Chat!
Raspunsuri

Sheannamp spune:
Florin, MERGEEE!
Mesajele apar insa cu o foarte usoara intarziere! Dar cred ca tine de caluclatorul si netul fiecaruia, mie imi apar imediat!
Multumim!
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

laureta spune:
Merge bine, numai ca in stanga pe listuta de meniu nu se vede daca este cineva pe chat.
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Oana_B spune:
Aha, asta e chatul ala care nu ma lasa sa ma conectez zicea ca e doar pentru utilizatorii inregistrati:))...e neschimbat
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Oana_B spune:
"Nu se accepta membrii anonimi. Trebuie sa te inregistrezi pe forum ca sa poti accesa chatul".
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

gudinde spune:
La mine Chat-ul nu merge
Se deschide fereastra ... apare scris se incarca ... si asa ramane
Ah... si in josul paginii scrie "Error on page"

Gabbriela spune:
La mine se incarca chat-ul, apar mesajele bine- sunt singura pe chat .
Dar... am incercat sa imi schimb avataru si imid a urmatoarea eroare:
http://forum.desprecopii.com/forum/cutechat/CH_MainForm.Aspx?Location=Lobby&LocationID=1,36'null" is null or not an object
window_error
MenuItemDiv_OnClick
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

carmenp spune:
merge, m-am cetuit da` am o intrebare: de ce atunci cind am ciatu` dat in bara si posteaza cineva imi apare fereastra pe ecran? altadata pilpiia ... tre` sa umblu pe undeva pe la setari? intreb ca ierea sa ma prinza sefu`
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Nora__ spune:
Si eu tot anonim o semnez.....io-s anonimu' logat de fapt pe forum.Hmmmm...oare de ce la unii merge si la altii nu?
Nora
Comorile Norei Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!