasul. Nu vrei sa fii mama purtatoare in locul meu, eu vreau bb2 si o sa fac incercarea dar cum am Rh- si nu mi s-a administrat vaccinul, Ana are Rh+ sunt sanse sa nu fiu in stare sa mai fac un bebe, cel putin nu cu sotul care are Rh+
. Asa ca prin cap mi-a trecut si varianta asta in caz de forta majora si doar daca esuez la una, doua incercari ca mai multe nu as rezista psihic.
Felis, ce vesti bune. Eu sunt zombie dar am vazut poze cu Mihaitza printre pozele Ioanei. Acum merge bine si iti umbla prin sertare
, mai tii minte cand ziceai ca iti doresti asta.
Monica, tu vrei sa pacalesti fetele? Parca ai trompele legate sau ma insel? Scuze daca m-a lasat memoria.
Dana, si eu momente din astea dar din ce in ce mai rar semn ca se apropie scadenta
. Insa nici asa sa faci copii unul dupa altul cativa ani la rand nu-mi place, nu ma vad prea rezistenta si cred ca m-as ramoli. Insa nu ma pot abtine sa nu le admir pe mamele de chiar si cu cinci copilasi si care arata super, dar mai rar se intampla asa.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
diana2004 spune:
Apropo de multu copii , am o prietena cu 5 copii care arata in continuare super ,cred ca n-are mai mult de 50 kg ,nu burta ,si dupa ce a facut ultimul copil s-a apucat de facultate (la 38 de ani !) si a facut si scoala de soferi si acum conduce !!!!
Nu stiu cum reuseste ,copiii mai mari o ajuta dar au si ei scolile lor ,in schimb sotul ei sta toata ziua plecat ; toti copiii sint ascultatori si au note bune .
Eu ma simt ca in fiecare zi la final frinta , ma doare spatele si un genunchi incit sotul mi-a recomandat sa ma duc la bai la Amara ,nu sa ma plimb prin strainataturi .
Miine plec la Sinaia la un curs ,deja ma gindesc cum ma voi balaci in piscina dupa seminar .
Andrei ramine cu bunica ,asa ca Andreap ,daca veniti in Pitesti tot o sa va vedeti .
danette spune:
Andra, Cici, merci!
M-am gandit eu de mai multe ori la treaba asta, cum ca-mi doresc TIMP. Si tot de atatea ori ajungeam sa ma simt vinovata fata de Iris.
Andra, tu stii cat de mult mi-am dorit bb, atunci nimic pe lume nu-mi parea mai important.
Ma uimeste cat de inconstanta sunt.
Nu ca acum nu mi-as dori copilul, Doamne fereste, dar in astia 2 ani am trait prea putin pentru mine si ma simt frustrata oarecum.
Uite, de ex. as vrea sa merg in aprilie la un concert Buenavista Social Club, canta in Cluj, si nu cred ca o sa pot. Fiindca nu o sa am cu cine s-o las pe Iris.
Cici zicea de bronzat ... ce sa zic, asta presupune sa merg macar 10 sedintze sa se observe ceva... eu as gasi-o disponibila pe mama de vreo 3-4 ori probabil (ca deh, e bunica emancipata), de soacra-mea nu se pune problema (ultima data cand am lasat-o acolo ca sa fac cateva cumparaturi, Iris a stat lipita de usa cu ghetutele si hainutza stranse la piept, smiorcaind, pana am venit s-o iau), iar Mircea vine asa de tarziu acasa...cand eu sunt obosita si fara chef de-a ma mai urca in masina sa merg la vreun salon de bronzat, de masaj sau de fitness.
De multe ori m-am intrebat cum ar fi sa am 2 copii??... am ajuns la concluzia ca (logic) asa trebuie sa fac - doi
, dar inca nu am descoperit cam cand ar fi bine (pe Mircea-l tot aburesc ca la toamna, la toamna... dar nu stiu in care toamna mai exact), iar intamplatooor... nu prea sunt sanse la cat de superstresatoatenta sunt. Sunt atat de stresata de o noua sarcina incat am impresia ca am ajuns sa am probleme "de alcov" sa ma exprim asa. Asta pt. ca ma si imaginez cu gramada de kg pe mine, cu picioarele, mainile si fata umflate si m-i se face rau instant.
Cred ca ar trebui sa consult un psihiatru pe tema asta...
Na, si apropos de frati pentru Iris, azi a facut o chestie ciudatica... adica am impresia ca-si inventeaza personaje/parteneri de joaca.
De o vreme vorbeste singura, adica isi tot spune ei insasi unde se duce, ce face, ... dar nu totdeuna aud ce vorbeste.
Azi am auzit-o vorbind, mi-a atras atentia ca spunea ceva de genul: 'acum, hai, sa mergem la mama, bine?'.
M-am dus catre ea curioasa si am intrebat-o cu cine vorbeste, mi-a raspuns foarte dezinvolta ca vorbea cu Tom. ![]()
O intreb: "cine e Tom?"
si-imi raspunde: 'Paaai, Tom e Tom.'
'Si unde e Tom acum? '- intreb eu
Imi arata un punct in zona frigiderului, si-mi spune: 'acolo e ... acolo e Tom.' Evident ca nu era nimic.
Nu am mai insistat si nici ea n-a mai vorbit azi cu Tom... sunt curioasa daca se repeta faza.
Dupa-amiaza asta am stat cu ea prin curte si iar a pedalat la greu, faza e ca are dreptate Fulguletz, trebuie sa-i cumpar casca, fiindca nu are deloc ideea de pericol, si a 'plonjat' deja de cateva ori pe beton, noroc ca nu s-a lovit. Inca are haine groase pe ea, pantaloni si ciorapi lungi,... au protejat-o cat de cat... dar la vara... mi-o si imaginez
plina de leucoplast.
Zicea Aime de conexiuni logice... e tare interesant sa-i urmaresti cat de mici sunt si cum gandesc... Iris are un fix cu 'mama lor si tata lor'. Toata lumea, orice obiect trebuie sa aiba mama si tata.
Daca facem cerculete pe hartie, trebuie sa avem: mama cerculetz, tata cerculetz si copil cerculetz...
So,...
Noi avem 2 caini (datorita carora ne-am si cunoscut intr-un parc), unul care sta in curtea noastra, si unul care sta la vreo 3 case distantza, intr-o curte unde nu locuieste nimeni, proprietarul fiind plecat din tara. Ray, este cainele lui Mircea, 'zestrea' lui de-acasa. Faza e ca n-a incaput bietul cu Erik al meu intr-o curte si-am gasit solutia de compromis. Iris a priceput cum sta treaba. Adica situatia cu cei 2 caini.
Intr-o seara Iris ma intreaba: 'unde este Ray?'
'La el acasa', ii raspund eu.
Iris: 'NU, este la el in curte!'
Dupa cateva sec... 'Unde este mama lui Ray?'
Stau eu un pic... 'Ray n-are mama'... apoi realizez eu ca-i prea trist sa-i spun asta copilului... si completez: 'are numai tata'.
Iris: 'si unde este tata lui Ray?'
'Paaaai -zic eu- tata lui Ray este Mircea'
Dupa cateva secunde... Iris: "NU, Mircea este tata lui Idi, Idi este fetitza si Ray este catel care papa bobitze de pe jos"
Parca nu-mi vine sa cred ca asa de repede trebuie sa-mi 'croiesc' raspunsuri adecvate ca sa nu ma prinda copilu' ca vorbesc prostii.
Cecilia C spune:
Diana iti doresc balaceala placuta si sa te gandesti si la noi cand esti acolo in piscina![]()
Demna de toata admiratia prietena ta
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
bits spune:
Anca sa fie intr-un ceas bun daca e bebe si lasa ca diferenta de 3ani mi se pare ideala.pe aici se spune ca fetitele sunt cele concepute intamplator
,asa ca poate la anu pe vremea asta o sa pui fundite
!
multumim de aprecieri,intradevar Amon seamana cu tati,cand am nascut si i l-au dus sotului asistenta s-a exprimat asa"prima oara copia mamei iar tura asta copia tatalui!",oricum se schimba mult pana la varsta de 1 an si mai sper sa-mi semene si mie putintel
.
la mine sotul vrea bebe 3 cu siguranta peste 3 ani,sa-l nasc can va avea Amon 4 ani dar eu stau in dubii caci mi-e destul de greu acum cu 2.
hop ca vin si eu cu frustrarile mele:de cand l-am nascut pe Ken numai sportiva sunt caci deh trebuie sa alerg dupa copkil,sa imping carutul etc.in plus pe aici de scobesc saloanele de frumusete de bani de nu-ti vine sa crezi iar manichiura,pedichiura sunt efectuate cu impingerea pielitei spre baza
asa ca ma lipsesc.abia astept sa ajung in tara sa las copii cu mama si sa ma duc sa-mi vad de mine putintel.
in plus m-am saturat de Japonia asta pana peste cap
,poate daca nu as fi avut copii nu as fi realizat uimitorul sistem dupa care e condusa.chiar trebuie sa astept o calatorie in Romania ca sa-i pot face copilului analize?!nu-mi mai amintesc daca v-am spus ca al meu Kenzo a afcut convulsie febrila cand eram internata in spital cu Amon,asa ca doar atunci a putut beneficia de analize in rest mi se spune ca am imaginatie bogata(daca le spun ca ii miroase guritza)si sa nu chinui copilul degeaba

.
anul trecut a facut socrul meu comotie cerebrala iar acum barbata-miu imi spune ca in cazul in care moare taica-su trebuie sa mergem sa locuim cu maica-sa(asa e aici primul nascut trebuie sa aibe grija de parintele in viata in cazul in care celalalt parinte moare).raspunsul din partea mea a fost destul de clar si raspicat
:divort.poate asa scap si eu din tara asta.departarea m-a facut sa-mi dau seama ca-mi iubesc tara asa cum e ea![]()
bits spune:
Monicutzo da taci malc!nu mai zici nimic de ziua in care o sa pui pozele
)))))))))))))))))))
try spune:
Cici, esti o scumpa.
A propos de cosmetici, manechiuri si altele... io fetelor nu le am cu astea. Mi se pare pierdere de vreme sa ma machez, cel putin de cand sunt in Canada subiectul mi-e paralel. In Ro mai aveam momente din cand in cand, sub influenta colegelor etc.
La cosmetica, manechiura, pedichiura n-am fost in viata mea. Mi-am intretinut unghiile ca orice femeie pana pe la 20 si ceva de ani, apoi mi s-a parut brusc pierdere de timp (plus ca-mi cream saptamanal mici rani, usoare inflamari) si-am ajuns la concluzia ca curat si decent inseamna si taiat unghiile scurte si fara sa cureti pielitile. De epilat ma epilez singura cu aparatul, de vopsit ma vopsesc singura, la cosmetica faciala n-am fost in viata mea, imi mai cumpar cate-o crema buna din cand in cand si asta-i tot.
Si-acum ce-ar fi sa vina una din voi si sa zica "Pai se vede" ![]()
![]()
.
Asa ca io am un stres in minus cand e vorba de mine.
Dana, daca vrei sa mergi in cutare sau cutare loc si nu ai cu cine-o lasa pe Iris, de ce nu gasesti tu o bona de ocazie? Nu cred ca nu se gaseste o persoana de incredere care sa aiba grija de Iris cateva ore mai ales acum ca e maricica si nu e o corvoada pentru nimeni si ea in plus poate vorbi. Eventual o alta mamica cu copil/copii de varsta ei.
Si stai linisita ca inconstanta asta e ceva normal. Cu totii o avem, nu zice nimen ica e musai sa-ti doresti clar sau sa nu-ti doresti clar ceva. Oamenii pot fi si intre, nu? In anumite momente ne dorim ceva si apoi in altfel de momente, sub alte impresii, ne schimbam opinia. Ce-i mai normal is mai firesc decat atat?!?!
Bits, eu stiam ca ideala e diferenta de 3 ani intre copii, dar de-abia acum inteleg de ce ![]()
. Oricum, stai linistita ca greutatea asta tine doar primele 6 luni, apoi se simplifica mult lucrurile. Copilul incepe sa doarma mai mult noaptea, sta in fund si mai capeti un pic de independenta (nu stai atarnat cu el de gat tot timpul) si pe masura c ecreste mai mult, interactioneaza mai mult cu cel mare si astfel isi gasesc de lucru amandoi. Eu zic ca ce-a fost greu a trecut. Primele 3 luni.
Eu ma gandes ca Kenzo poate a facut starea febrila din cauza ca tu ai plecat de-acasa la spital. Gandeste-te ca el a fost tot timpul langa tine in astia 2 ani. Unii copii afiseaza simptome de-astea fizice cand sufera, altii plang, altii devin tristi, altii isi schimba comportamentul in mod urat (cum a fost alex al meu).
Sa stii ca ti-am vazut nazdravanii, am uitat sa-ti spun. Kenzo mi se pare ca a crescut tare mult, s-a maturizat. Iar amon are niste falcute de admirat si de tras in poza.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
onitza spune:
Pe fuga si eu va spun ca ieri m-au vizitat Felis si mandretea de MIhaita, grasunelul scump si drag, care s-a dezvoltat armonios si foarte frumos, gratie inotului zic eu sau poate seamana si cu tati.
Vorbeati de kilograme??? haha, stati sa o vedeti "live" pe Felis ce zanita este, mey, o incap o pereche de blugi ai unei pustoaice de 15 ani!
na, ca ma laud si eu ce sirena de prietena am!
ca de spre mine tac malc!
MONICA 2 DINTR-O DATA????????? sa cad de pe scaun cand am auzit!!! wow!!!!!
am uitat sa iti raspund la intrbarea ce mancase paul in poza "ciufulici"...nu mancase nimik, tocmai bause suc, era cu paharul in mana!
![]()
DANA te inteleg perfect cand spui ca vrei sa mai ai grija si de tine sa mai faci ceva si pentru tine...si eu acum incerc sa ma orientez spre o meserie care mi-e draga, si lupt pentru asta, imi e destul de greu, dar o iau ca pe o mare implinire...si chiar daca nu am sa reusesc din prima, va fi o lupta pierduta, ma voi ridica si voi incerca sa castig urmatoarea lupta, important este sa nu renunt si sa nu consider ca am pierdut din prima batalia...sper sa reusesc. Si eu imi mai doresc sa slabesc, sa ajung la 52 de kilograme, acum am vreo 57 dar nu prea imi iese...
...am inceput sa mananc grapefruit mai des, stiu ca ajuta la slabit, unul pe zi, dimineata..apoi ceai la ora 10, cam 2 ceaiuri, pranzul sa fie mai consistent, si seara la ora 6 ultima masa, mai usoara....am auzit si eu la televizor ca asa a slabit o tipa 30 de kile intr-un an cu genul asta de alimentatie dar a facut si sport..aaaaa, si inca ceva, cand o sa incep serviciul, musai vreau sa imi fac timp de fitness, imi place la nebunie sa ma duc la sala, ajuta mult de tot..ohoooooooooooooooo ce m-am intins, pupici dulci!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
aime spune:
'neata fetele!
si eu vreau putin, da putin de tot timp ptr mine
. Credeam ca daca incep servicul si Vladut are cu cin' sa stea, o sa-mi reiau si eu drumurile la coafor, la cosmetica, la masaj...ei, da...zau ca aveam mai mult timp cand stateam cu copilu'. Cand era mic, il luam in carut cu mine si stateam linistita la mani-pedicura, chiar si la tuns, vopsit...acu nu sta locului si nici nu l-as lua cu mine. am devenit dintr-o clienta fidela a salonului unde merg, o clienta de ocazie
, ma duc si eu cand apuc...da ce-i mai rau e ca de cand am inceput serviciul s-au mai adunat si ceva kile
, si iar dezamagire si eu care credeam ca atunci vor zbura mai lesne (kilele )
...mananc mai putin, dar total aiurea, asa ca...da astea nu mai au nici o importanta cand vine puiul asta mic si imi ia fata in palmutele alea mici si cu botisorul tuguiat zice "mami, pup, besc, muuuuuut".....
Dana, e de coma Iris cu replicile ei...asa e, te lasa muti...
aime si
Vladimir