Concediul de studii ptr. studenti

Concediul de studii ptr. studenti | Autor: Candy

Link direct la acest mesaj

Studentii in anii terminali la cursuri de zi au dreptul sa beneficieze de concediul de studii platit (de. ex. pentru pregatirea licentei), si daca da, in ce conditii si conform carei legi?
Multumesc!

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Buna Candy
si eu sunt cam in aceeasi situatie doar ca sunt la o postliceala care e de stat si de zi si sunt in ultimul an.M-am interesat in stanga si in dreapta si tot nu am aflat nimic, mai trebuie sa merg la inspectorat sa intreb, ca numai acolo n am fost...cum aflu ceva te anunt.
Oricum cinci milioane tot luam 2mil ale copilului+3si ceva somaj

Byu 27+ cu CASIAN[/blue]

Poze[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

eu mi-am luat anul trecut concediu de studii, dar fara plata. poate s-a schimbat intre timp legislatia, dar eu nu stiu mai multe.

18+

Mergi la inceput

Candy , am reusit, ne incadram....este data o lege pe 8ianuarie aparuta in monitorul of din 17 ian si e legea 14 parca

Byu 27+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

mai exact Monitorul oficial al Romaniei, partea I nr.33/17.01.2007

Byu 27+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Byu, te rog spune-mi ce legatura este intre Legea7/2007 pentru aprobarea Ordonantei de urgent#259; a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei în vederea cresterii copilului (aparuta in Monitorul specificat de tine) si dreptul la concediu de studii platit acordat studentilor (ce intrebase Candy).
Undeva pe drum m-ai pierdut :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Va multumesc pentru raspunsuri, insa tot nu sunt lamurita.

In ce lege se precizeaza in ce conditii se poate acorda concediul de studii pentru studentii care sunt angajati? Nu am reusit sa gasesc pe net M.O. cu pricina, dar daca am numarul legii/ordonantei sau ce-o fi ea o pot gasi usor pe Superlex.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput