Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (168)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

March doamna ce problema existentiala ai si tu.O sa-i iubesti pe amandoi o sa vezi.Ii dai toata iubirea Ioanei acum ca e singurul tau copil pt moment .Sunt convinsa ca o sa-i iubesti pe amandoi nu numai pe cel mic.Hai pupici.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Plec acasa la baiatul meu iubit .
Pa pa

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

March, si eu m-am gandit la ce zici tu. Chiar am avut o discutie cu Dana Ene pe tema asta, si m-a asigurat ca poti sa ii iubesti la fel.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ma duc sa fac ceva galagie sa se trezeasca Ioana ca iara imi sta pana pe la 11 apoi.
Am vazut si eu cum papa Filipelu mazare...pai nici nu vreau sa ma gandesc pe unde as avea bagata mazare daca o las singura pe Ioana. Poate cand se mai incalzeste si o pun sa manance afara o las singura sa vad ce iasa!
Acina paaaa!
Moni, plimbarica placuta!
Eu nu stiu ce sa-i mai dau Ioanei sa pape in seara asta!

daniela19w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Alina albus de ou i-am dat , fara probleme. Salata de vinete , eu nu , nu stiu daca nu i-a dat soacra mea. Acolo pui galbenus crud, dar doar nu o sa manance o tona , nu ?????????? Asa ca nu cred ca se pune problema , poti sa ii dai, ca doar nu ii dai in fiecare zi si in cantitati industriale.
Plec si eu acasa, sper sa ajung sa va povestesc despre noi cate ceva. Azi am umblat si asteptat la medici de am fost plina de draci . Am ajuns la 11 la lucru in loc de 9 . Si la pranz ne-a invitat unul de aici sa mancam la un restaurant asa ca am lipsit o ora jumate si la pranz. Am lucrat de numa azi . Acum plec la cumparaturi si la condus masina . Of alti nervi
March se vede ca tropaie hormonii cu problemele astea existentiale
Pupici

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit soi noi de-afara.
M-a sunat italianca din Italia, ca vai ca nu ne-am mai vazut, etc, etc. Asa a zis-o de parca sunt o nesimtita , dar chiar am facut in asa fel incat sa nu am timp de ea.

Alina eu nu i-am dat ou fiert moale. Dar salata de vinete a gustat de la noi de fiecare data cand mancam. Si tin sa-ti spun ca-i place la nebunie. Chiar si ceapa verde a gustat intr-o zi.
Super tare faza cu fam. .
Acina ma bucur ca e mai bine Andrei.
Toanca atat a mancat, dar nu era cu carne, e papica mai lejera si cred ca de aceea a mancat tot castronul ala.
March sa sti ca si eu ii ziceam lui Clau de faza asta: ca nu stiu daca pot iubi 2 copii la fel. dar cu siguranta reusim, mai ales ca ei nu vor fi la fel, nu vor face aceleasi lucruri si atunci ne va fi imposibil sa nu-i iubit.

Cu tel. mobil: ieri a sunat la primul nr. din agenda- un coleg de-a lui Clau. eu il auzeam cum vorbeste cu cineva, cand m-am dus el vorbea cu Adi. oricum e innebunit dupa el.
Azi a sunat la dr. de la cresa. Noroc ca am fost pe faza si i-am inchis, dar m-a sunat aia mai tarziu sa ma intrebe daca mai am ceva nelamuriri de am sunat . Mi-am cerut scuze si i-am zis de Marco.
asa ca eu nu mai las mobilul la indemana lui.
De pe tel. lui tat-su' de la munca dadea bipuri l;a nebunie, la toti colaboratorii lui Clau. Il sunau o gramada si il intrebau ce vrea.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ne-am intors si noi dupa fix o ora de bantuit prin zona. Am si papat amandoua si dupa aia l-am vizonat pe FILIPEL! Am chemat-o si pe Diana sa il admire si s-a distrat de numa,era tot cu gura pana la urechi,cand l-a vazut mancand a zis "papi" (de obicei zicea papa )SI mai ales cand a vazut intr-un filmuletz ca a picat,a bufnit-o rasul.La faza asta am mai patit cu ea asa si la alte filmuletze

Filip e mortal ce mutre face cand mananca mazare plus ca e super frumusel! Si Diana o mananca asa ,dar nu prea ii dau la indemana,ca e prea distractiv sa o imprastie pe jos,nu se poate abtine Pai in doi timpi si trei miscari trantea odata cu linguritza de zburau toate in cele patru zari! Asa ca Filipel e super cuminte! Chiar acum seara a papat si mazare (plus piept de pui si cartofi piure) dar i-am dat-o cu linguritza de la distantza,nu m-am riscat sa ii las la indemana,nu de alta,dar nu-i Ghitza acasa sa curetze dupa ea Io una n-am chef

Merg sa o schimb de kk,ca sa nu mai zic ca iar e la cablurile dela aparatura

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Giova draguti mai sunt dar ai dreptate ca mai bine nu le lasam mobilul la indemana ca cine stie ce dusman suna
Am gasit ca sa-i dau Ioanei sa pape, mango si iaurt si niste corn.

daniela19w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor care va plimbati prin Gradina Botanica spuneti-mi si mie cat mai costa o plimbare pe acolo? Si daca ma duc maine pe acolo sunt serele deschise?

Va multumesc ... anticipat

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput