FIV in Ungaria 11
Raspunsuri - Pagina 22
ioana_p76 spune:
Buna, fetelor!
In primul rand, Pussi iti urez drum bun si multa bafta maine la punctie! Maine dimineata o sa-ti tin pumnii!
Tot maine, Gabita iti tin si tie pumnii sa-ti dea Chivu unda verde pt FIV!
Liana ma bucur ca sunteti bine toti 3!
Andicu, Nusy,Ioana78 va multumesc pentru gandurile bune!
Magda sunt convinsa ca Dumnezeu ne va asculta tuturor rugaciunile chiar daca nu ne sincronizam, ca e cam dificil. Cred ca fiecare dintre noi se roaga atunci cand simte. Eu sper sa ne auda Dumnezeu pe toate si sa ne ajute sa devenim mamici!
Eu ma pregatesc de drum, Cornelia deja a plecat, ne intalnim la munte vineri si apoi plecam impreuna la Szeged. Abia astept!
Va pup cu drag pe toate!
Ioana
Vreau si eu un
daniela76 spune:
PUSSI iti tin stans pumnii si ma rod la DD sa fie intr-un ceas bun, si de paste sa ai un bhgg mare ca al Lianei.Ai grija de tine ..
Cornelia si Ioana sa fie cu noroc drumul asta , ma rog si pentru voi sa va ajute DD sa vi se implineasca visul cel mare...
Liana ma bucur pentru tine, imi dau seama ce simti acum ca i-ai vazut dezvoltati si bineinteles frumosi, eu ma mai duc peste doua saptamani, am facut o parte din analizele trimestrului 1 si au iesit bine. Tu cum te mai simti, cum stai cu greturile? La mine sunt zile si zile, mai fitos sau mai putin depinde.
Andicu o imi doresc fata, dar mai am putin pana vad exact ce este si atunci vedem daca ii cuplam sau doar ii facem prieteni ...mi-ar placea sa se cunoasca, au ceva in comun, sunt un pic unguri...
danielal
andicu spune:
Daniela, asa e, au ceva comun de impartit! sa va fie numai bine in continuare!
Irlandeza, !
Andicu 23+Filip Cristian
Poze cu burtica
adaca spune:
Buna fetelor,
Pussi iti doresc din tot sufletul sa fie cu noroc, sa calci pe urmele mele.Iti tin pumnii stransi.
Liana tu ce mai faci? Esti bine ? Gemenii tai ? va pupacim pe toti.
Ade,Dari si Cai
AB Darius si Caius Gazele
dariaioanaxx spune:
Pussi- sunt alaturi de tine si ti doresc sa fie totul OK maine si sa fie cu bebei!
Andicu - mersi pt. raspunsul despre pensiune, nu am avut net de vineri si am mers la o vecina sa citesc ce mi ai raspuns si ce au mai facut fetele, in legatura cu cazarea cred ca am sa optez pt. Szeged pentru ca mai ult ca sigur, sotul meu ma lasa acolo si vine doar pt."donatie" si pleaca iar, asa ca trebuie sa fiu aproape de clinica;imi este cam teama sa raman singura mai ales ca nu stiu nici doua vorbe in maghiara;
Am gasit cartea de vizita cu adresa pensiunii unde a stat verisoara mea; 18 E/noapte, camera cu ghiuveta, baia la comun doar pt, aceste camere pt. ca exista si camere cu baie dar erau mai scumpe, frigider pe hol, mi a spus ca erau niste conditii excelente, f. curat, o sa mergem peste doua sapt. sa vedem conditiile, ciao, succes tuturor!
Mirelus- unde esti?ai disparut?
adresa este- BRINDZA Vendeghaz Maganszallashely
Szent Ferenc utca 22
6725 Szeged, Hungary
Tel/fax +3662444072
Mobil + 36303621963
vendeghaz@bridza.com
www.bridza.com
Liana30 spune:
legaturoooo legaturile sunt pe faza..gataa s'au mobilizat maine la 8,00 sunt cu pumnii stransii stransi pentru tine..ne vom ruga toti 3 si va fi bineeee,,voi suna mai tarziu sa vaz cum esti..adica asa cum te stiu superrr optimistaaa..
gabitu pe la ora 14.00 vom slabi un picutz pumnii pt pussi ca deja va fi binee si ii vom strnge tare.taree pt tine,,
crinutaaaa voi fi acolo dupa bancutzaasa fii cuminte da?ca io te vaz daca nu esti
ioana ,cornelia baftaaa multaaaa..
andicu vroiam sa te intreb daca tu ai facut analiza aia morfofetala si cea cu pliul nucal nu stiu daca scrisai bine..si cand ai facut'o?????te pupp
daniela am facut si eu analizele si au iesit bine..astept urocultura sa vad cum e ca pe aia nu am luat'o inca..greturile au mai trecut..in rest suntem mult mai binee..
ma cam lungiii.iertare,,
va pupacesc pe toateee...
adela suntem mult mai binee..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"11
Nasica
MRL spune:
pussi, mult noroc! De data asta totul o sa fie bine. Iti tin pumnii!
Liana, ete de la mine niste la triplu.
Pentru toate fetele multe si sa veniti la bord numai cu bebeli frumosi si cuminti
madalina28 spune:
Buna seara tuturor!!!Sunt si eu o FIV-oasa,am un Fiv nereusit cu drBM la spitalul Giulesti.Am o mare rugaminte dc imi puteti spune adresa farmaciei din Szeget unde se poate cumpara Progesteron Injectabil si orarul acesteia sau daca stiti vreo farmacie in Budapesta.Multumesc mult si bafta tuturor sa ne intalnim cat mai curand la ODISEE.
Madalina
si maine e o zi...
andicu spune:
Liana, am facut partial masuratoarea pliului nucal (pt ca aveam deja 14 sapt. si se face pana in 14) combinata cu Triplu Test la 16 sapt.Daca ajngi pana in 14 sapt. cel mai bine e sa faci pliul nucal cu Test Combinat, ca cica e cel mai relevant ( are 95 % relevanta, fata de Triplul Test care are in jur de 70, dar daca am facut pliul nucal iese total de 85 % relevanta). Ma duc la eco morfo-fetala joi, la 24 sapt.(inteleg ca iar sunt cam la limita cu analiza din pricina programarii la dr, ca cica se face cel mai bine pe la 21 sapt, maxim 24).Am zis sa la fac pe astea, asa stam si noi linistiti. Sper ca nu te-am naucit !
Eu sunt mai linistita caci cu aprobarea familiei si sponsorizarea de rigoare , am decis sa nasc la Bucuresti, la Euroclinic, cu dr Herghelegiu; asa ca la 31 sapt., pe 21 mai , am programare la el.
pe burtici de 2 ori!
Am uitat sa mentonez ca am pus poze noi cu burtica !
Andicu 23+Filip Cristian
Poze cu burtica