Greturi

Greturi | Autor: tinna13

Link direct la acest mesaj

Sunt un pic ingrijorata, sunt insarcinata in 8 saptamani si de cateva zile nu mai am greturi, nu inteleg de ce. Am auzit ca poate fi un semn ca s-a oprit sarcina din evolutie... :(

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

tinna, nu cred ca trebuie sa iti faci griji nefondate. Eu am intrat acum in sapt 30, si pot sa iti spun ca nu am avut greturi nici macar o singura data! Nici ameteli, nici alergie la vre-un miros..nimic. Asa ca asta nu ar fi un motiv de neliniste. Daca ai sangerari (si rosii, nu maronii) acestea ar fi in principal motiv de ingrijorare. sper ca te-am mai incurajat un pic. Dar daca tot ti-e frica poti sa faci un control la ginecolog, sa te linistesti.

diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Tina, din cate stiu, simptomele de greata tot apar si dispar, nu e musai sa le ai permanent. La fel am patit si eu, am avut cateva zile in jur de 8 saptamani, cand m-am simtit f. bine, apoi prin sapt a 12-a cam tot asa. Si sunt ok, am ajuns in sapt a 17-a :) Mult succes si cat mai putine griji!

17+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Ma pregateam sa-ti spun de biscuiti sarati si am ramas blocata cand am vazut ca lipsa greturilor e grija ta...:)
Eu sunt la a doua sarcina acum si iti pot spune ca nu se aseamana mai deloc cu prima - simptomele, durerile, problemele (inclusiv greturile)sunt destul de diferite, nu sunt 2 sarcini la fel nici la aceeasi femeie, darmite in general...
Eu zic sa te bucuri de lipsa greturilor si sa te hranesti cat mai sanatos!

Sanatate multa si sarcina usoara,
Florina + 23

Mergi la inceput