Mamici de iulie-august 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Otim
Si la noi in familie (mai mult ai mei) sunt presiuni ca sa "intram in rand cu lumea", dar deocamdata ne simtim ffff bine asa. Bineinteles ca ne gandim sa ne casatorim, de altfel ne-am si logodit acum un an la Viena, dar o vom face cand vom simti NOI ca este momentul. Noi l-am programat pe Bb si am avut noroc din prima, si asta pt ca ne simtim bine si impliniti ca familie si fara sa fim casatoriti. Oricum BB va avea tot o mama si un tata...

Cristina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ca tot vorbeam de teste de lichid amniotic, am gasit aici la odisee un mesaj de azi: Am gasit astazi la farmacia Dona (Iancului) test "Al-Sense kit" Amniotic Leack Detector. Pentru cine va fi interesat pe viitor. Este insa ff scump, 3 teste costa aproape 80 ron.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Otim cu lunile, eu am o carte in care sunt trecute asa:
1-6 sapt = 1 luna
7-10 sapt = luna II
11-15 sapt = luna III
16-19 sapt = luna IV
20-24 sapt = luna V
25-28 sapt = luna VI
29-32 sapt = luna VII
33-36 sapt = luna VIII
37+ sapt = luna IX

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Multumesc fetele , m-ati lamurit in totalitate , deci ma apropii de luna a cincea

18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

La multi ani!!!!!tuturor mamicilor si viitoarelor mamici....
simo de ce plangeai mai ininte?
hai ca te rog ceva ca sa nu mai ai timp sa plangi:eu v-am zis in capitolul anterior-dar nu m-a bagat nimeni in seama-ca am fost la echo si ca am cinci luni nu patru cum credeam eu ,ca am avut menstruatie peste sarcina...asa ca te rog sa-mi schimbi si mie UM 6 oct.si DPN 22 iulie,please....
si voiam sa te intreb unde practica medicul tau?poti sa-mi dai pm.merci.
complicata e chestia cu numele si nasii...bine ca noi n-avem probleme de genul acesta,noi alegem numele,nasi nu punem ca la noi in biserica neoprotestanta nu e cu nasi,il ducem la binecuvantare-pastorul bisericii cere binecuvantarea pt el,si apoi cand va fi mare,va alege singur cand se va boteza...
sper ca nu v-am ametit...voiam sa va spun ca eu nu prea il simt pe bebe,foarte rar,oare pentru ca placenta e inserata anterior?de simtit l-am simtit miscand,dar nu e asa de activ cum spuneti ca e la voi.
va doresc o zi frumoasa in continuare.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 20+
[url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/]iosua[/url]http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

oana, oau, ce chestie, nasti cu o luna mai devreme. Te-as modifica eu in listuta, dar nu te gasesc, asa ca las pe altcineva mai putin chior ca mine. Si eu am placenta inserata anterior, si abia azi am simtit un picior.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Oaana, scuze, am vazut atunci ca ti s-a schimbat DPN-ul, dar am uitat sa schimb. Dr. are cabinet in Podul de Fier si lucreaza la Cuza Voda la maternitate.

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Pe aripi de primavara
8 Martie lin coboara
Si in a lui privire
Va duce mult noroc si fericire
LA MULTI ANI MAMICILOR!!!!!

Vad ca discutati problema nasilor, la mine dupa embolizarea uterina sefa mea a promis ca daca voi ramane insarcinata ea il va boteza. De cand am ramas tot timpul ma intreba de finutul ei sau finuta nu o interesa ,important era ca sa-l boteze.
La noi se respecta traditia trb sa intrebi nasii de cununie, daca ei te refuza atunci cauti altii. Mi-ar place sa-l boteze ambii dar nu pot pune pe nimeni in postura ,,, adica la biserica. Stau si ma gandesc cat de penibil va fi atat pt nasa si sefa , cui ii va da preatul copilul in brate? Pana la urma i-am zis sefei adevarul, s-a suparat dar i-a trecut.
Cu nasii ne intelegemsuper si nu as vrea sa stri toate relatiile

inamikul 16+

Mergi la inceput

Oana gata, te-am trecut.
Ca sa iti raspund de ce plangeam...Eu sunt genul ala de persoana deprimat de zile speciale (nastere...) si m-am uitat la videoclipul ala la care e linkul si atat mi-a trebuit!

Ioana nici eu nu am gasit-o cu datele vechi...ori suntem amandoua la fel de chioare?

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Simo, merci ca ai actualizat listutza, da fii'mea e Olga CRISTIANA. cre'ca o sa aiba probleme cu numele dupa ce s-o naste...
Cristiana - de la Cristian (tat'su si taica'meu, Dumnezeu sa-l ierte!).

Edit ca azi am 21 sapt. fix!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">21+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput