FIV in Ungaria 11
Raspunsuri - Pagina 11
gabitu spune:
Cornelianeli da ne pragatim. Avem listuta si tot bifam una alta. Abia astept marea intalnire. O sa fie OK, stiu asta si apoi va fi ca un mic concediu. Multa bafta cu analizele.
Pupici
cenusareasa spune:
Multumita lui Avaloncare s-a zbatut ieri toata ziulica pentru mine si ecografia mea si unei doamne dragute s-ar parea ca-mi vad si eu ovarele la echo luni la dr Neamtu.In rest cu toate telefoanele,greu se mai poate obtine o programare decenta la un doctor cu experienta din orasul asta mare numit Bucuresti.Sunt profund scarbita si dezamagita.Inca o data ma felicit ca nu am optat pentru FIV in Romania.M-as fi umplut de nervi.
pussiceanueu cred ca la tine e de bine,mama,te inteapa ovarele ca probabil raspunzi mai bine la injectoare de data asta.Abia astept sa aflu ce-a zis Chivu!!Pupa-l din partea mea!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
davtide spune:
dragele mele ieri va scriam disperata ca nu-mi raspunde dr. si astazi am primit raspunsul de la el, mi-a spus sa-mi fac FSH, LH, Prolactin, TSH si sa i le trimit si vorbim dupa. Dar am o intrebare, eu nu am ciclu cum sa-mi fac analizele? Trebuie facute neaparat in ziua a 2 a ciclului? Sau le fac pur si simplu in orice zi? Multumesc din tot sufletul lui Mika care este alaturi de mine si ma incurajeaza mereu si totodata ii multumesc si magdei pentru ca mi-a raspuns atat de repede. Va multumesc si voua pentru ca datorita voua speranta nu moare.
gabitu spune:
Cenusareasa ma bucur ca ai gasit programare. Este acel doctor de care vorbea Avalon ca a mai monitorizat o doamna care facea FIV in strainatate? Oricum iau pentru ca sigur o sa am si eu nevoie de acest lucru, candva . Bafta multa.
Pussi sper sa decurga bine intalneala si acho,
Pupici
sunshine4ever spune:
Multumesc inca o data Gabita, si vad ca sunteti dej ape sf a analizelor, pai numai bafta si succes va urez , pentru mine pina in luna mai la sf, mai este inca nu ma stresez. UIte ma streseaza CM ca deja sunt in ziua 37 si nu vrea sa imi vina sa fac hormonalele. ca nu stiu ce sa m amai fac
Va pup pe toate
DM
gabitu spune:
Magda ai rabdare, mult a fost putin a ramas. Oricum ai programarea deci esti pe drumul cel bun. Acum incet, incet o sa ajungi sa iti vezi visul implinit.
Pupici
sunshine4ever spune:
Davtide: uite ca ma confrunt sieu cu aceas probleam de nu imi vine ciclu si is in a 37-a zi deja, ca sa imi pot face analizele, dar am zis ca mai astept saptamana asta si l asf sa fac un test de ii negativ ma duc la gine sa imi provoace ca inseamna iar incep calvarul dea nu avea ciclu doar de citeva ori pe an. Parerea mea e ca si tu ar trebui sa te duci s aiti provoace, ca sa iti poti lua in zilele respective, de nu suna la clinica si intreaba ce sa faci, sa ti le iei oricum?
Fruntea sus si l abataie, nu ne dam batute , e corpul nostru si noi il comandam, sau mai bine zis e capul nostru si noi ar tebuisa comandam hipofiza
Te pup si succes.
DM
sunshine4ever spune:
Mersi Gabi incerc dar citeodata e greu, iti pierzi rabdarea pur si simplu , dar cum a zis si davtide, cu voi spernata moare ultima, datorita unei prietene am ajuns la forum si iata mai am o spernata ,
DM
gabitu spune:
Magda stiu cum este. Pentru fiecare analiza am avut emotii. Pentru cele bune m-am bucurat, iar pentru cele rele mi-am distrus din neuronii care si asa sunt putini si in numar fix . Dar cu DD inainte si ce va fi va fi. Hai capul sus, toate se rezolva pe lumea asta.
Pupici
steliana04 spune:
Buna! Ma alatur si eu voua intrucat in curand voi lua calea Szeged-ului. Poate unele dintre voi isi mai amintesc de mine, am facut 2 Fiv la Kaali Debrecen, ultimul in septembrie 2006.
Acum am intrat in tratative cu dr. Zadori, mai am de fact testul Pap.,sa primesc analizele hormonale #351;i voi dr. ma va programa la prima consultatie.
Tin pumnii stransi pt. Pussi precum si pt. toate fetele care sunt in procedura FIV.