Pestisori, pestisori...
Raspunsuri - Pagina 6
crig72 spune:

sper ca sunteti bine cu toate. eu am tras chiulul in ultimul timp.
am fost cam ocupata cu scoala ,Mariuca mi-a facut pneumonie si inca nu e ok asa ca ..mergem inainte si ne pregatim de sarbatori.
Mirela noi stam acasa de Paste.voi face pasca ca-mi place mult si cozonac voi cumpara ca nu ma incumet sa fac .dupa miel nu ma omor![]()
sanatate lui Robert si tie!. ai grija cu dietele!
Charlie super pozele!si tu la fel![]()
Dany pupici!si eu astept soarele care se lasa asteptat..cel putin aici la mare.azi chiar a fost foarte frig.
pupici si pe curand!
www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=141769&Show=Y " target="_blank">poze din vacanta
Mariuca
CRISMIR spune:
DANY si CRISTINA
,multam de urari!
Fetelor,nu era de ajuns ce aveam pana acum
,am luat si raceala de la Robert si mie un rauuuuuuu
...el e din ce in ce mai ok...dar eu,varza sunt...tusesc de m-i se rupe gatul,uffffffffff...asta e,nasol ca tocmai de Pasti am luat gripa asta,sper sa nu ma tina 2 saptamani cum am auzit
Noi de Pasti mergem la ziua unui prieten,el e nascut pe 6 dar isi va tine ziua pe 8,deci chefuim
![]()
De papa eu am sa fac,sarmale si ciorba de perisoare,cerintele sotului
...apoi drob,ouale vopsite si snitzele de curcan,eu nu mananc miel
...sotul isi va face singur o pulpa de miel la cuptor dar luni,a doua zi de Pasti....cam asta ar fi...a si mai fac si eu pasca,cozonac cumpar(nici eu nu ma risc
)si o prajitura daca mai am timp.
Gata ca nu mai pot butona de tusea asta,offff...ce nervi am![]()
la toti pestisorii si un week end placut!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url
daniela_daneza spune:
Neatza baltutza !
Cristina , imi pare rau ca Mariuca a fost bolnavioara .Sper ca acum este mai bine !Multa, multa sanatate si multi pupici !

Mirela, cum ai reusit sa te pricopsesti cu asa raceala ? Dar sunt convinsa ca va trece! Ai grija de tine ! Si de Robert!Faci destule pregatiri ....eu nu stiu exact ce fac : ciorba da vacuta , friptura de miel si poate si sarmale ....pasca si cozonac voi cumpara .....oua am sa vopsesc !CAM ATAT ! Asta daca nu plek din Bucuresti .....eu mi-as dori...sper sa imi si iasa ...
Va pup si numai bine la toate pestoaicele !![]()

Charlie , rabdare si se vor aranja toate!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
xandrutza_76 spune:
la multi ani tuturor florilor!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
ochi_verzi spune:
Si eu sunt tot peste(27.02.)
Am o fetita de 2 ani si 4 luni, un sot iubitor si sunt invatatoare.Am mai avut o fetita(prematur), dar care... n-a trait decat 4 luni si 3 zile.
Va pup!Revin!
http://community.webshots.com/user/tincadiana
daniela_daneza spune:
quote:
Originally posted by ochi_verziSi eu sunt tot peste(27.02.)
Am o fetita de 2 ani si 4 luni, un sot iubitor si sunt invatatoare.Am mai avut o fetita(prematur), dar care... n-a trait decat 4 luni si 3 zile.
Va pup!Revin!
http://community.webshots.com/user/tincadiana
Bine ai venit in " baltutza" ochi verzi !
Sa iti triasca familia ! Am vazut fetita o scumpa !
Pestiuci , ce faceti ? Unde ati disparut ?
Va pup si va astept pe aici !
Eu am tinut-o numai in restaurante si terase , si sambata si ieri si azi ....azi ma intalnesc cu prietena mea care locuieste in Austria , abia astept !

Dany
daniela_daneza spune:
Dupa cum vezi, cam nimeni .....nu stiu unde au fugit fetele .......au treaba probabil .....:)
Dany
daniela_daneza spune:
Hei, dar chiar nimeni !
Atunci fug si eu ca sa nu deranjez!:)
Dany
elyanne spune:
Dany io sunt pe aici.. prin zona... n-apuc sa mai raspund... of... greu cu 3 copii.
Azi am fost la dr. cu ei... sunt bine, au luat cate un kil de caciula
Elena e bolnavioara... trece... ce sa-i fac... daca merge la gradinita...
Cam atat... telegrafic...
si sa aveti un Paste fericit!
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)