Bucurii de sept-oct2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Sephora, au mai incalzit apa sau s-a obisnuit copilu ca parca nu mai are culoarea aia vinetzie :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna mamici,

Noi suntem bine, dar foarte ocupati in timpul zilei.
lexi ma bucur ca ati venit cu vesti bune de la medic.
sephora ce frumoase sunt pozele cu inotatorul, e bine ca aveti unde sa exersati, ca prin provincii ...
Crisnemes bine ai revenit, sau mai bine zis bine ti-ai pus net.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna seara!

M-am logat la amiaza sa va scriu, dar pe fi-miu l-a apucat somnul si m-am pus in pat sa-l adorm si am adormit si eu cu el

Multumesc pt urarile de ziua mea!Va pe toate!

In legatura cu cerealele de care v-am intrebat: eu le-am luat sa-i dau doar putin sa vad daca ii plac, nu sa-i dau cate o masa in fiecare zi ca e prea grasut.
Spunea cineva ca aceste cereale de la Nutriben sunt cu gluten. Este adevarat? Ca eu am citit pe cutie si nu se mentioneaza acest lucru.
Am facut ieri o lingura de cereale si i-am dat si ia placut la pititc, dar nu-i mai dau. Gata.

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Mastita aproape mi-a trecut. Azi am terminat tratamentul si ma simt mult mai bine. Sanul e moale din nou, doar fff putin mai e tare intr-un singur loc, dar il pun pe Luca cat mai mult sa traga din el pt a desfunda tot. nu doresc la nimeni asa ceva ca e tare rau, si e o durere de nesuportat. Eu cand m-am trezit sambata trecuta de durere pe la o bucata de noapte am inceput sa planga, asa de tare ma durea si nici nu puteam sa ating sanul. Si era tare ca piatra.... va dati seama. Am incercat sa-l pun pe pitic sa pape in acea noapte dar nu a reusit sa prinda bine si mi-a plesnit sfarcul si a incetut sa curca sange nu lapte, iar cand am vazut ce s-a intamplat am incercat sa plang mai tare... nu va mai zic ca nu mai vreau sa-mi amintesc. Bine ca mi-a trecut.

Cam asta a fost cu mastita....

_

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Vad ca nu mai e nimeni pe aici. Asa patesc eu, cand sunt eu intrata nu e nimeni
Merg si la nani.

Noapte buna si linistita!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Scumpik, imi pare tare rau pentru ce ai patit. Si eu am avut 2 zile niste dureri cam mari la un san si credeam ca e mastita, dar nu a fost, slava Domnului. Imi inchipui ce dureri ai avut tu... sa treaca

Diana, mami de Maia (18.10.2006)
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

VA pupic fetelor

Am reusit si io sa intru
Copil azi foarte agitat,aproape ca mi-a rupt sfarcul,maine trebuie sa m-a duc neaparat dupa aparatorile alea de silicon,ca nu mai pot,mi se taie respiratia cand trage de ele,mi-a varsat castronasul cu papa si pe mine si pe el,plus ca a cantat si jucat cam toata ziua,nu zic ca am si dormit impreuna vreo daoua ore probabil din cauza asta.
Multumim ptr aprecieri mie imi plac cel mai mult alea alb negru,sunt super mandra de sotul care a prins asa momente frumoase.
Sandra cursurile se tin la fosta piscina a hotelului Bucuresti,acum este World Class acolo,le tin tipele de la Active Center,taxa de 300 E se achita la ei la sediu,10 sedinte si mamele au inclus 15 min de aqua-gim,cu Matti am inceput de la 4 luni jumatate,as vrea sa continui dar nu stiu sigur daca aici as vrea sa incerc unde a zis si Adriana,nu sunt super multumita,plus ca apa e cam rece (30 grade) si fac in piscina mare si de aia nu o incalzesc mai tare.Daca mai te intereseaza alceva intreaba-ma.
Adriana daca-mi poti da mai multe detalii despre cealalta piscina,te rog.Sa va insanatositi mai repede sa mergem impreuna.
Mirabela ce bine ca v-ati distrat,e asa marfa cand mai ai cate o escapada de asta numai cu sotul...Am iesit si io odata la o petrecere n-am stat decat vreo 2 ore dar a fost super,numai ca n-am putut sta mai mult ca imi statea gandul numai la bebelus.Cand a fost mama am iesit cu Ste si pana la coltul blocului amndoi.
Bibi nu au incalzit-o de aia sunt destul de nemultumita,dar s-a mai obisnuit el,plus ca in pozele astealalte suntem in Yacuzzy si e apa calda.
Scumpik nasol rau cu mastita asta,sanatate.
MamiLili acum incarc filmul si-l pun.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Scumpik, multa sanatate

MamiLili - bb Vlad a stat in funduletz exact la 5 luni jumate
multumim pt.up-grade

noapte buna Bucurii !

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Acum l-am pus ,dar e cam lung,inca nu mi-au dat adresa asa ca maine il veti avea.
Notte si multi pupici.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

' Neatza! Facut cafeluta pentru tota lumea ! Va astept

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput