dragele mele prietene,
pt toate mamicile curajoase si pntreu prietenele mele de pe forum care inca nu-s mamici, dar stiu ce-i aia trasnformare de zi cu zi si sunt niste luptatoare,
cu mul tmult drag si multe flori,
un articol fotografic.
textul e aprox acelasi cu cel din Blog...dar asta are poze ![]()
http://www.fotomozaic.ro/artikel.php?s=0&categ=0&idstory=52
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Da mey, stim, ai fata frumoasa, dar mai frumoasa este fata mea [:P]
LMA.
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Foarte frumos, Sabina ! Multumesc ! 
Sa fii merel la fel de tanara si curajoasa, mamico ! 
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

LA MULTI ANI, FETELOR!
Sa dea Dumnezeu ca visele tuturor sa se implineasca, sa fim sanatoase si sa ne bucuram de viata!
Tot ceea ce nu ne doboara, ne face mai puternici.
LA MULTI ANI SABINA!

LA MULTI ANI SOFIA!

Mi-a placut foarte mult articolul tau fotografic! Felicitari! Sofia va fi incantata sa se descopere copila, aflandu-se la o varsta matura, cand va aprecia efortul mamei de a transpune in cateva randuri si imagini, importanta prezentei acelei fiinte unice in viata MAMICII!!! Bravo! 

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
Foarte frumos si emotionant!
Felicitari!
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Foarte frumos Sabina! Felicitari!
Foarte frumoase cuvintele, foarte frumoase fotografiile, foarte frumoasa fetita din fotografii, Sofia.
Sa-ti traiasca, sa te bucuri intotdeauna de ea,
Tana
Foarte frumos, sa-ti traiasca fiinta draga, sa fie sanatoasa si sa te ajute mereu sa mergi mai departe!
La multi ani! 
--------------------
Andra