FIV in Ungaria 11
Raspunsuri - Pagina 13
sunshine4ever spune:
Pussi : sa te asculte DD si sa m atragi de minuta la odisee, pina una alta bafta in continuare, eu mai am de asteptat pin in mai apoiincep cu stresul pin' atuncea ma "stresez" pt tine , Gaita, Crinuta, Ioana....si pt toate sa reusim
Davtide: eu am dat cu parerea nu am zis sa o si faci in schimb am optat ca sa suni sa intrebi ce sa faci. Oricum e decizia ta. DAca am gresit scuze.
DM
cenusareasa spune:
pussisucces la produs oute in continuare!Tinem pumnii
Tu nu faci si merional injectii cum mi-a dat mie?
gabitubafta la intalnirea cu Chivu!!Se apropieeeee....
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
Avalon spune:
Cenusareasa, sa ma tii la curent! Si sa stii ca mai am un plan B (dar sunt sigura ca te va rezolva simpatica doamna si nu va fi nevoie sa apelam la el).
Pussi, succes!
Crinuta, mi-e dor de tine!
Gabitu, faci si tu la dr.Chivu? Bafta atunci!
Mult noroc tuturor szegedistelor!
sunshine4ever spune:
Buna dimineata fetelor
Pussi: succes la injectoane si la produs multe oute, vineri e doar la un pas, ai sa vezi ca o sa fie bine
Gabita : si la tine se apropie data intilnirii, multa bafta sa aveti
Crinuta : nici de tin enu uit si sa ai multa multa bafta saptamina viitoare ,
Si mult succes tuturor Szegedistelor
DM
pussi spune:
Mikasa dea DD sa fie cum zici!!Sa vina BB si la mine!! Mai vreau poze cu printesa..sa-mi creasca moralul
Andicuo sa-ti tin pumnii pe 22, stiam ca e ceva test..dar nu am retinut numele
magdavineri o sa-mi faca tot eco sa vada cat au crescut si imi ia sange sa faca estradiolul, tot vineri sa hotaraste daca e marti punctia 100%. Nu m-a chemat joi findca joi si sambata nu lucreaza Chivu, asa ca merg doar vineri
cenusareasa mersi!! Nu mai ai mult si urmezi si tu!! Mi-e nu mi-a dat merional, randul trecut am facut 2 fiole la finalul stimularii. Cred ca totul depinde de analizele hormonale, diagnostic si varsta! Gonalul contine numai FSH, atat..doar pentru cresterea foliculilor!
Avalon
legaturiloriar va plmbati???
PisTi-a raspuns Chivu??
Sunt cam balonata si ma inteapa ovarele..cred ca foliculasii mei sunt in plina crestere si dezvoltare..sunt nerabdatori sa se intalneasca cu
PUSSI
gabitu spune:
quote:
Originally posted by Avalon
Gabitu, faci si tu la dr.Chivu? Bafta atunci!
Da Avalon si eu tot la Chivu, e tare mandru doctorul asta si am zis sa nu il ratez . Vorbind serios am niste emotii....
Multa bafta si tie, pupici
gabitu spune:
Pussi ma bucur ca esti bine si abia astept sa ne vedem, chiar daca vei fi mai in nori.
Cenusareasa se apropie, cu pasi repezi, facem deja ultimele pregatiri.
Magda multumesc ca te stresezi pentru noi toate, si eu o sa-ti fiu apoape, sa fi sigura.
Pupici la toate
pussi spune:
gabitutu la 14 ai programare?? asa ca numai bine eu cam atunci ies din sala..oricum voi ajungeti mai repede..creddar mai vorbim pana atunci!
PUSSI
daniela76 spune:
Andicu multumesc de intrebare, bubu meu este bine, acum o saptamana l-am vazut si era in regula, maine trebuie sa ma duc sa fac niste analize sa vad cum stau la capitolul asta.Iau in continuare tratamentul prescris de Zadori, pana la 12 saptamani, dupa care ii scriu iar si poate se indupleca de mine si imi prescrie in continuare ce trebuie sa fac , am mare incredere in el, si imi pare rau ca nu sunt mai aproape sa pot naste acolo, as fi mai linistita.
Pussi iti tin pumnii , o sa vezi ca de data asta va fi bine, dupa et trebuie sa vorbesti mult cu bb-ii, sa-i mangai mereu si ei sigur se vor lipi de tine ca marca de scrisoare.
Liana si pe ingerasii din burtica
Mi-ka iti spun cu intarziere la multi ani si sa pupi printesa din partea noastra, eu am o presimtire ca voi avea si eu o bubulina gospodina...
pup toate fetele luptatoare
danielal
andicu spune:
Pussi, merci mult!
Daniela, stiu ce zici, mai ales ca Spit. din Cta imi provoaca fiori in privinta nasterii. Ma bucur ca sunteti bine si sa fiti tot asa de-acum incolo! Tu cand ai de gand sa-ti pui semnatura cu burtica ?!hai, ca se cere !!!
Gabita bafta la prima intalnire! sa vii cu vesti bune!
Andicu 23+Filip Cristian
Poze cu burtica