Casnicute sexy (113)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

danutza stai ca venim sa te ajutam.
alinutzo, gata pe ziua de azi?
miha pofta buna.auzi ce se aude : vine sau nu vine TEODORA?

In praful de pe marginea strazii o gaina scormoneste insistent dupa rame.Trece pe acolo un TIR si-o calca.Gaina zace o vreme in praful de pe drum, dupa care isi revine si, scuturandu-se, zice:-Asta da cocos...

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Bi,faine bancurile tale

MIKI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

dupa ce termin la mine vin sa te ajut. vrei?

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

salutare fetelor frumoaselor,
azi m-am plimbat toata ziulica, de dimineata am aspirat putin si am mai strans pe-aici apoi am pus d-ra in carut si la plimbare cu noi, pana l-am luat pe alex de la gradi.
mirela, reteta mea de rulada de pandispan cu branza dulce suna asa:
125 gr faina
125 gr zahar
3 oua
50 ml ulei
1 plic praf de copt
1 plic zahar vanilat
esenta de rom sau vanilie
se mixeaza timp de 3 min cu mixerul si se pune compozitia intr-o tava, se lasa la foc potrivit aproximativ 10-15 min(atentie sa nu se arda fiindca apoi nu se mai ruleaza frumos si se rupe.
intr-un castron se pun 250 gr branza de vaci, 100 gr stafide, 5 linguri de zahar, coaja rasa de la o lamaie, esentza de vanilie sau rom, 2 oua, 1 plic zahar vanilat...se amesteca bine si se intinde in mod egal peste foaia de pandispan obtinuta.
eu impachetez intr-o folie de aluminiu si o mai pun la cuptor pentru maxim 25-30 de min la foc mic-potrivit.
apoi o las sa se raceasca si o pudrez cu zahar pudra.
in crema de branza se mai poate adauga si un plic cu crema de vanilie, eu am incercat si le-a placut tare mult astora mici.
pupici la toate...revin

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

ntz ntz ntz...pe pagina 2?
unde sunteti fetelor?

monica

Mergi la inceput

eu am terminat curatenia, in sfarsit. am fost la cumparaturi si acum ma pun sa spal pulpele, le bag in cuptor, curat cartofii si-i pun la prajit in friteuza, beau un pahar cu vin alb si mai trag un ochi la voi daca ma lasa colegu.
in seara asta sunt bucatareasa
pupici
revin

MIKI

Mergi la inceput

miki, spor la bucatariseala
fetelor pliiizzz...stie careva o glazura de cioco care sa nu se faca cu cioco de menaj(nu de alta da n-am)si altceva...sa nu fie cassanta? adica sa fie ceva in genul glazuriic are este deasupra pe amandina...dau ounoce vreti voi...

Edit: ca am bagat ochiul pe la bucatarie si am gasit chiar un subiect cu glazuri de cioco, dar numai o singura reteta era asa cum vreau eu...adica fara ciocolata topita...deci astept in continuare sfaturi de la voisi multumesc anticipat
monica

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Alinutza,albinutza!
fericita madame?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

daca m-ati lasat singurica

monica

Mergi la inceput