FIV in Ungaria 11

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

URGENT:
Cine-mi da si mie e-mail-ul dr. Zadori si nr. lui de telefon, si adresa clinicii, ca pe prima pagina nu-mi da . VA ROG MULT, e pt. cineva care e in vizita la noi acum. MULTUMESC MULT.

Noi 2 singurei

[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Pussi , Gabita : in sfirsit vor venii si uratii mei, azi m-am patat si pe miine sigur voi fi pe spate de rau ce imi va fi dar macar am sa pot sa imi recoltez analizele hormonlae si asa am ajuns la finalul dosarului.
Va pup pe toate

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Pisnoi mergem in aprilie pe 8 sau 9 si stam pina pe 25 cam asa sunt estimarile!Pacat ca-ti vin asa tarziu...

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula33 spune:

Irlandeza, e-mail dr. Zadori: ZJKAALI@T_ONLINE.hu
Nr. de telefon nu stiu ,sa fie cu noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Multumesc fetelor, daca cineva stie nr. de mobil al doctorului........

Noi 2 singurei

[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

salut unguroaicele...scuze ca ma bag si eu in seama...vin de prin vecini,de la celalat capitol fiv...am si eu o intrebare...cum se numeste ,(cum este scris pe cutie)progesteronul injectabil???cum suna in maghiara???in engleza cred c-ar fi progesteron injection...dar in maghiara???multumesc anticipat si succes tuturor

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Andicu , Ioana 78 si Daria va multumesc pentru urari. Sper sa fie de bine la consultatie.
Pussi noi vom ajunge mai devreme de 14,00. Oricum ma bucur ca voi fi avolo ca sa iti port noroc.
Magda bine ca ai scapat.
Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Magda- mersi mult pt. traducere, succers la hormonale,
bafta fetelor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Zouzou eu merg la Szeged saptamana viiotare si voi avea si progesteron injectabil.
Din cate am inteles eu la ei este adus din Gemania. Daca vrei ii fac o poza ambalajului si ti-o trimit pe e-mail.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna dimineata fetelor
Mirela : mersi mult cind rezolvi mai vb pe mess.
Ei fetelor m-am bucurat prea repede, pata de ieri nu se mai repaeta si nici singerare nu e si vine weekendul, ce ma fac cu laboratoarele? Dar intr-un final tot o ducem cumv ala capat, nu?!
Va pe toate

DM

Mergi la inceput