Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (167)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA mie imi place cu parul mare,asa imi plac toti de fapt .Asa pletos iti seamana si mai bine.
O sa le notez sa le miros de curiozitate,daca apuc candva ,sa vad,chiar asa tari sunt cum ziceai?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Canda noi am fost vara trecuta la Philoxenia Bungalows, in Psakoudia Halkidiki, iti recomad locul cu caldura e tare linistit, curat si frumos nu are decat 3 stele+ dar e excelent au si parculet pt copii.Noi am luat biletele prin mareea.ro dar am vazut ca anul asta nu au hotelul acesta.Pretul a fost excelent 153 euro de pers cazare si demipensiune o saptamana. Si la Elia e tare frumos dar nu stiu hotelurile de acolo dar plaja e superba.Mai e Gerakina Beach tare frumos si hotelurile si bungalows-uri dar am vazut ca anul asta au mai scumpit. Eventual incearaca sa vezi ce oferte gasesti la locatiile astea.De asemenea iti recomand inceput de septembrie sau iunie, in iulie si august e prea cald si prea aglomerat.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni...vezi ca ti-am mai pus o intrebare si nu mi-ai raspuns. Aia cu bb2
Unde e flmul cu Iarina ca eu nu l-am vazut?...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

BIANCA intra la mine la nou noutze si in dreapta e lista cu friends.acolo sunt dropurile majoritatii si se vede automat care a pus ceva nou,cu cate ore sau zile in urma
A! Si cu bebe 2,nu cred ca mai face fatza inca doi ani,e deja cu nervii praf ,plus ca ar fi cu doi pe cap,nu te gandesti?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bianca Dani e ca un baietel mare cu freza asta, pupici de la noi.A stat cuminte sa-l tunda?

Moni e clar ca a facut magaria asta din cauza vaccinului, pai si azi a mai facut febra de aceea cred ca-l duc maine la Cluj.Tare draguta Dia imbracata asa
Giova am uitat sa te felicit pt kg pierdute eu de cand cu pb cu Alain am pus 2 kg cred ca am mancat de nervi de maine ma bag pe dieta cu lapte batut ca asa nu se mai poate, ma aingras acum cand vine primavara...
Salutari fetelor care nu am mai intrat de mult si pupici puiutilor lor.
Multumim pentru gandurile bune, pupicei tuturor.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Am pus si eu niste poze pe drop cu sabina stind pe olita si vorbind la telefon.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Atata am cautat o caciulitza rosie pt Dani si nu gasesc numai bascutze de fetite I-am luat azi una rosu cu alb dar nu ma incanta foarte mult si ma enerveaza ca nu gasesc ceva deosebit. Tot caut dinastea cu modele (gen cum i-am luat aia cu catel) si nu gasesc. Am o geaca rosie , i-am luat adidasi rosii si vroiam si ceva in cap rosu.
Moni..sa iti zic un secret. Sotul meu a observat ca daca e tuns Dani seamana si cu el putin nu numai cu mine. Si cred ca deasta ma tot pune sa il tund sa ii semene si lui. oricum eu zic ca Dani e leit taica-meu. Mai ales in unele pozitii cand i se face gusa sub barbie..+ ca are ochii lui...(si eu am ochii lui taica-meu)
Intr-un fel ma bucur ca seamana ca taica-meu ca el a murit acum 3 ani cateodata am impresia ca il vad pe el.
Silvi...asha a plans la frizer de numa...ca niciodata...parca i-a parut rau dupa par..
Moni..poate bb2 va fi mai cuminte ca Dia si nu o sa aibe atata treaba. Dia va merge la cresa si el va sta cu bb2.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

SILVI trimite incoa kg astea,ca eu "ma usuc pe picioare" asa a zis Ghitza.Sunt iar slaba si vine si vara,cand de obicei slabesc,ca e cald si mai mult beau decat mananc
Si acum bag cornuletze cu gem si o cana de lapte.inainte am topit o cioco Si am 52 kg,nu e logic!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70

SILVI trimite incoa kg astea,ca eu "ma usuc pe picioare" asa a zis Ghitza.Sunt iar slaba si vine si vara,cand de obicei slabesc,ca e cald si mai mult beau decat mananc
Si acum bag cornuletze cu gem si o cana de lapte.inainte am topit o cioco Si am 52 kg,nu e logic!

Mai lasa si tu tuica de prune si mananca bomboane
Vroiai sa zici..bei mai mult lichid? Ce fel?
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele. LA MULTI ANI!
Silvi, sanatate lui Alain cel mic. SI tie spor la regim. Io m-am lins pe bot vreun an cred. Noroc ca acu-s stationara pe la 60, din motiv de bebe pretentios.
Irinatuza, baieteii mei din burtica?. Ash vrea eu sa fie si 2 si baietei. Dar din pacate stiu ca e unul, ca l-am vazut la eco. Iar dupa simptome e Ana 2. .
Bianca, hai ca m-ai facut sa ma gandesc.
Masina: Ford Focus
Parfum: Omnia Christale Bulgari. Carolina Herrera 212 (asta-i ultimul de la sot)
Mancare: Lasagna (am facut si in seara asta ca-s maestra)
Filme: SF-uri uneori, seriale politiste in rest. Gattaca mi-a placut.
Muzica: Rock in general.
In rest? Fii-mea azi la kineto i-a spus lui domn profesor cum o cheama, i-a aratat cati ani are si a facut ca toate animalele (pisica, rata, catelul si calul)! De mare mirare toata treaba, ca in general nu spune nimic nimanui strain. DAr ce profesorul de sport e strain saracul? CA de la 3 luni trage de saraca fata si tot nu i-a indreptat picioarele. Dupa kineto mall pentru pitica sa se joace cu copiii, apoi somn si parc pe seara. Nu stiu cum o fi cald pe la altii, dar in Bucuresti e cam frig.
Noapte buna!

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput