*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (40)
Raspunsuri - Pagina 18
ancamari spune:
poohy, e la "Parintii intreaba, parintii raspund!", e foarte util subiectul, cred ca mai merge dezvoltat si de aici incolo.
Anca, 29s+
Andrei Cristian
dideip spune:
Va pupacesc pe toate si va urez un weekend placut, va citesc Luni cand revin la servici.Acum plec ca am programare la epilat la ora 18 si saptamana viitoare la doctor.
Paula
31+
poze
poze bebe
Sobi spune:
ancamari, poohy 
ancamari, valorile mele sunt:
ir stanga - 0.55
ir dreapta - 0.4 (de la 0.6 acum o luna).
Andreea 24+
Vladut
POZE
lilky spune:
Buna mamicutzelor
,
De dimineata ii astept pe cei de la RDS sa-mi puna telefon, in fine au aparut pana la urma...si toata ziua am stat imbracata sa-i astept.Acum ma doare burtica si am luat un no spa! Aseara n-am avut net...uff numai probleme! Voi sunteti bine?..., am incercat sa va citesc si m-a apucat o foame si o pofta de una alta printre care si ciorba aia radauteana.N-am mancat niciodata.. cred.., dar tot mi-e pofta!
ancamari Doctorul meu e f curios, mi-a spus ca este colul inchis, fara sa-mi spuna ce dimensiune are. M-a controlat pe masa!Si dupa aceea cand l-am intrebat daca mai trebuie sa stau in pat, mi-a spus ca este tot scurt si daca vreau sa fie totul bine, sa stau in pat si sa ma odihnesc..si eu nu mai pot de atata odihna..
Liliana
32+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
poohy spune:
Ancamari, merci de raspuns 
Cel mai apropiat doctor de mine ar fi cel de la euroclinic...
Da' in weekend incep sa ma interesez prin vecini (de pe alte strazi ca la mine nu's bebei pe strada :)))
Anca
28+ 
poze
bebelusa
byu spune:
Dianalaura si deidepnici eu nu stau bine cu financiarul pt ca eu nu lucrez, dar am sansa sa fac un imprumut luna viitoare ca sa pot cumpara pt bebl ce am nevoie si aseara chiar vorbeam cu sotul meu ca daca ne iese figura macar de o fiole doua sa ii trimitem si noi fetei (nu stiu cat poate ajunge clexanul, poate ma ajutati voi?)si a fost deacord.Deci nu am nimic cu nimeni de pe acest forum...., imi pare rau daca am fost inteleasa altfel...![]()
Byu
26+ cu
CASIAN[/blue]
Poze
byu spune:
quote:
Originally posted by byu
Dianalaura si Dideipnici eu nu stau bine cu financiarul pt ca eu nu lucrez, dar am sansa sa fac un imprumut luna viitoare ca sa pot cumpara pt bebl ce am nevoie si aseara chiar vorbeam cu sotul meu ca daca ne iese figura macar de o fiole doua sa ii trimitem si noi fetei (nu stiu cat poate ajunge clexanul, poate ma ajutati voi?)si a fost deacord.Deci nu am nimic cu nimeni de pe acest forum...., imi pare rau daca am fost inteleasa altfel...
Byu26+ cu
CASIAN[/blue]
Poze
Byu
26+ cu
CASIAN[/blue]Poze
byu spune:
quote:
Originally posted by byu
Dianalaura si dideipnici eu nu stau bine cu financiarul pt ca eu nu lucrez, dar am sansa sa fac un imprumut luna viitoare ca sa pot cumpara pt bebl ce am nevoie si aseara chiar vorbeam cu sotul meu ca daca ne iese figura macar de o fiole doua sa ii trimitem si noi fetei (nu stiu cat poate ajunge clexanul, poate ma ajutati voi?)si a fost deacord.Deci nu am nimic cu nimeni de pe acest forum...., imi pare rau daca am fost inteleasa altfel...
Byu26+ cu
CASIAN[/blue]
Poze
Byu
26+ cu
CASIAN[/blue]Poze
andradap spune:
Fetelor... intru rapid sa va zic ca am primit mesaj de la desiree
... care mi-a dat datele ei sa ne intalnim probabil sapt. viitoare ca eu maine plec(va explic eu mai incolo ce si cum
) pentru ca vrea sa imi dea contravaloarea a doua fiole de clexane. I-am propus daca poate sa mergem amandoua la o farmacie din zona chiar sa si luam cele 2 fiole impreuna... si apoi eu sa ma intalnesc cu CHOWPERSA sa-i dau... numai bine sapt. viitoare sa pot sa dau si eu cat o sa am
(De la mine poate putin, dar de la D-zeu mai mult si o sa fac si drumuri ca s-o ajut si asa... makr cum pot)
Asa... acum plec sa iau cadou fratelui sotului meu... si am constatat ca mi-a intrat salopeta la apa.... IN LUNGIME!!!!! SI bretele ma apasa pe umeri iar la PICIOARE e aproape AMUZANTA....
Spersa se mai lase....
Gata, am plecat revin mai tarziu!
PS: Ce e cu ELTEKA??? Ieri am auzit ca a fost cutremur de 6 grade in JAPONIA... sper ca e OK toata lumea de pe-acolo
. Hai ELTEKA, mai da si tu un semn de viata 
BUBURUZA!!!
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
ancamari spune:
Sobi, dar sunt ok masuratorile. In ianuarie am scris eu ce gasisem pe un site american (cred) despre IR-uri. Ele scad putin intre sapt 20 si sapt 34, intervalele pt care erau date masuratori erau: pt 20s, pt 28s si pt 34s. Eu am avut la eco la Iosup (CMU Unirea, ecograful din Unirii) la 21s: IR dr o,62 si IR stanga 0,46. Atunci Iosup mi-a zis sa ma odihnesc mai mult si se rezolva de la sine, fara medicatie, si dr meu a zis acelasi lucru.
Daca nu gasesti mesajul meu din ian, fac un rezumat:
sapt 20: O,36 - O,71 (in medie O,53)
sapt 28: O,35 - O,63 (in medie O,49)
Eu zic sa nu te stresezi inutil pt acel 0,55.
Lilky, vecinuta mea! Nici eu nu am avut net aseara.
Pe mine doar ca nu m-a facut dr inconstienta cand l-am intrebat daca ma pot duce a doua zi la serviciu pt ca lasasem totul vraiste. Bine, el a fost finut, a zis ca are incredere ca o sa stau linistita (in pat sau la 120 grade) permanent, fara sa ridic sau sa car ceva pana ce nasc, asta daca vreau sa se intample cat mai tarziu posibil. Si deja mi s-a parut ca exclude posibilitatea ajungerii la termen ( eu am DPN 21 mai). La noi nu mai e chestie de odihna, dar trebuie sa evitam ca bebele sa apese pe col, ceea ce nu o poti face decat daca stai la orizontala. Eu si cand ma duc la baie ma grabesc, imi e frica si sa stranut, iar cand imi iau suturi in col incerc sa-l ridi pe bebe de acolo cat mai repede. Sa nu zici ca tu ai mai umblat si pe afara dupa una-alta! Eu nu stiu cu ce o sa ajung la dr marti, ca mi-e frica sa ma sui in autobuz, desi eu iau autobuzul 126 de langa bloc si pana la Romana si de acolo fac 10 min pe jos. Ma mai gandesc, nu vreau sa risc aiurea.
Anca, 29s+
Andrei Cristian