Pisici jucause

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Cred ca am fost pisica intr=o viata anterioara!!!Nu imi inchipui viata fara ele! Acum nu am decat 3, penrtu ca am si un cintezoi si un ditamai cainele. Dar mai avem 2 in grija la servici, si toate pe care le gasim abandonate.Curat terapie antistres! Cat erau mai micute veneam cu frica acasa, ma intrebam azi ce au mai facut... rasurnat cos de gunoi si imprastiat prin toata casa, resturnat ghivece si rostogolit cactusi prin casa, daramat galerie, scos lucruri din sifonier ca sa doarma mai bine in raft, intrat in genti, pungi si cutii + spectacol incercand sa intre in portfard sau intr-o cutie in care ii incapea doar capul....Daca as fi stat sa filmez tot..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

si eu si eu.Am in tara 2 nazdravane pe care vreau sa le aduc aici ,casa fara ele pare asa de goala.Pana acum era destul de dificil sa le aduca,la prima venire in tara le imbarc si le iau cu mine,nu le-am vazut de un an si asa de dor imi e de ele.
La inceput am avut un motan, apoi i-am adus o prietena si au facut 4 puiuti, acum am ramas doar cu doi dintre pui.El o alntatura de motan, ea o domsoara independenta

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Ramona,cand am citit titlul subiectului direct la tine mi-a zburat gandul.

Suntem in top 100, multumim tuturor

dai click dreapta pe el si dai save link as...nu am incercat pe acest film dar functioneaza in 90 % din cazuri.

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

cum pot salva filmuletul, numai filmuletul, nu intreaga pagina de web? vreau sa-l vad in windows media player

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pisicul e bine , dar nu foarte bine pt. ca nu are cine sa stea cu el (pisica). la ceilalti aveam mamele care stateau non stop , faceau cu randul si nu ramaneau singuri. Asta micutul e o timpul rece...si face pishu intr-o veselie zici ca e cal , nu un matz de 10 cm
Nu stiu cum sa-l mai incalzesc , l-am pus in niste geci de blanita de-ale mele , dar tot e rece.....apa nu prea pot sa pun ca parca e alpinist, se catara peste tot .
Sper sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Era buna o perna electrica! Dar te poti descurca daca mai ai o caciula de blana, macar sintetica sa fie, pe care sa o pui in locul in care ii place lui sa stea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Mai aveti filmulete de genul asta? Eu sunt topita dupa ele.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by XIO
Am reusit sa le gasesc la toti stapani dupa ce ma trezeam in fiecare dimineata cu ei facan curse p mine de la barbie pana la picioare si inapoi , cu frane si tot tacamul
Matzele rulz

Hi, hi . Cand eram la mama acasa, birmaneza noastra a facut 4 pui, am mosit-o. Cand erau mici mici mi-i aducea pisica in dinti pe cate unul, in pat, sa am grija de ei . Era o maraiala continua pe acolo, stii ce sunete scoate pisica la pisoi.
Cand au mai crescut era riscant sa dorm cu fata in sus sau dezvelita...ma trezeam cu labute de pisica in gura...zici ca te calca trenul, nici nu stii ce a trecut peste tine cand alearga turma .

Nu mai spun cand se trezea vreunul sa dea ture prin casa...ceilalti o luau la goana dupa primul, fara sa stie macar de ce alerga si ei .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ce-mi place cum povestiti despre ele, la mine au ramas doar niste amintiri estompate...

Eli cu Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Ce tare este pisica aia care merge pe gard :))

Offf...ce imi lipseste matza de la mama de acasa... si sotu nu ma lasa sa iau una aici unde stam acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

A murit motanelul meu .........nu stiu de ce si nu stiu de ce ..
Aseara a inceput sa doarma mai mult , azi noapte era putin apatic dar tot a papat laptic , azi dimineta l 8 si ceva nu mai putea sa respire bine , se expire mai exact.L-am dus la doctor dupa ce ams unat la nu stiu cati , i-a facut 3 injectii cu antibiotice, vitamine i nu mai stiu ce . Acolo chiar a mieunat si a scancit cand il tot freca doctorul pe burtica si pe spate , acasa l-am pus intre sticle cu apa , i-am dat laptic , am stat cu el si l-am frecat peste tot sa favorizez circulatia dar am vazut ca deja nu mai putea nici sa inspire bine.
Acum ma duc sa-l ingrop langa o padure......nu inteleg d ce puiutul meu e mort si alti oameni care ar merita sa fie sa bucura de viata si de toate....
Sa-l ajute Dumnezeu pe cel care l-a aruncat asa cum trebuie...
Am pastrat intr-o cuitiuta hainutele in care a stat el , macar sa nu se piarda mirosul lui delaptic si blanita.......

Mergi la inceput