Curatenie la minut.............ce secrete aveti ?
Raspunsuri - Pagina 2
florentza spune:
Merci...ANYELLA.Mi se pare convenabil 20 ron\covor (cred ca la Nufarul m-ar duce mai mult...
Florentza
romana_74 spune:
Pentru aragaz Mr. Muscolo e bestial, iar pentru baie... Domestos e sfant! Iubesc aceste produse si intr-adevar imi fac viata mai usoara!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
georgi75 spune:
Am aragaz de inox si Mr. Muscolo kitchen e
Pt cuptor folosesc Triumf.Pulverizez, las 10-15 minute si pe urma se curatza super.La fel curat si oalele.
Butoanele de la aragaz sunt negre acum.Dar la cel vechi erau albe si le puneam in apa cu Ace.Se albesc super.
Faiantza o curat cu Ajax pt geamuri.Pulverizez si sterg cu servetzele.La fel si mobila.Aici iar merge f bine si Mr. Muscolo kitchen.
Va urmaresc sa vad voi ce mai folositi cu rezultate bune.
Spor la curatenie.
Androix spune:
Anyella, nu ne zici si noua cum se numeste solutia aia minune de la amway? Ca vreau ceva pentru peretii cabinei de dus. Am incercat si pe mama cillitului si degeaba, nimic nu face fata fara un frecus energic.
Eu pentru aragaz folosesc rivex solutie pentru aragaz. E super, nu ataca nici pielea si e si ieftin, si foarte eficient. Si oalele pe care mi se intampla sa le mai lipesc tot cu rivex le rezolv.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
canuta-om-sucit spune:
Eu folosesc produse Amway. Sunt super. Mi-am luat ceva de bucatarie de 500 ml si se fac 4.5 l. A iesit un fel de apa verde. Nu am avut deloc incredere, a crezut ca am dat banii degeaba. Am incercat pe muchia de la aragaz care era plina de grasime. Am pulverizat si apoi am sters cu o laveta. nu mi-a venit sa cred, ca in reclame. S-a luat tot, atat de usor, fara sa mai frec. Super multumita. Solutia asta o folosesc mai la tot, la geamuri la suprafetele din bucatarie, la chiuveta din inox, la gresie. Si mai e un produs super pentru curatarea cuptorului si a frigiderului, sa nu mai spun de detergentul de vase care pe langa faptul ca e mult mai ieftin decat cel din comert e si foarte bun, cred ca cel mai bun din toate pe care le-am incercat, Fairy, Pur etc.
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
kjmami spune:
mama a descoperit un produs pentru aragaz plin de mancare arsa sau pentru cratitele greu de curatat
SANO FORTE
e super bun...se pulverizeaza si se lasa 5 min...se curata perfect.
atentie arde mainile.
noi il folosim pe faianta cu stropi de mancare
cratite arse, tigai
aragaz, cuptor...
in spatele aragazului..
anyella spune:
quote:
Originally posted by Androix
Anyella, nu ne zici si noua cum se numeste solutia aia minune de la amway? Ca vreau ceva pentru peretii cabinei de dus. Am incercat si pe mama cillitului si degeaba, nimic nu face fata fara un frecus energic.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
Loc ii zice,si eu am fost cam sceptica crezind ca distribuitoarea mea mi-o baga pe git mai ales ca ii comandasem alte produse si ea zice..."hai sa iti mai dau ceva ca nu am rest" si uite asa mi s-a tirit ceva timp prin baie dar chiar face minuni,pt piatra depusa pe cabina de dus ar fi bine sa o folosesti nedizolvata,in schimb pt gresie si faianta eu nu o folosesc(ramin fan "pronto verde") pt ca curata ,e adevarat,dar trebuie limpezit,la pronto luceste si fara limpezire!
aniela
Alynutza spune:
Roxana Claudia cum se numeste produsul pentru absorbirea mirosurilor din frigider? M-ar interesa si pe mine asa ceva.
On topic: pentru aragaz, chiuveta, baie folosesc Cif crema, la baie folosesc in plus Domestos (din ala din sticla alba mai scunda). Pentru gresie si faianta Mr. Proper universal (imi place f. mult cel cu miros de portocale). Iar mobila (de pal) cand sterg praful dau si cu spray de geamuri. Pentru aparatura electronica folosesc Pronto antipraf. Iar pentru covoare folosesc o solutie de la Farmec (parca Nufarul ii zice) e un spray roz (sticla e roz) care improspateaza culorile si curata si nici nu e prea greu de folosit.