FIV in Ungaria 11

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Zouzounaki: cam la 150 km (deci in jur de o ora jumate cu masina).

Cornelianeli: drum bun la munte si de acolo,mai departe la szeged. Tin pumnii sa vii cu vesti bune, sa incepeti cu dreptul!Si tu si Ioana.

Pussi: aceeasi urare! Sa ai la punctie multe ousoare frumoase!

Bafta multa,fetelor!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Nusy multumesc mult

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

tot eu...am vorbit cu persoana din Budapesta si mi-a zis fata ca la farmacie a cerut progesteron injectabil,iar cei de acolo i-au dat Pregnyl...cica numai acesta,asa se numeste acolo progesteronul injectabil...ce denumire are produsul???...ca nu mai dau de capat..ajung la disperare...ceva nume tot o avea,ceva nume de la ceva firma...bine ca n-am cumparat din nou Pregnyl..offff

P.S.daca sint persoane care au gasit in Budapesta acest progesteron injectabil,va rog mult sa-mi lasati un PM cu farmacia care vinde acest produs...va multumesc din suflet

Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

M-am intors si eu de la munte,de la aer curat...am iesit sa-mi ozonez creierasii si implicit toate celulele si viitoarele celule...

pussi si gabitu saptamina asta castigam,daaaa????

Stie careva din voi daca cei de la Szeged au banca de sperma?sau unde ar trebui cineva(o prietena de-a mea)sa obtina o inseminare daca vrea sa faca un copil fara sa aiba un partener?

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna seara
nusy multumesc,maine dimineata plecam la munte si nu stiu daca o sa mai intru,cu reteta s-a rezolvat,si sper sa gasim
pussi mult succes marti iti tinem pumnii stransi stransi drum bun maine si sa ne dai numai vesti bune
andicu sa te auda Dumnezeu
suntem optimisti si nerabdatori sa ajungem la szeged
va pup pe toate

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt aci si va tin pumnii la toateee!!!!
legaturoo maine te sun..poate nu raspunzi
magda o sa fie bine ai sa vezi..la nume inca nu ne'am gandit mai avem timp
zouzotot asa se scrie progesteron nu altfel si eu l'am cautat la Budapesta si nu se gaseste..in Germania am auzit ca se gaseste mai usor..
cenusereasacei de acolo au banca de sperma dar folosita numai pt unguroaice,,la noi nu prea..dar cel mai bine trebuie vb direct cu dc,,
andicu sa stii ca m'au mai slabit nu mai sunt asa rele..ma simt mult mai bine..doar ca trebuie sa stau tot in pat..da nu ma plangte pupic si pe fotbaliator il pup
auburn chiar asa ca am uitat cu cine nasti muica?nu te mira ca si io cunosc o gramada de dc de pe acolo..doar stii cat de umblata sunt
steliana ma bucur ca ai mai aparut..ai sa vezi ce mana buna are unguru astaaa si inca ceva mai bine suna'l ca de multe ori nu are timp sa raspunda la mailuri si cine stie cand iti raspunde..
Pis mii dor de tine..
ileanaaaaaaaaaaaaaaaaa ce credeai ca scapi?ha?cred ca e cazu sa apelez la
ZoRi pe tine nu te mai cert ca stiu ca esti dupa
gabitu ,crinuta pumnii mei sunt stransii stransii..
Mika
va pupacesc pe toate toate .,daca am uitat pe cineva nu a fost cu intentie..sunt doar putin obosita ca azi iesiram un picutz mai mult la aer..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"10

Nasica

Mergi la inceput

Liana ,multumesc mult de raspuns,macar sa nu caut aiurea...deci caut degeaba in Budapesta..off...no, trebuie acuma sa dau o cautare prin Germania...in germana la fel ii zice???

voua va merge serverul de yahoo si google???la noi parca e time out..numai pagina de forum merge

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

saluti!!
andicu Multumesc din suflet!! Sa dea DD ca de sa fiu si de sa-mi dai instructiuni de schimbat scutece!!! Pup si mamica si pe Fat-Frumos!!
Magdamersi iubita!! Sper sa fie bine pana la capat si sa reusesc sa va ridic moralul la toate!!!
Tiava pup pe amandoua!!si va multumesc ca sunteti alaturi de mine!!! Sa dea DD sa ma cunosti
nusyesti o dulce!
Cornelia, ioana76concediu placut!! Distractie si relaxare!! Si sa fie bine la intalnirea cu Chivu!!
ioana78nici tu nu mai mult!! Sa dea DD sa-ti fac pe 03.04 galerie cu BB in burtika
cenusareasa sper sa va ridic moralul la toate
legaturilorsa-mi tineti pumnii toti trei!!+grasu!! maine poti sa dai drumul la sticla, ca miercuri o sa fiu acasa!!
gabitu, Crinutasa veniti amandoua cu unda verde pentru Fiv norocos
Auburn, Zori(mi-a prins super bine, si sa nu uiti de manuta) Ioana 1971 ne vedem miercuri seara??

eu imi termin cafeaua, fac bagajul si ceva de papa..si la unguri! Sa dea DD sa fie intr-un ceas bun!! Va multumesc ca sunteti alaturi de mine!!! Sa-mi tineti pumnii!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor
Pussi, Crinuta, Gabita va doresc multa multa bafta de azi in colo in special pt voi si o sa fie bine

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor
Pussi, Gabitu, Crinuta sa aveti multa bafta ls Chivu si sa veniti acasa
pt voi , sa va ajute DD sa fie bine
In acelas timp as avea o propunere pentru toate fetele, daca sunteti de acord , ca din solidaritate in fiecare seara eu zic pa la ora 22:00 sa ne oprim din toate lucrurile si sa spunem o rugaciune pentru noi toate , pentru familiile care doresc copii si nu pot sa le aiba.
Ce ziceti? Orice alta propunere chiar si asupra orei e bine venita.
Va pup pe toate si sa avem numai succes.

DM

Mergi la inceput