Mamici de iulie-august 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
Simo78 spune:
Gata, am corectat. Scuze ca am botezat-o, dar uite ca ai rezolvat problema nasilor
Simona 18+ Matei Hisham
poze
olguttza spune:
ce-ar mai fi?!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">21+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
olguttza spune:
fetele, plec sa-mi caut usa de bucatarie. cea mai misto invitatie facuta de sotu meu de un 8 martie!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">21+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
nikole spune:
LA MULTI ANI viitoare mamicute, sa fiti sanatoase, iubite, si va doresc ca bebeii ce vor aparea curand sa vina cu binecuvantare, si multa multa bucurie in casele voastre...si a mea...
Am gasit o schema, o dieta recomnadata de nutritionisti in sarcina,o scriu aici, cu scuzele de rigoare ca nu imi amintesc de unde am copiat-o, de pe ce site.
deci:
9 portii de paine/cereale pe zi
4 portii de legume/zi(1portie=o rosie, 1/2 cartof mai marisor, 10 frunze de salata,1/2 cana verzituri gatite,100 gr fasole pastai/mazare)
4 portii fructe pe zi
3 portii lactate(1 portie=400 gr iaurt,2/3 cana branza vaci,100gr cascaval/branza/telemea, 500 gr lapte degresat)
3 portii proteine(1 portie=2 oua,o cana fructe de mare,100gr alune,2 cani fasole,mazare, linte,1/2 cana humus, una cucata carne/peste).
eu recunosc ca nu mananc nici pe jumate cantitativ vb. insa m-am gandit ca merita aruncat un ochi, asa pentru o diversificare.
Pe curand...
vacanta Filipine
vavanta Brasil
19+
Luna1 spune:
Simo unde ai pus bancul ala cu george bush cu brazilian ca nu il gasesc si vreau sa il trimit si sotului?
Luna 17 sapt+ Cosmin
Simo78 spune:
Donald Rumsfeld briefed the President this morning.
He told Bush that three Brazilian soldiers were killed in Iraq.
To everyone's amazement, all of the colour ran from Bush's face, then he collapsed onto his desk, head in hands, visibly shaken, almost whimpering.
Finally, he composed himself and asked Rumsfeld, "Just exactly how many is a brazillion?"
Simona 18+ Matei Hisham
poze
andutzy spune:
Va pup dragelor si LA MULTI ANI pt ziua de azi!
Cine dispune de putinica rabdare poate imi citeste randurile de mai jos si imi da un sfat.
Asa cum am mai scris si in alte randuri, nu sunt prea multumita de doct meu care imi urmareste sarcina. Dar am hotarat ca abia dupa 2 sapt sa-mi evaluez optiunile.
Dupa cateva zile in care am avut impresia ca nu il mai simt pe bebe si o discutie cu medicul de familie pe aceasta tema, mi-a dat trimitere aseara catre orice camera de garda unde as pute face un eco de control, sa vedem daca ii bate inima si daca e ok. Cun Caritas-ul e la 5 min de casa noastra(hai, 10) am purces acolo unde am dat peste un medic super de treaba, care nu numai ca mi-a facut eco(e ok bebe),dar mi-a dat nr lui sa-l sun oricand si simtind ca nu stiu incotro o sa apuc pt nastere s-a oferit sa ne stea la dispozitie pe o garda de a lui(mie si sotului) sa ne arate saloanele si rezervele renovate si sa ne prezinte cum ar sta situatia in aceasta maternitate. Sincer, la inceput nici nu vroiam sa aud, dar pe masura ce discutia inainta mi-am adus aminte ca prietena mea a nascut acolo, tot asa, a vut rezerva cu conditii super civilizate si medici, asistente ok. Ajungand acasa, am intrat pe net, spre dezamagirea mea nu am gasit nimic despre aceste medic, care se numeste EDU. Dar nimic, nici pe google, nici pe forumuri, nimic. Ce sa fac? Sa merg sa vad ce si cum? Sa iau in calcul aceasta optiune?
Si mai am o problema, azi am remarcat ca aseara mi-am pierdut ochelarii cand am fost la spital. M-am intorsa azi, dar nu i-am gasit, desi i-a cautat toata lumea. NImic! De nervi si de cat am alergat toata ziua, am contractii(nedureroase una dupa alta si dureri jos), desi am luat deja 2 no-spa. Cred ca o sa merg sa-mi iau scopantil supozitoare de la farma.
Scuzati daca mesj a fost prea lung. Va pup.
Andra18+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Simo78 spune:
Andra nici eu nu am gasit nimic despre dr meu pe net. Dar am hotarat ca daca eu am un sentiment ok in ceea ce-l priveste, nu conteaza daca a tratat 10 sau 10.000! Mie imi da un sentiment de siguranta si e pe aceeasi lungime de unda cu mine. Nu ma tine in palma, dar imi raspunde cu rabdare la intrebari si zambeste cand ma vede, ceea ce e mare lucru in zilele astea cand toti fug dupa bani. A! Si inca un mare plus, a tinut minte din prima cum ma cheama, si asta e mare lucru, mai ales ca stiti ca nu am un nume usor.
Asa ca daca tu te simti ok cu el, nu conteaza ca nu ai de unde cere pareri. Ca si cu parerile astea, din ce am observat eu pe forum, despre unii medici sunt parari atat de diferite ca nu mai stii incotro s-o iei. Ai incredere in instinctul tau.
Ma bucur ce BB e bine.
Simona 18+ Matei Hisham
poze
Simo78 spune:
Ziua ideala a unei femei
08:15 - Trezire prin saruturi si gadilarea cu ajutorul unei petale de trandafir din import.
08:30 - Masurare pe cantar - 2 kilograme mai putin decat ieri.
08:45 - Micul dejun in pat (croissant, suc de portocale proaspate).
Deschiderea cadoului (inel cu diamant de 5 karate ales de partenerul atent).
08:50 - Stiri la "Shopping channel" (Mari reduceri la "Gucci").
09:15 - Baie fierbinte in uleiuri mirositoare.
10:15 - Relaxare usoara prin fitness cu ajutorul unui antrenor personal amuzant si bine cladit.
10:30 - Ingrijirea tenului, manichiura, spalarea parului, coafatul.
12:00 - Pranzul cu cea mai buna prietena intr-un restaurant.
12:45 - Intalnirea fostei prietene a partenerului si constatarea ca s- a ingrasat cu 7 kilograme.
13:00 - Shoping cu cea mai buna prietena (carte de credit nelimitata).
15:00 - Somnul de dupa masa.
16:00 - Primirea a 35 de trandafiri de la un admirator secret.
16:15 - Masajul cu ajutorul unui maseur privat puternic dar tandru care exclama ca nicioadata pana acum nu a masat un corp atat de delicat.
17:30 - Alegerea si incercarea imbracamintei scumpe si unicate. O mica parada de moda in fata oglinzi.
19:30 - Cina la lumanari. Dans si complimente.
22:00 - Dus fierbinte (singura).
22:50 - Purtata in brate pana la pat. Cearsafurile proaspat spalate si parfumate.
23:00 - Giugiulire.
23:15 - Adormirea in bratele partenerului.
Simona 18+ Matei Hisham
poze