Chist subarahnoidian!

Chist subarahnoidian! | Autor: aaalex

Link direct la acest mesaj

Pe scurt:am 30 de ani.Cind eram mica(5 ani)am cazut pe gheata si m-am lovit la cap.Am stat inconstienta vreo 15 min.Am fost internata si am plecat acasa cu toate bune.Ei bine,acum 3 ani m-am gindit sa fac o tomografie sa vad daca am ceva la cap caci aveam niste dureri de cap (ca tot omul).La tomograf,dupa ce mi l-a facut,am intrat la medici de acolo(lucrind si eu in acelasi spital)si i-am intrebat daca e ceva.Ei au spus ca e totul bine.Am plecat fffff bucuroasa.LA citeva zile medicul neurolog care ma trimisese la tomograf,m-a chematsi mi-a spus ca cu toate ca testele cu reflexele omului sunt bune,exista un chist subarahnoidian la cap,de 7 mm.Am simtit ca mor.Credeam ca in citeva zile mor!!!!!!!.M-a trimis la neurochirurg,care mi-a zis sa stau linistita ca acel chist este mic si se vede ca e de foarte mult timp,ca sa ma gindesc ca nici nu ar exista si ca e ca un semn ramas de la lovitura respectiva.Am fost si la alt medic si la fel mi-a zis.Acummie nu-mi mai iese din cap si cind imi e rau(deobicei de la calciu si ma mai doare locul acela si capul citeodata)ma tot gindesc la chistul respectiv.Ma gindesc ca acum dupa 3 ani sa-mi mai fac o tomografie sa vad ce s-a mai intimplat cu toate ca medicii respectivi mi-au spus sa nu ma mai gindesc niciodata la el.Imi e frica s-o mai fac ca cine stie ce imi mai spune!Atunci cind am aflat am slabit in 3 zile,4 kg!Acum am si pe pustulica al meu de 2 anisori si imi e teama sa nu patesc ceva.PS:creierul e invelit in trei foite(membrane).Chistul e intre 2 dintre ele,deci nu pe creier.

ghita