Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (168)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ca norocul ca Diana numai le tine la ureche mobilele si "vorbeste" nu le butoneaza ca sa le deblocheze .Doar de la a lui mami a sunat,ca a fost deblocat si de pe fix.Ea butoneza pe calculatoare si pe telecomenzi,bine ca ii ajung alea deocamdata.
Mai nou ridica deasupra capului caruciorul si il plimba dintr-o camera in alta I-am zis sa il aduca si l-a adus inapoi -tot asa Da' a pus papusa in el la loc vad O si cearta,saraca papusa
A scos tot din sertare,ciorapi,caciuli,dar o las,decat sa se catzere pe pe coltzar.Mama da' ce mai cearta papusa aia !!!! Pacat ca n-am aparatul,l-a imprumutata fratelo unei prietene.
Mai voiam sa va zic ceva.I-am zis mai devreme ca ii fac coditze (nu i-am mai facut de atunci ) si ... si-a dus mana la par!!! Deci a retinut!!! I le-am facut,cu rosu si ii statea si mai smecheros, s-a si miorlait un pic,ca probabil o cam trageam de par,ca se tot misca.Dar am dus-o la oglinda dupa aia si a fost incantata.Din pacate in 5 minute nu mai erau,si le-a dat jos Pai ma si miram eu cum de si le-a lasat ea prima oara!!!
Vad ca nu prea am ce citi prin zona,merg sa mai pun la loc din lucruri ca parca mi-a facut cineva perchezitie,asa arata p-aci

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

M-a tampit copilul asta cu intratul in sertare, ce naiba ma fac??? Inainte se multumea sa scoata tot de acolo, acum dupa ce scoate tot se baga ea si aluneca naspa..poate sa cada rau daca nu sunt atenta ca sertarele astea subt pe sina si aluneca imediat.
Moni ioana s-a obisnuit atat de tare cu codite ca nu si le desface niciodata, abia astept sa-i fac o freza dupa ce-i iau motzul ca il are mai lung in fata decat la spate.
Mobilul meu este cu clapa si nu are alta optiune pentru a fi blocate tastele asa ca doar sa-l tin la distanta pot.

daniela19w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Night
Am plecat la baita, dormit...
va pupam si va uram un WE placut

daniela19w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Raspund si eu repede pana nu uit.
Anasebe, mortal Tibi cum bea supa cu cana. Bravo lui. Vad ca si el face gal-gal in cana ca si Dani
Giova...nu stiam ca esti educatoare..hmm cred ca iti trebuie nervi de otel sa fi cu o armata de copii Danseaza frumos Marco pe Jaga-Jaga Frumoase si pozele de la chef Vad ca Marco e indragostit de suzeta. Dani o folosea doar cand dormea.
March...lasa gandurile ca o sa vezi la momentul potrivit ca o sa poti. Mai ales ca cel mic va avea mai multa nevoie de tine. O sa vezi ca o sa poti sa iti imparti iubirea
Oachi... la Filip murdariciul.
Am pus poze in Album de azi...l-am facut dinamovist cu toate ca sotul e stelist
Moni..am pus o poza in genul ca a ta..daca tot am facut azi curat. Se numeste Colectia de promavara-toamna 2007
Alina, eu spal cu Ariel si nu am avut probleme cu petele. Poate si masina de spalat conteaza, eu de 2 ani decand am Wirpool nu am probleme cu nici o pata. Inainte la cealalta masina mai aveam si nu prea ieseau petele.
Loren..lasa ca te faci tu bine pana maine sa iti intampini sotul cum trebuie.
Mai am de citit 2 pagini ...revin

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Spre deosebire de Ursulina mie nu mi-e frica de spirite..cu toate ca de cate ori l-am laudat s-a intors foaia.
Azi a avut al meu copil un program tare special.
S-a trezit la 7.30 a baut laptele si s-a culcat pana la 9.45. A stat in pat pana la 10.15 ca eu aveam treaba cu curatenia, la 12 a mancat si la 12.30 s-a culcat pana la ora 16. Asha ceva mai rar.
Am chiulit de la scoala si am fost in parc si la plimbare pe strada.
Acum seara deabia mi-a mancat 150 iaurt cu 2 biscuiti si laptele nu l-a vrut, in schimb tocmai a terminta de baut 150 ceai.
In seara asta noi am mancat vinete...cum zic unii salata de vinete cu ceapa si maioneza si chiar ma intrebam daca sa ii dau sau nu dar am renuntzat la idee pt ca seara nu ii dau mancaruri grele. Si am vazut ca si Alina intreba azi Deci eu nu i-am dat inca.
Revin

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Mah da repede v-ati culcat...
Mi-am culcat si eu odorul si sunt free.
Revin cu intrebarile mele ca vad ca nu mi-a raspuns nimeni.
VReau si eu DVD-ul cu Baby Einstein.
Vreau si caut 2 filme: Pasarea Spin si Trandafirii sunt pt cei bogati

Cine imi da o reteta buna de gogosi? Am facut mai demult dar tot tari imi iasa Mie imi plac cu varza calita sau simple, rotunde si mari cu cascaval si smantana deasupra

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

March asa si tel. meu nu se poate bloca ca se deschide in sus, nu stiu cum sa zic, se prelungeste.
Noi cu sertarele avem de mult problema, si cu dulapul, ca sunt usi dintr-alea pe roti. M-am tampit de tot in seara asta, nu mai gasesc cuvintele. Noapte buna Daniela si Ioana.
Bianca asa e, Marco e dispe dupa suzeta. Nu stiu cum scapam de ea. Noaptea daca si-o scapa, plange pana o gasesc.
Mama ce de papuci are Dani!!! Eu la 3 perechi, nu ma apuc sa fac poze. Super [pozele din parc, ii sta bine in rosu. Si eu trebuie sa-i iau masinuta dintr-aia ca e innebunit dupa ea, prin parc.
Moni esti norocoasa ca nu formeaza Diana. al meu e foarte simplu, ca e tel. digital si numai cum atinge cu degetele intra te miri pe une. odata mi-a pus tel. in germana.

Tati tocmai a plecat la serata cu baietii, eu cu marco am fost pana la mansarda la un ap. de am vazut mobila, si acum pe acasa. vreau sa ma bag la spalatul vaselor.
sunt prin zona.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca eu am DVD-urile cu BE. tre sa mai primesc un DVD ca l-am pierdut. daca vrei...iti trimit, nu stiu cum, dar vedem noi.
Filmele nu le am, dar au fost frumoase.
reteta de gogosi...nu stiu...

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Intr-o seara i-a dat sotul telefonul mobil al lui si atata s-a jucat cu el pana l-a deblocat si a apelat primul numar din agenda care era tocmai sefulu lui. A apucat sa dea doar beep ca sotul repede a inchis dar ce folos ca dupa 2 minte l-a sunat seful..si sotul se scuza la domnu colonel ca fius`o
Eu nu i-am dat telefon in mana si nu i-a avut baiul. De o sapt pe sotul meu l-a apucat nebunia sa ii dea telefonul si acum face crize daca nu il dau. Am scos un mobil antic din sertar dar ala nu e frumos. Al meu sigur nu il pupa. Acum ma chinui sa il dezvatz de telefoanele noastre, sa se joace cu ale lui
Giova..colectia e pt anul asta, o singura pereche e nr 25. In rest toti ii sunt buni sau ii vor fi buni. Treisefrturi sunt de la nepotul meu si un sfert i-am cumparat eu. Si parca tot nu am cand imi trebuiemai ales cand trebuie sa il asortez...(am si eu un fix cu pantofii si sepcile...are o gramada si parca tot nu are deloc
Maine sau poimaine ii aduc si eu tricicleta ca deja s-au umplut strazile de ele. Sunt curioasa cum va reactioana in ea
Giova prin posta..platesc eu Dvd si transportul.

Craciun 2006

Mergi la inceput

La noi nu se mananca nici un mucenic...Acum seara ma uitam la stiri si am vazut ca niste barbati cica trebuia sa bea 40 pahare de tarie ..de ce nu am mai auzit, si apoi am vazut ce ati scris voi..
Ce mucenici mancati voi? Ce sunt aia? Pana acum nu am auzit de asha cevasi nici nu am stiut ca e sarbatoare azi. Si eu am spalat si facut curat

Craciun 2006

Mergi la inceput