Mamici de septembrie - octombrie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Piciulika, eu si anul trecut am avut tot criza de genul asta cu sinusurile, insa de fapt nu era sinuzita propriu zisa, ca facusem si radiografie, ci nu stiu ce problema la capacelele de la sinusuri care nu se deschid/inchid ok si ca atare nu ma oxigenam ok. Am facut tratament cu o combinatie de antibiotic cu antiinflamator local, insa ma indoiesc ca as avea voie si acum. Si sinupret, asta inteleg ca am voie si acum. Aerosoli pot face cred si acum insa tot asa sunt probleme cu substantele. Tare greu imi e cu durerile astea.

Rox 15+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Buna fetele, abia m-am intors de la control..sunt fericita, incantata si multumita..BB e ok a crescut are 5,96cm, e pozitionat bine,are dupa echo 12sapt si 6zile, deci teoretic as fi in 13 sapt de acum..sotul meu e de-a dreptul fascinat, chiar a exclamat ..incredibil!!!!nu credeam!!! dadea din picioruse,ce mai ne -a terminat..
doctorita ne-a recomandat sa luam legatura cu o moasa care o vrem daca nu ne recomanda ea..pot merge pe bicicleta, pot face sex, pot manca orice numai carne cruda nu, dar in special peste sa introduc in alimentatie...apoi ne-a dat trimitere la un alt medic pt. translucenta nucala, care costa aici 120 de euro(asa informativ..nesuportati de casa de asigurari)..
partea proasta e ca mi-a gasit o ciuperca pt care mi-a dat clotrimazol ovule si unguent..dar a zis ca nu-i de speriat...pe mine oricum ma sperie orice..deci per total e bine..mergem mai departe

ma opresc aici
carmen 13sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Carmen, ma bucur pentru vestile tale. Felicitari

Ma mir ca echo pentru pliu nu e acoperita de asigurari; citisem undeva ca, dupa 35 de ani, investigatiile de acest tip sunt aproape obligatorii.., poate sa fie la voi altfel? Sau nu toate fondurile de asigurari sa aiba aceeasi politica? Si chiar daca e facuta la recomandarea medicului tau nu e decontata de asigurari?

Pana la urma, daca tot te duci in Romania de Paste ai putea sa o faci acolo... si te masoara acolo pe toate partile, ba iti mai si spune daca esti la echipa de fotbal sau in cea de majorete ... din punctul asta de vedere fetele de acolo au un avantaj... ca vad ca fetele de peste hotare stau inca in tribune si mananca seminte, trebuind sa astepte saptamana 20 ca sa stie incotro o vor apuca..

eu din pacate nu merg in tara de Paste, ca ce m-as mai fi dus si eu la dr. Iosup...

9+
Vestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

CRISTINA85ss asa m-am gandit si eu,sa mai cumpar vitamine,si le-am si luat deja.Maine o sa vorbeasca o doamna romanca(mediatoare,care se ocupa de noi,romancele gravide)cu doctorita,si apoi sper sa-mi spuna daca trebuie sa iau sau nu.Fier mi-a zis si mie ca imi va da sa iau,dar mai incolo,sigur depinde de rezultatele analizelor viitoare.
CHRISTINA,AMAR ma bucur sunt bine bb-ii vostri.Acum,sigur stati mai linistite.
ROXANA G ma gandeam acum:daca nu e indicat sa stam la soare,cum voi merge eu la mare?De abia astept sa se incalzeasca vremea,m-am gandit ca voi merge in fiecare zi(am noroc,marea e la 10 min. cu masina de la mine de acasa).Dar daca folosim umbrela,e acelasi lucru?Sper ca se poate merge daca folosim umbrela,si bineinteles nu intre 12 si 16,ca daca nu eu nu stiu ce voi face.De abia astept sa ma balacesc in mare.Astia la noi au zis ca de saptamana viitoare se va intoarce iarna,sper sa nu fie adevarat.
PRINTZE imi pare rau pentru tine.Curaj!
Ma iau si pe mine gandurile,cand vad cate se pot intampla.Stiu ca nu e un subiect despre care va place sa vorbiti,dar vroiam sa va intreb pe cele care ati avut sarcina oprita din evolutie:pana ati aflat ca s-a oprit sarcina din evolutie,ati mai avut simptomele pe care le aveati cand era bb bine,sau nu?Mi-e frica sa nu mi se intample si mie.V-am intrebat asta,pentru ca eu continui sa am greturi,mai rau ca pana acum,azi m-au tinut toata ziua.Poate e si in raul asta ceva bun,si ma ajuta sa stau linistita.
Va pup pe toate!Numai bine!

berarpiri9+

berarpiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ah, cu soarele.

eu vreau sa merg si o luna la mare daca se poate, pt ca e singurul loc unde pot inota.La sarcina trecuta cat am fost la mare am inotat pe putin o ora pe zi si a fost f bine.Ma gandesc ca in luna aia sigur nu ma ingras nici un gram.
Eu oricum nu-s genu care sa stea la soare, imi place mult mai mult in apa.
Stateam la soare doar dupa ce eram deja bronazata...dar noi stam cate 2 sapt la mare mereu , deci ultimele 3 zile stateam si eu ca soparla, si oricum, nu intre orele 11-16.30, si oricum, noi mergem mereu in extrasezon ,pana in 15 iulie si dupa 23 august :)

eu cred ca pana la ora 11 si sub umbrela nu e nimica .Si oricum, daca merg sa stau in apa.....nu stau in caldura:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Berarpiri, hehe ce astept si eu marea aia. Ma gandesc cu groaza daca dupa avion imi taie medicul si marea. Noi avem un apartament micut micut la Neptun, langa plaja, si ma gandeam sa ma mut acolo de la sfarsitul lui iunie macar o luna, cu tot cu fetita mea si cu ai mei sa ma mai ajute. Sigur, sa ma trezesc devreme sa merg la plaja si sa stau sub umbrela in rest. Insa...o sa intreb.

Carmen, felicitari pentru vestile bune. Nu te agita cu candida aia, am avut si eu si am scapat cel putin deocamdata.

Carpatina, lasa ca afli si tu ce e bb, cele din urma vor fi cele dintai. Eu oricum ma gandeam ca abia la 20 sapt o sa confirm ca e baiat.

Pupici tuturor. Noapte buna.

Rox 15+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Carpatina, o fi de mirare dar sa stii ca aici casa suporta doar 3 echo si niste teste de urina sisange,in rest poti sa te examinezi cat vrei si unde vrei dar platesti...faza tare a fost ca imediat a intrebat de amnio..cum e o fac sau nu?costa 600 asta..noi am zis in cor NU..ea azambit ,iar sotul meu a inceput tirul de intrebari..si prima a fost daca exista ceva in neregula care sa ne puna pe ganduri si ar putea suspiciona o eventuala malformatie..iar a zis absolut nici una...dar sa stiti ca nu e obligatorie amnio..deci sa intelegem ca daca suntem mai speriosi ne usuram de 600 de euro si aflam ca e bine sau mai stiu eu ce...oricum clar este un lucru , citind mult si multe la un moment dat nu mai stii ce sa crezi..
abia asteptam sa mergem in Ro sa ne bucuram de vacanta de paste si de familiile noastre..nu vreau sa mai am grija analizelor..mai ales ca TN o fac pana plecam..

numai bine
carmen 13sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxana, la sarcina trecuta mie mi-a zis Badiu asa: sa nu stau decat sub umbrela si sa am grija sa nu ma loveasca valul in burta, in rest sanatate si voie buna:))))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

AAAA, cat despre bebe nici nu se pune problema sa se vada ceva..a zis ca e mult prea devreme..dar eu am o presimtire ca va fi baiat, nu stiu de ce, si-l va chema Bogdan, va semana cu tatal lui...asa am visat si nu stiu ce sa cred....sper sa fie adevarat..desi taticul isi doreste o fetita pe care sa o cheme Oana...dar mai e cale lunga pana atunci
v-am pupat

carmen 13sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata fetelor!
Vad ca ati avut spor aseara!Eu am dormit bustean :D
Nana la mine starea de voma persista dimineata,azi imi w mai bine,maine vomit totul.Dar exact asa gandim si eu(cu sotul)saptamana viitoare se termina.ACum daca nu o fi saptamana viitoare...mult nu mai are,greul a trecut.
Merci fetelor de raspuns,sper sa cada parul de pe burtica,ca altfel devin cimpanzeu...e destul de neplacut dintr-o data sa te trezesti cu par.Da' ce nu facem noi pt bb.
Va invit la o capsuna si la un tur de inceput de primavara aici

Am fugit sa ma pregatesc de munca,v-am pupat!

edit:daniela impresionanta burtik,sa-ti tratasca

Sabina Y.13+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput