Viata in Japonia(38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

nikole n-am auzit sa oficieze casatorii la ambasada,dar mai sigur poti sa intrebi intr-un mail.Mie mi-au raspuns de fiecare data foarte repede.Adresa o gasesti aici http://www.ambrom.jp/
La ambasada elibereaza certificate de casatorie romanesti dar nu cred ca la asta te referi,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Bibos noi venim cu masina.
Uite aici gasesti adresa exacta si cum sa ajungi cu trenul.
Incearca sa vii,sigur va fi super.

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Fetelor distractie placuta duminica,poate faceti si nite poze,sa ma distrez si eu macar privind,ca asta e dezavantajul Japoniei,este luuuuuuuuuunga,si n-am cum sa ajung.

Sabina Y.13+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Bibos eu vin cu trenul.Daca vrei, ne putem intalni si mergem impreuna.Tu pe unde vi,cu ce linie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

Buna fetelor ,
As avea si eu cateva intrebari pentru voi. Sper sa ma puteti ajuta.
Cam cat castiga lunar un inginer mecanic. Cam acre sunt chiriile pe acolo . Si cam cat trebuie sa castige o familie pentru a trai decent.
Va multumesc anticipat la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Lili salariile difera mult de la un individ la altul, de la o companie la alta si de la o zona la alta. Daca te referi la Tokyo habar nu am. In general un salariu decent e undeva in jur de 300 de mii de yeni din care traiesc decent toti membri familiei fara ca sotia sa munceasca de cele mai multe ori. Chiriile sunt intre 50 de mii si 100 de mii iar daca obtii locuinta prin primarie ca urmare a veniturilor mici poti plati si doar 10 mii. Asa e la noi in Aichi, in alte zone nu stiu.

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibos spune:

Buna japonici!
Daca vreti sa stiti cum sa aajungeti cu trenul de la o gara la alta folositi sit-ul asta...e foarte usor introduci numele garilor de unde pana unde si iti spune cu ce tren trebuie sa mergi si unde sa schimbi..iti spune chiar si cat costa...
http://www.jorudan.co.jp/english/norikae/e-norikeyin.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Ma puteti sfatui si pe mine va rog frumos [b]de unde cumpar in Tokyo sau online un carucior care sa NU fie Aprica sau Combi[/b]?

Am nevoie de ceva care se lasa pe spate complet (pentru nou-nascut) si care sa fie mai rezistent (ma intorc in Europa la iarna). Toate carucioarele astea japoneze sunt mai joase, foarte usurele si au roti mici, de plastic. Mie mi-ar trebui ceva solid.

Multumesc

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

ELTEKA in magazinele Toys R Us,Babies R Us si nu numai sunt carucioare Graco,cu rotile mai mari si stabile.
Eu am un Graco cu 3 roti,are rotile mari ,e foarte stabil dar foarte greu de condus.L-am luat pt. ca mi-a placut mult cum arata,nu am stat sa il studiez bine
Dar au multe modele si cu 4 roti,foarte misto.
Online poti incerca pe Yahoo Japan sau Rakuten

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

quote:
Originally posted by lili_ka

Cam cat castiga lunar un inginer mecanic. Cam acre sunt chiriile pe acolo . Si cam cat trebuie sa castige o familie pentru a trai decent.
lili_ka

1. Cam cat castiga un inginer mecanic: depinde de compania unde lucreaza, de experienta, de specializare etc etc Daca te uiti pe salary expert o sa vezi ca se vehiculeaza sume de 4.000.000-7.500.000 yeni/ an .
2. Chiriile depind de la oras la oras, de zona, de marimea ap/casei, de cat de noua-veche este locuinta. Daca dai o locatie exacta ne putem interesa. Asa cum a zis bine Rocsana: poti sa stai si cu 10.000 yeni / luna, dar poti sa stai si cu 400.000 yeni/luna intr-un jaf de ap din buricul capitalei.
3. Si aici e problematica treaba ( ne invartim intr-un cerc vicios: iarasi depinde de locatie, de cati membri are familia etc ). Dar ca sa vb "in mare", o familie japoneza , fara mari pretentii, cu copil se poate descurca decent cam cu 250-300.000 yeni/luna. - dar e FOARTE FOARTE general raspunsul.

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput