Mamici de martie-aprilie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 23
cria_bv spune:
Felicitari Amma, recuperare rapida si bine ai venit pe lume bebe Lucas

Nu-mi vine sa cred azi patru
sa ne traiasca si sa fie sanatosi.
Aliana incurajari si pentru tine si pentru fetele care sunt aproape.

Alexa te asteptam cu vesti de la dr.
Cria
33+ cu
Vlad
cria_bv spune:
Felicitari
Kitty
sa fie sanatoasa grasunica ta.
Suzy imi pare rau ca ai facut mastita, insanatosire rapida si multumim pentru informatii
Cria
33+ cu
Vlad
Sabina V spune:
Am uitat sa scriu - Kitty a nascut normal iar pe fetita o cheama Julia Irina ; sa o treceti si pe ea pe lista ![]()
poze
Val_ spune:
Pupici pentru toate gravidutzele. 
Felicitari Ioana, Lala, Amma si Kitty. Sa va intoarceti acasa cu comorile voastre cat mai repede. 
Aliana multa bafta maine la cezariana. Iti tin pumnii ca totul sa fie OK. Asteptam vesti!

Si pentru fetele care vor fi luate pe nepregatite

Valentina 32+ cu bebe Mariuca
Rebiana27 spune:
ALIANA nastere usoara si un bebel sanatos! Refacere rapida!!! Sa mai intri sa ne povestesti!

KITTY felicitari pentru fetita ta grasunica! Sa fiti amandoua sanatoase!

Rebiana
36+
Luca Andrei
anaalina spune:
[SHERBI am vazut ca avem date apropiate si eu voi naste la spitalul Elias ca si tine, insa pe mine m-a chemat de pe 30 martie pentru ca imi face cezariana, sunt sigura ca ne vom intalni pe acolo.
Eu niste dureri de spate
si ma invart ca o curca beata prin casa.
TEODORA CATALINA 37S
RaisaFudulu spune:
Suzy imi pare rau ca ai facut mastita, refacere rapida is multumim frumos penmtru informatii

Alina abafta maine suntem alaturi de tine si stai linistita ca totul va fi bine..pun majoretele la treaba

Kitty si Amma felicitari pentru comorile voastre, sa fiti sanatosi cu totii si sa va aduca numai bucurii

Diana
35+
cu RAISA-MARIA
RaisaFudulu spune:
Karra frumoasa printesa voastra sa fie sanatoasa si papacioasa, ma gandeam eu ca intr-o poza trebuie sa apara si in verde![]()
![]()
Diana
35+
cu RAISA-MARIA
arissa spune:
Felicitari, kitty si amma! Refacere usoara si bebici sanatosi sa aveti!
Ce zi prolifica azi!
Camitu spune:
Buna fetelor,
Oau cinci nasteri azi.Felicitari mamicilor si La multi ani pt bebei.Sa cresteti mari si cuminti.
Noi suntem bine, avem multa treaba la servici.Urmarim in continuare filmuletul cu bebeii de martie-aprilie 2007.
Cami 34+ Ana Maria