Cum ne-am ales partenerul de viata?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Pai, daca-i asa vechi subiectul, iata si o dedicatie.

http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=2539741

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

bv nou-venitei care a "dezgropat" subiectul caci e unul taaaaaare dragut!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

Eu l-am cunoscut acum cinci ani, intr-un moment cand... era si cazul sa apara odata, domle! Arata altfel decat barbatul din vis, dar mi s-a parut frumos si... yummy. Voinicel si frumos alcatuit, vorbaret si istet, l-am descoperit in timp. Am gasit, sub o aparenta de barbat dur, incapatanat si cu gura mare, un om bun, intelegator si indulgent. Am descoperit un soi de noblete si frumusete sufleteasca care m-a lasat muta si, pe langa care eu ma simteam mica si meschina. Mi-a dat aripi sa zbor, sa ma transform dintr-o fata voluntara, dar fara posibilitati, intr-o femeie libera. M-a sustinut in tot ce am vrut sa fac.
Desi suntem de aceeasi varsta, el a raspuns nevoii mele imperioase de stabilitate afectiva si materiala. La randul meu, am invatat sa-i respect nevoia de singuratate, de turn de fildes, el fiind de fapt un mare introvertit.
Am descoperit ca ma pot baza pe el in orice situatie, ca-i pot impartasi fiecare gand fara sa ma rusinez, ma cunoaste cu toate calitatile si defectele si ma accepta. Nu e deloc darnic cu cuvintele frumoase, dar stiu ca ma admira si ma respecta, ca se mandreste cu mine pe unde mergem. Si eu, de altfel, pentru ca e inteligent si plin de umor.
Nu e harnic, nu ma prea menajeaza in treburi gospodaresti. Dar niciodata nu a dat cu pumnu-n masa ca vrea ciorba calda.
Ne place sa inchidem usa casei dupa noi si sa ne cuibarim in liniste si comfort.
E fidel, nu minte, nu are smecheria in sange si nu ascunde nimic. E... ca un urs bun care musca doar din joaca sau ma mai turteste doar pt ca si nu stie ca are labe grele. Ii mai amintesc eu ca eu sunt o printesa si nu-i frumos sa ma ofenseze.
Nu va fi un tata prea saritor, nu face servicii si nu se deranjeaza, pt ca e comod. Va fi in continuare gura mare si limba ascutita, dar va fi bun pana in varful unghiilor si isi va da si camasa de pe el pentru noi. Fara ostentatie, fara lauda, cu modestie si noblete.

Sunt convinsa ca exista barbati mai buni, mai docili, mai pasionali in dragoste, mai putini egoisti cu timpul lor, sau care nu petrec atat de mult timp la computer. Dar eu nu i-am gasit pe aceia. Eu l-am gasit pe el si relatia noastra se incapataneaza sa dureze.

Sunt o femeie linistita, libera si protejata. Si am incetat sa caut cai verzi pe pereti. Incerc sa pastrez cat mai bine ce am si sa-mi apar cum stiu mai bine ce am construit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Au! Trecura 3 ani deja!

Intre timp a ajuns Celcesforaie.

Frumoasa dedicatie, Rufus!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Eu sunt impreuna cu sotul de aproape 10 ani, de 7 suntem casatoriti...el e mai mate cu fix 7 ani decat mine...eu consider ca pt ca o relatie sa mearga,cei doi trebuie sa fie maturi in gandire, sa se iubeasca foarte mult, sa se respecte reciproc, sa comunice ,sa fie fideli ideii de familie daca doresc sa faca acest pas...Eu m-am casatorit la 21 de ani...eram un "copil" care stiam ce vreau de la viata si am stiut din prima clipa ca asta e omul langa care vreau sa imbatranesc...ne iubim si acum enorm de mult (din mai avem si un bebelus) si cred ca el e sufletul meu pereche...Tin ff mult la familia mea pt ca eu am trait fara tata si stiu cat de greu ii e unui copil sa nu aiba ambii parinti alaturi...Va doresc numai bine si relatii cat mai reusite!!

Mergi la inceput