*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (40)
Raspunsuri - Pagina 19
ancamari spune:
Lilky, dar de cand stai tu in pat? Scuze ca nu mai tin minte. Si la ce interval de timp te-a chemat dr tau la control?
Anca, 29s+
Andrei Cristian
poohy spune:
Sobi, si eu stiam la fel ca Ancamari in legatura cu valorile IR... Am zis sa nu zic nimic pana nu ma uit sigur acasa la ecografie - dar si eu tin minte ca am avut in jur de 50 pe stanga si era foarte bine (mi s-a zis si la doctor si la ecograf)
Anca
28+ 
poze
bebelusa
poohy spune:
Mie imi zic ca s-a facut transferul astia de la banca... Deci contul IBAN dat de CHOWPERSA e ok
Anca
28+ 
poze
bebelusa
pauly spune:
sobi ma bucur ca totul a iesit bine la eco.
urmeaza tratamentul cu magne si poate scade si celalalt IRR.mi-ai dat o veste buna ,eu nu stiam ca ,colul se poate lungi...![]()
lilky si eu am avut ceva dureri de spate in seara asta, dar am luat un no-spa si mi-a trecut.is asa de neplacute...pe mine m-au indispus..dar asta e ..un mic sacrificiu ptr bebe.![]()
26+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
lilky spune:
ancamari Eu stau in pat din ianuarie,mai exact 11 ian.Am avut pana acum 2 internari in spital de cate 8 zile+21 zile de concediu....M-am plictisit rau....nu prea ies de loc din casa.Ma rog prima luna nu am iesit.Am trecut de la a conduce zilnic in jur de 50 km, la a sta in pat.A fost super nasol.Acum mai ies sambata uneori cu sotul cu masina, sa mai cumparam una alta, ca nici capod si camasa de spital nu aveam saptamana trecuta si asta nu-mi poate lua el!Asa ca tot a trebuit sa ies.Si de luni intru in prenatal, trebuie sa merg la medicul de familie...nu-i nimic iau 71 sau 69, ca doctora e undeva pe la Valea Oltului! Eu sper sa ajungi catmai aproape de termen. Eu de ex.vreau sa nasc pe 26 Aprilie, sau in jur de aceasta dat, ca o sa fiu tocmai intrat in sapt.39 si zic eu ca e de ajuns,nu?
Liliana
32+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
lilky spune:
ancamari Scuze am uitat!Am fost la control o data pe luna pana acum si de fiecare data m-a controlat pe masa,cu rugamintea desigur sa-l sun la orice ora daca nu ma simt bine.Acum am fost pe 7 Martie si mi-a zis sa vin la 3 saptamani:m-am programat deja pe 28 MArtie.
Liliana
32+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
lilky spune:
Uitati-va pe zone reality, e vorba din nou despre nasteri.Sau acolo sunteti?Ca nimeni nu mai zice nimic...
Liliana
32+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
ancamari spune:
Lilky, acum ma uit si eu la ce mi-ai zis, multumesc!
Sunt de ajuns 38 de sapt implinite din cate am citit, dar depinde de la copil la copil.
Si eu eram foarte activa, probabil ca si efortul zilnic (10-12 ore de munca sustinuta + drumul + treburi in casa + carat cumparaturi) a contribuit la scurtarea colului. Bine ca nu m-am apucat si de sport, sexul a fost eliminat din start si ma bucur ca am avut eu asa niste presimtiri legate de aceste 2 activitati ca poate acum situatia ar fi fost mult mai rea sau mai timpurie. Mai ales ca toata lumea ma batea la cap sa fac sport si eu nu si nu, cred ca instinctual am stiut eu de ce.
Multumesc mult pt detalii, stiu ca nu ti-e usor. Eu inca evit sa vorbesc cu prietenii mei pt ca nu ma pot obisnui cu ideea ca nu ma mai dau jos din pat si am ajuns asa de dependenta de familia mea, tocmai eu care le rezolvam pe toate.
Dar tanti aia a avut un curaj sa nasca doar cu sotul! Al meu murea de frica de 100 de ori.
Anca, 29s+
Andrei Cristian
mica0307 spune:
Ancamari eu am un nr de tel a unei dr pediatru recomandata de medicul meu de familie. Mi-a spus ca o sa vina acasa sa vada bebeul. Eu stau in zona Sebastian, deci daca vrei ne poate vizita pe amandoua. Iti dau PM daca te intereseaza.
Sobi felicitari pentru bebe mancaret si pentru col. Nu stiam ca se mai poate lungi.
Si eu sunt de acord cu Dianalaura. O sa dau din tot sufletul bani pentru Dana sa isi ia clexan. Imi imaginez ca as putea fi si eu in situatia asta. Dar, asa cum zicea si Didialex cat ar lispi ca cineva sa fie activ 2 luni pe un forum sa se imprieteneasca cu fetele de acolo si apoi, hop, sa ceara ajutor financiar pentru sarcina. Oricine ar da, cativa bani pentru asta. Nu cred ca e si zaul nostru, dar credeti-ma ca moderatorii site-ului au vazut multe, cat de inventivi sunt romanii.
Cred ca ma voi intalni si eu saptamana viitoare cu Andrada sa ii dau ei banii sa cumpere clexane si sa il dea Danei. Asa mi se pare cel mai corect.
Mica
30+
Maya Alexandra
Poze
lilky spune:
red]Anca[/red], sa stii ca si eu am eliminat sexul inca de la inceput, parca simteam ca ceva nu e bine...
La mine a fost totul cumulat, ma refer la boala si cu stresul si problemele pe care mi le faceau sefii mei.Din momentul cand au aflat ca sunt insarcinta si pana nu am mai venit.Au vrut sa ma dea si afara si vorba aia ma ocupam cu vanzari la o firma mare, sunt inginera meseria de baza si veneam de pe parte de proiectare-vanzare mobilier, deci nu poti sa zici ca eram mai stiu eu ce....Cred ca pe undeva, de acolo mi se trage...
Si eu coordonam totul in casa,incepand de la cumparaturi, viata sociala,etc.si acum stau in pat si sa stii ca cine nu sta in pat nu poate intelege, iti spun din propie experienta.Au impresia ca nu vrei tu sa iesi afara din casa, sa faci treaba,etc.
Scuze daca te-am ametit, dar uneori parca mi-as dori si eu sa pot iesi, sa fiu activa ca la inceput.....Sper ca ai inteles asa cat de cat ce am vrut sa spun, ca m-am incurcat in vorbe....
Liliana
32+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele