Mamici de martie-aprilie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 24
RaisaFudulu spune:
Ela, Katink, Aliona, Mihaelaaa ce e cu voi...nu mai avem vesti de multisor...sau aveti deja comorile in brate
Diana
35+
cu RAISA-MARIA
roxanici spune:
Felicitari Kitty!!! sa traiasca bebelina si sa fie sanatoasa
Alina, curaj si 

ptr maine.
Suzy, sa te faci bine repede
.
Ca bine zici Diana, Katink nici vesti despre pinguinii Monicai_b nu ne-a mai dat. Sper ca sunteti bine cu totii.
Am si eu o intrebare, am vazut o poza cu bebe Ioana, a cui e bebelina? ca io nu m-am prins
roxana
38+ cu Rares Teodor
magdalena76 spune:
buna fetelor
mama ce de bb-i azi.... felicitari proaspetelor mamici si sa va bucurati de floricelele si bondarasii vostrii.
noi suntem bine in general, cu obisnuitele dureri si experimentez din ce in ce mai multe contractii, dar inca nu ma sperii pt ca sunt la intervale neregulate si am vorbit cu bb sa mai stea un pic...
flopici ti-am trimis un mail si nu stiu daca l-ai primit poate poti sa-mi raspunzi. dau cu copy-paste ca sa nu mai scriu inca o data.
si eu voi naste la elias (inca nu stiu daca natural sau cezariana) si ma interesa daca poti sa-mi spui ce preturi sunt, ce conditii sunt... si ce-ti mai vine prin cap.
crezi ca sotul poate sa stea cu mine dupa ce nasc sau tb sa vina doar cand este program de vizitat?
multumesc anticipat
va pup si pun si eu majoretele la treaba pt cine se pregateste si pt cine nu se pregateste..

magda
37+3z
vlad george
paxela spune:
multumim de urari
suntem inca acasa, pana maine la 15
teoretic, colul e scurtat, moale dar inca inchis, daca contractiile astea stau cat de cat cumintele reusim sa nu plecam la noapte de acasa
va pup pe toate si revine un mesager cu vesti maine ca dimineata intre 9 si 14 nu e curent asa ca nu voi avea internet
Alexa
38+ Ana Delia
si
Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006
sherbi spune:
multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebari.
ANAALINA- eu merg la medic saptamana viitoare( cred ca la sfarsitul ei), sa-mi scoata firul( am cerclaj). e posibil sa nasc saptamana viitoare sau la termen. oricum ,medicul a spus ca nu depasim 4 aprilie sub nicio forma.
eu sper sa nasc cat mai repede posibil si o sa fac tot posibilul dupa ce-mi scoate firul...gimnastica, alerg, vad eu ce fac...
eu sunt pacienta dr. filipescu, tu?
daca stii ceva de bagajul de spital, as vrea sa-mi spui si mie. eu inca nu l-am intrebat pe medic. eu mi l-am facut inspirandu-ma din ce au scris fetele pe forum. bafta si curaj!
ALIANA- nastere usoara si asteptam poze si sa ne povestesti cum a fost. refacere rapida si bb sanatos!
eu m-am semnat din greseala cu 37s(la ultimul mesaj), dar d-abia miercuri implinim 37...dehhh...stau si eu prost cu neuronul...
deci...
36+ bb david
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album
RaisaFudulu spune:
Alexa numai bine iti urez si can op vrea DD sa vina bebe sanatos si paapcios

Diana
35+
cu RAISA-MARIA
BiancaM spune:
Buna seara!!
Wow ce de bebei!! Sa fiti sanatoase mamicilor, si sa aveti parte de bebei cuminti si sanatosi si mancaciosi, ca mai, asa cum ii vreti voi!!
Noi suntem bine, dormim bine, bebe face gimnastica zilnic
. Tati se amuza copios cand imi vede burta cum se face valuri, si uneori vine asa langa burta si zice" hai fetita lu' tata dai lu' mami un picior, sa vad si eu". Ah, cand il aud imi vine sa-l
. Daca ar sti ei barbatii ce dureri te trec uneori cand se intind bebeii n-ar mai rade.
A mea bebelusa si-a facut un obicei in a ma lovi in col. Uneori am reprize de dureri de cate 5 minute.
Cam atat de pe la noi, somnic usor burtici, si somnic usor pentru mamici si bebelusii vostri!!!
35+
Bebica al nostru e 
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1
gabdyd spune:
Fetele, voi care inca avetii puii la purtator, mai faceti baie in cada?
Diana
33+, mami de Julie
, 14.11.2003
elpower spune:
Sunt prezenta si eu, dar nu am avut noutati pana acum. Acum vreau, in primul rand, sa felicit si eu proaspetele mamici.
Felicitari MARTUTZA! Sa-ti traiasca VICTOR MIHAI! Sa fiti sanatosi si fericiti!
LALA, sa fii fericita tinandu-ti comoara, AIDA, in brate si obisnuindu-va incet, incet una cu alta!
Sa fii fericita IOANARADU alaturi de bondarasul tau MATEI STEFAN!
AMMA ma bucur enorm odata cu tine de fericirea ta! Bun venit pe lume LUCAS NICOLAS!
Suzy, imi pare rau ca ai facut mastita, dar iti multumesc din suflet ca te-ai gandit sa ne impartasesti si noua experienta ta si informatiile extrem de utile!
Si acum sa va mai spun cate ceva si despre mine. Tocmai am fost asta seara la doctora pt a-i cere retetacu medicamentele necesare in spital. S-a uitat pe ecograful facut acum doua saptamani, am ami discutat putin despre ce e nevoie in spital si mi-a zis ca de acum am verde la nastere. Daca nu se intampla pana atunci, ma mai duc la un control lunea viitoare si atunci mai facem un ecograf si, cred, ca si control.
Am uitat sa intreb daca in spital exista rezerve cu plata. Diana (Raisa), tu ai vreo idee despre asta? Ca si tu tot la spitalul 1 cred ca nasti, nu?
Am intrebat-o despre epidurala si mi-a zis ca nu imi promite pt ca nu sunt prea multi anestezisti in spital care sa se priceapa sa puna o astfel de anestezie si e posibil sa nu fie niciunul disponibil, in special daca va fi noapte. De fapt, am inteles ca ea nu ar fi de acord cu epidurala in cazul meu. Oricum nu tineam la asta. Ma gandeam doar. Bineinteles ca daca as tine neaparat, probabil ca as putea lua legatura cu un anestezist care sa fie "motivat" sa vina oricand s-ar intampla, dar nu cred ca are rost.
Eu as vrea sa mai stea piticuta mea pana miercuri sau joia viitoare. Miar placea sa se nasca in Berbec, mai mult decat in Pesti, nu ca asta ar avea prea mare importanta. Important este sa fie sanatoasa!
Va pup si va doresc la toate nastere usoara!
Sa mai punem odata galeria la treaba pt fetele care se pregatesc si care nu se pregatesc!

Ela
in 38s cu
Thea Ioana
AMR pana la Ziua Cea Mare
Sori1980 spune:
Fetelor am primit mesaj de la Lilidana, care mi-a spus ca aseara duminica, 11 martie, la ora 9:50 s-a nascut David Gabriel prin cezariana, la 37 de saptamani. Bebe a cantarit 3,200 kg si a primit Apgar 9. Mami si bebe sunt bine, operatia a fost usoara si vor reveni cu detalii cand se intorc acasa.
Felicitari Lilidana, sa-ti traiasca baietelul si refacere rapida!!! Aceleasi urari si celorlaltor mamici care au nascut in ultimele zile. Vad ca azi am avut asa o zi de productiva!
Va pup si 

pt. cine urmeaza!
Sori
34+ cu
Alexia Sara