Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (167)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bianca, am vazut pozele. Frumos cadou ! Iar lui Dani ii sta foarte bine asa tuns. Si e si mindru tare de tunsoarea lui

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Vad ca voi dati sunca si crenvusti la copilasi. Eu nu i-am dat pina acu decit citeva firimituri de sunca , dar nu s-a omorit dupa ele. Eu ii dau mai degraba carne fiarta decit crenvusti.

poze Sabina

Mergi la inceput

Noah ca aberez singurica pe aici .

Paaaa!!

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Lasa Irina nu te stresa ca nici Dani nu a vrut sa manance
E a 3 oara cand ii cumpar sunca de pui neafumata dar azi nu a vrut sa manance. Eu nu am observat sa se omoare cu mancatul, cred ca singura manacare o mananca cu placere la orice ora e pireul de cartofi cu unt si lapte.
Acum i-am niste pufuleti pe masa si munceste omu...macar atata sa manance daca lapte numai 160 a baut.
Ali cat ziceai? 400-450 la o masa? neah...vise...mai mult de 300 nu are o masa la el si mananca de 4 ori pe zi.
Anasebe parca zicea de J`adore...mi-a placut foarte mult si acum 2 ani mi-a luat sotul de Craciun set in gentutza (geanta e auriu cu alb) parfum cu dus gel si crema de corp.Mi-a placut dar dupa ce l-am avut nu mi-a mai placut. Sta acolo in baie si ma fac din an in pasti.
Printre parfumurile mele preferate se numara si Gucci Rush si Dune de Christian Dior (si la ala am gentutza portocalie si mi-am facut si o bluza sa se asorteze...am si fost la o nunta asha)
Preferatul meu ramane Angel,care are un miros...
Imi plac parfumurile tari care persista si a doua zi, si Angelul e unul din ele.
Moni..las-o pe Diana acasa si mergi cu Ghitza la plimbare "pi centru" sa va aduceti aminte de tinerete Apropo...nu faci un bb2? Si mai sta Ghitza 2 ani acasa
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Bianca, eu am avut acu citiva ani Tresor, primit cadou de la nasa mea din Germania. Dar parfum adevarat, nu apa de parfum. Si a ramas parfumul meu preferat, desi nu imi cumpar pt ca e scump, vreo 3 mil si ceva am vazut in mall.

poze Sabina

Mergi la inceput

Moni a plecat in gasca in oras, cu Diana sef de coloana normal. Nici noi nu plecam fara Sabina nicaieri.

poze Sabina

Mergi la inceput

Irina tu nu ai iesit nicaieri??? Eu as iesi dar..nu am cu cine..
Azi a fost la mine finul meu, sotul prietenei mele si socrul meu si mi-au adus flori. Sotul mi-a luat parfum de 1 martie si a spus ca nu mai primesc nimic de 8 martie

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello hello!
CANDA,BOMBO
Noi am fost prin centru,pe jos,cale de vreo 3 statii de tramvai,cu strumfa in ham.Pana acolo am mers cu tramvaiul si a fost cuminte in el,ba la intoarcere chiar le-a aratat unor tanti nasul,gura,ochii,manutza si in final a culminat cu dintii (stilul ei,adica dat capul pe spate si ranjit) de au coborat alea razand in hohote.Una a servit-o si cu fornetti si a halit mandra,dar nu s-au abtinut sa o pupe pe manutza si sa o mangaie
Tot drumul - pe jos - s-a holbat toata lumea la ea si comentau la greu
In fatza la primaria a alergat dupa baietii cu rotile,tot printre picioarele lor era.Am trecut si pe la cinema,pe la tantile de-acolo sa le salutam ca n-au vazut-o pana acum.E clar ca toti de acolo sunt cunostinte vechi cu Ghitza,client fidel
In loc sa ma aleg eu cu cadou,si-a gasit Ghitza ginsi de catifea maro,in sfarsit Eu nu prea am avut chef de cumparaturi,ca mi-era cam greatza,ca am mancat ca sparta inainte de a pleca,supa de conopida cu smantana si chiftele,cartofi piure si sos de rosii
La intoarcere ne-am oprit pe la magazin pe la mami,unde era si Robi,baiatul uneia din vanzatoare,ala rautz de care va ziceam.Era calare pe o bicicleta si urla in ultimul hal "brrrrrmmmmmmmmmmmmmmm" de ailalata vanzatoare,numai isi dadea ochii peste cap Noroc ca era doar "in vizita"
Pe langa el,Diana a fost relativ cuminte.A cam vrut ea sa faca inventarul pe acolo,dar noroc cu hamul,ca o trageam la milimetru.Buna inventie
Merg sa pregatesc sturmfa de nani,ca e zombie - bate din gura ca o moara stricata

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Nu, Bianca, n-am iesit nicaieri. Sotul meu s-a dus acolo unde isi face tata casa sa-l ajute cu nu stiu ce si s-a intors abia pe la 5. Cu un buchetel de zambile. Bun si asta.

poze Sabina

Mergi la inceput

Irina..apa de parfum la Angel e 3.5 mil si parfumul e 6.8 mil. Sincer chiar atat nu dau pe un parfum. Astea au fost preturile la noi cam acum o jumate de an de cand nu mi-am mai luat eu nimic.
Cand mi-am cumparat prima oara Angel acum 3 ani , am intrat in magazin si i-am spus vanzatoarei ca vreau cel mai tare parfum ce il are..si mi-a dat Angel. Sotului meu i-am luat Angel in august de ziua lui sa mirosim aproape la fel
Eu am primit alataieri un hiveci de zambile de la sotz..si Sandra mi-a luat ghiveci si socrul...acum am flori.
Moni..mancarea preferata a Sandrei e pireu cu carne si sos de rosii Fain cadou ti-ai luat de 8 martie Sotul meu e fericit cand ma face fericita ca imi cumpar una alta. Se pare ca si tu esti la fel

Craciun 2006

Mergi la inceput