Inscriere gradinita 191-cand si cum?

Inscriere gradinita 191-cand si cum? | Autor: crangutalil

Link direct la acest mesaj

Fetelor,am si eu o mare pb.Vreau sa inscriu un copil la aceasta gradinita(e vb de finicul meu, parintii stau in zona) si nu stiu cum sa fac.Fina a fost acolo la gradinita si i s-a spus evident ca nu acum sunt inscrieri, ci in aprilie, dar ca nu cred ca vor mai fi locuri.Intreb si eu ca alta mamica:cum sa nu fie locuri daca inca n-au inceput inscrierile?E drept ca au prioritate copiii din gradinita,dar sigur sunt si copii care pleaca la scoala, deci se elibereaza niste locuri.Eu ma tem ca daca va merge atunci va fi sigur prea tarziu.Ce sa faca, ca sunt disperati, n-au cu cine lasa baiatul,ei merg la servici, acum baiatul e la cresa....dar la anul nu-l mai primeste la cresa ca face 4 ani in septembrie.
Si atunci ce sa faca?Sa mai mearga acum odata, sa vb cu cine, cu spaga cat si exact la cine, ma gandesc ca nici ei nu iau de la oricine ca se tem,ce sa faca?Sfatuiti-ma si pe mine, ca tb sa inscrie copilul cumva, altfel va tb sa se lase ea de servici ca n-au cu cine sa-l lase si abia se descurca si acum cu 2 salarii..d-apai sa mai renunte si ea la servici....Va rog ajutati-ma.