detergentii sano

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Eu folosesc soluta pt. aragaz din gama Sano si sut ft., ft. multumita de ea, detergentul sau balsamul de rufe nu la-m incercat inca, dar daca voi spuneti ca este asa bun, poate o sa-l incerc si eu.

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by dicirstea

Si-au facut un pic de reclama acum vreo 2 ani, dar eu stiam dinainte, cand incercasem spray-ul de aragaz, cel de scos pete de pe haine si cel ptr. articole din piele. Au pus un pliant de prezentare a tutruror produselor lor intr-un pachet cu o revista "de casa"...domus, casa mea, nu mai stiu care. In orice caz, eu fac cumparaturile in Carrefour si nu am gasit prea multe produse marca asta.

Am fost eu aseara la carrefour si au mai multe produse sano, multe dintre ele sunt convinsa ca nu erau inainte. Asa ca merita sa cauti cu atentie data viitoare cand mergi.
Am si eu solutia pentru aragaz dar mi-am ars mainile iar eu nu pot purta manusi ca mi se cojeste pielea de la pudra de talc din interior. Aseara am luat o solutie anti calcar nu am folosit-o inca sunt curioasa cat e de buna ca de ieftina a fost super ieftina fata de cilit. SI mi-am luat balsam albastru care mi-a placut cum miroase. Acum ramane de vazut cum o sa miroasa si pe rufe.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Si eu am aceeasi problema cu Cora - nu au balsam sau detergent Sano, sau nu l-am vazut eu. Si chiar m-ar fi interesat

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Votez si eu pentru produsele sano sunt super, folosesc de cativa ani, intre timp am folosit si alti detergenti gen ariel, omo, si nici nu se compara, balsamul de rufe alb si albastru, solutia de aragaz, apretul pentru camasi (miroase demential), de fapt am incercat aprope toate produsele lor si am fost forte multumita.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am fost la o prietena cu bb si am intrebat-o ce balsam foloseste, ca eu nu mai sunt multumita de nici unul din comert. Mi-a aratat....SANo, bleu, a zis ca e foarte incantata de el, si il cumpara de la cora militari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gata, am gasit balsam chiar la promotie, mama, ce ieftin e! Insa Lenor e mult mai parfumat, nu pot spune ca sunt multumita de Sano in privinta balsamului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

ma alatur voua. Sunt fan Sano si folosesc produsele lor de 2 ani. Sunt supermultumita de detergentul de pardosele (miros de lotus), balsamul de rufe (recipient crem - miroase bestial), crema de curatat de 1l la 60.000 lei, albastreala de WC (doza pt rezervor WC), detergentul pt babies. Daca vreti mai multe detalii intrati pe www.sanoromania.ro si vedeti mai multe detalii despre produsele lor.

pupici si spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

dadada, si eu iubesc sano!
de vreo doi ani, de cand i-am descoperit, folosesc detergentul, care e minunat. pentru fiica-mea pe cel mov, de copii, pentur noi verde.
balsamul e si el, jos palaria! n-am clatit niciodata de doua ori, cum se recomanda la nou-nascuti si n-am avut probleme. cel alb si cel bleu.
crema de curatat, praful de curatat, sprayul de scos petele, toate sunt f bune. am vazut in brosura sano (ce vine cu tvmania) un spray de molii, a incercat cineva?
in cora se poate gasi aproape toata gama.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by mirelaispir

quote:
Originally posted by felicia74

Eu insa nu pricep de ce nu-si fac DELOC reclama.
Chiar o sa mai incerc si alte produse d-ale lor.

poate sunt de prea putina vreme pe piata ro si mai asteapta pana sa intre cu reclama, sa scumpeasca si sa "prosteasca" marfa. zic si eu

ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face
------------------------

mirela si ana monica (8 dec 2005)

Uite ca isi fac si reclama: azi am cumparat TVmania si avea in punga un catalog cu produsele SANO. Pana sa vad subiectul asta nu l-am bagat in seama, credeam ca alte porcarii pe care ni le baga pe gat.
Adevarul e ca si eu am folosit mai demult (cam un an) spray-ul de curatat aragazul acela negru si nu am fost foarte incantata, poate aveam asteptari prea mari.
Acum ca v-am citit pe voi o sa incerc si eu detergentul si balsamul de rufe cand o s atermin bidonul de Lenor si cutia de detergent de la TCM

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

A incercat cineva Sano Carpet Shampoo pentru curatare uscata? E bun de ceva?

Mergi la inceput