FIV in Ungaria 11
Raspunsuri - Pagina 10
pussi spune:
e ciudat, randul trecut le-am simtit abia dupa Z8 de stimulare...si acum le simt dupa Z4..sau mai bine zis de Z3... Sa vad ce zice maine Chivu..O sa vezi, in prima faza e o jena, dar spre punctie..te door!!
de umflat..cred ca-i mai repede balonare..si e normal, avand in vedere ca normal ai un folicul..si pe stimulare peste 5 oricum X 2 cm..e ceva in plus!
mikaLA MULTI ANI!!Sa-ti traiasca!!Sanatoasa, desteapta si frumoasa!!
PUSSI
dariaioanaxx spune:
cenusareasa-mersi dar nu stiu ce sa fac, am dat dublu clic pe numele meu si am intrat undeva unde erau date personale de cand m am inscris pe forum, si mai departe ce sa fac?...nu stiu in seara asta o las balta ca sunt f. obosita, continuam maine...ca tot nu renunt dar nu prea merge bine nici netul acum, ciao
dariaioanaxx spune:
cenusareasa-mersi mult, mult..am primit mailul, maine il imprim la servici, ciao, noapte buna!
ioana_p76 spune:
Fetelor va multumesc pentru incurajari, m-am mai linistit si astept cuminte ziua de 26!
Pussi iti tin pumnii azi la echo, abia astept sa ne povestesti ce-ai facut!
Daria nici mie nu mi-a cerut estradiolul si eu, ca si tine, m-am ingrijorat, dar m-au linistit fetele!
Pup toate fetele!
Ioana
Vreau si eu un
sunshine4ever spune:
Buna dimineta fetelor
Pussi : tin pumnii strinsi si sa fie totul ok. Sper sa ne dai d estire cit de repede posibil,
DM
internet spune:
Mi-ka La multi ani, sa va traiasca printesa. Va pupam
Liana va astept sa veniti la noi
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos
gabitu spune:
Pussi iti tin pumnii stransi. Bafta multa.
Magda ti-am raspuns la mail.
Mirelus sigur ne vedem la un susc o cafea ceva.
Liana multi .
Va pe toate.
cornelianeli spune:
buna fetelor
pussi mult succes azi la eco,sa vezi oute multe si bune
cenusareasa tu ai inceput AC? pana la urma ce faci cu cazarea?
gabita te pregatesti?
noi suntem bine,regasirea a fost sunt fericita si foarte linistita...ieri am facut hepatitele,cariotipul si testul hiv,azi spermograma si spermocultura si gata,am terminat cu analizele
multi gravidutelor si o zi minunata tuturor
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)