*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (40)
Raspunsuri - Pagina 20
ancamari spune:
Am inteles lilky si multumesc. Tu ai apucat sa faci cerclaj? La mine cred ca e prea tarziu, desi am vazut ca Florentina si-a facut in sapt 28. Dar eu fac 30s implinite deja.
Mica0307, multumesc, te rog sa-mi dai pe mailul meu daca vrei.
Anca, 29s+
Andrei Cristian
lilky spune:
Anca, e prea tarziu pt. cerclaj si avand in vedere ca am colul inchis, nu e cazul.Sper sa fie bine in continuare!
Va pup pe toate pe burticutze, ca a venit taticul acasa si stam cu el.Nu l-am mai vazut de 3 zile ca a fost plecat in delegatie si ne-a fost tare dor de el!O seara buna.
Liliana
32+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
michigan spune:
ancamari nu la eco ci la control mi-a spus ca este colul mai scurt
chiar nu stiu cat
ca m-am speriat prea tare ca sa mai intreb prea multe
evitat orice efort si totul ar tb sa fie in ordine
la mine problema cea mare este tensiune
a ajuns si la 14 cu 9
inca nu mi-a dat ceva medicamentatie
dar mi-a zis sa o verific f des si daca nu scade trecem pe tratament
multa sanatate si sper sa nu fie plictiseala prea mare
orice pt puii nostri
daca-mi spune sa stau nemiscata
nici o un fir de par nu-l mai misc pana in iunie
monytza unde sunt facute pozele
pe ce santier arheologic?
michigan
26sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
ancamari spune:
Uite aici 3 poze cu burtica grasa!
Anca, 29s+
Andrei Cristian
http://new.photos.yahoo.com/faur_anca/album
Monytza spune:
michiganPozele sunt din august 2005..facute pe santierul de la targu` frumos Iasi..mai am si de la Cucuteni
..nah..nu`sh dak v`am zis dar eu sunt studenta la istorie..si sapaturile faceau parte din practica mea anuala

Mone 29+
Maria Antonia
mone after
mone before
Monytza spune:
Ancamari..nu se vad pozele pt ca nu le ai puse la share 
Mone 29+
Maria Antonia
mone after
mone before
Sobi spune:
ancamari, merci mult de tot pentu explicatii despre ir-uri - imi amintesc ca tu ai postat informatiile despre ele mai de mult dar atunci nu stiam despre problema lor la mine; acum m-am linistit... insa citisem chiar acum trei - patru zile povestea unei mamici care zicea ca i-a murit bebele la 34 saptamani ca nu s-a mai alimentat din cauza ir-urilor marite... si de atunci am luat-o razna.
mica, pauly nici eu nu ma asteptam sa mi se lungeasca colul, eram sigura ca va fi in jur de 2.5; cand am auzit 3.7 nu-mi venea sa cred!
pup fetele si va doresc un weekend excelent!
Andreea 24+
Vladut
POZE
kay spune:
mi-am pus net !!! am reusit dupa lupte grele cu aia de la romtelecom ! vroiam sa va zic ca am reusit ! happy-happy, joy-joy ! vad ca nu ma e nimeni (sau asa cred)asa ca stau cumintica sa vina papa de la chinezi si ma uit la stirile din sport
!
va pup si mi-e foarte dor de voi !!!
azi am 24+3 dupa um si 24+6 ecografic!!!
ha ca ma duc sa va citesc si daca ami e ceva miscare pe aici va mai scru si eu. daca nu maine sunt a voastra !!!
oana
24+-25 cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
cioaca spune:
Buna seara
intriu si eu sa va spun ca zi m-am intalnit cu CHOWPERSA si i-am dat si eu Clexane pt 6 zile dar din pacate este de 20 de mg si trebui sa isi faca 3 intepaturi,dar parca una din fete lucra la o farmacie poate o ajuta sa le schimbe cumva in seringi de 60 de mg!Vreau sa va spun ca are un dosar foarte stufos si am stat o gramada pe capul oamenilor pt ca nu ma mai saturam de vorba.
Acum pe la ora 9 seara m-a sunat DANA sa ma roage (ca ea nu are net acasa)sa va scriu ca o sa posteze luni toate actele ce i-au fost cerute de catre moderatori ca sa nu mai existe discutii.Deci va posta Luni taoate actele necesare!Este foarte greu sa fi in situatia ei si sa fi banuita de lucruri urate atata timp cat tu ai recurs la aceasta metoda doar din disperare.
Oricum eu personal o sustin incontinuare si daca voi mai putea face rost cat de putin o voi ajuta.Sper sa se termine cu bine are un bebe foarte frumusel (am vazut poze de la eco)
Ok va pup si va spun noapte buna!
28+
ancamari spune:
Cred ca acum se pot vedea pozele cu burtica grasa!
Anca, 29s+
Andrei Cristian
http://new.photos.yahoo.com/faur_anca/album