Cum va place Monica Stan?
Raspunsuri - Pagina 2
melinav spune:
Eu pe Monica Stan o stiu doar de la emisiunea ei "High Life Confidential" de pe B1. Si cred ca a fost manechin mai demult, este pe copertile mai vechi ale magazinelor.
Despre activitatea ei ca si jurnalist in presa scrisa nu stiu nimic...
Chiar nu deconspira nimeni cine e alesul ei ?
Melina
Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.
miria_cristina spune:
Nu-mi place deloc!
SE vrea sexy, vampa, fatala...
Este toata o fitza.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
ana maria spune:
Parca am citit ca a fost maritata cu un avocat celebru de care tocmai a divortat...
claudia_a spune:
Am vazut emisiunea... de ea nu-mi place insa de Mirco Maschio nu mai zic! Ea cam fada, cauta mult cuvintele si incearca un flirt ieftin!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Natasa spune:
E genul de pipita ieftina, sini pusi si nimic in cap. NUmai cind o vad cum subtiaza buzele alea ca sa fie mai interesanta mi se face greata. O fi emis si idei valoroase :), dar poate in culise!
clarrice spune:
Figura ei exprima ceva, insa mai are multe de invatat despre televiziune. E si ea de umplutura pe micul ecran. In nici un caz de top.Din cate auzisem, umbla cu un tip plin de bani, vreun om de afaceri ceva. De parca nu ar fi fost logic...
mama lia spune:
este destul de plata, ca sa nu spun stearsa ca moderatoare...adica vocabular sarac, nu intretine cum trebuie emisiunea....cert este ca emisiunea este foarte slaba din punctul meu de vedere....
dar este genul de tipa dupa care se dau in vint barbatii...
ellinia spune:
Mai, mai ce rele sunteti....Nu cred ca am citit mai mult de un mesaj de apreciere la adresa bietei fete ! Emisiunea nu o urmaresc insa am vazut-o pe ea cu diverese ocazii. E intr-adevar un pic exagerata in privinta machiajului. Ce ma deranjeaza cel mai tare la imaginea ei e faptul ca mereu ii "stralucesc" picioarele de parca ar fi pus o tona de fond de ten sau de ulei de corp. In rest, incearca si ea sa razbata intr-o lume in care se pune prea mult pret pe imagine, asa ca se conformeaza. Drept dovada subiectul de fata. Mai este o emisiune de mondenitati pe Antena 3 dar moderatoarea e atat de serioasa incat i-ar sta mai bine la stirile de la ora 7. Nici nu i-am retinut numele...
Eu v-as intreba altceva. Ce parere aveti de Ilinca Vadici? Mi se pare atat de enervanta, cred ca deocamdata nu o egaleaza nimeni! E si foarte falsa....
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
Theiuta spune:
Ilinca Vandici...ride si ea sa isi arate gropitza din obraz.In lumea asta a lor, spune-mi tu mie una care nu e artificiala
Uite, la Dogan era la emisiunea aceea cu Telezvonuri , Andreea Antonescu. Aia mi se pare monument de falsitate. Au si scos-o pentru slabe prestatii, cica. Acum este Cream in locul ei.Pare dragutzica.
Theiuta
poze cu Nicolas