Clubul moldovencelor de peste Prut (42)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Hehe, ce discutii poarta viitoarele mamici: carucioare, haine, paututuri... Am si uitat de astea. Ce-i drept eu nici nu am prea umblat dupa asa cumparaturi, ptr unele din fericire, ptr altele din pacate Din pacate, pentru ca din cauza problemei Ameliei, nu am mai luat carut decat ft tarziu, la fel si hainitele, care majoritatea au trebuit sa fie adaptate situatiei. Din fericire, pentru ca patut si unele lucruri, Amelia le-a primit de la nepotica mea, fetita fratelui, si nu a fost nevoie sa mai dam banii pe ele.
Dar nu am luat nimic din timp. Nu ca superstitie, am avut eu asa un pitic, poate traumatizata de tragedia unor prieteni..
Carut avem unul sport de la Primii Pasi, care e ft usor si se lasa si el pana la pozitia orizontala. Daca pana la al doilea copil, nu vor avea nevoie de el nici una dintre cumnate( ca isi planifica si ele de de vre-un an-doi, un bebe), atunci o sa il folosesc si pentru bebe mic in pozitia aia orizontala.
Alincic, sa ne spui cum a iesit Krem? E una dintre prajiturile mele preferate.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Fetelor, va invit la un nou capitol, 43.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

e he,he, Nati,am mai navigat prin indepartata mea copilarie.Chiar mai am si acuma acasa(MD) unele lucruri vazute in poze. Acus iar ma va apuca dorul de casa.
Eu astazi am facut "Plov po uzbekski" de pe un forum rus.Si s-a primit aproape cum trebuia.Mi-a placut f mult,......
Crem,cred ca il voi face in we daca nu reusesc astazi.

Lilia,,si noi am primit multe lucruri in dar de la nepoti,inclusiv si patutul.Si aici in USA cineva ne-a daruit un patut tare dragut si incapator pt Loredana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alincic, scrie la capitolul urmator, te rog. Pe asta am sa-i rog pe moderatori sa-l inchida. Multumesc de intelegere.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput