FIV 108
Raspunsuri - Pagina 29
cris86 spune:
Shery,nu stiu sigur cred ca joia viitoare
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
cris86 spune:
Fetelor, eu ieri am avut o scurgere galbuie(ceva cleios)apoi una bejulie si acum nimic,nu stiu ce sa fac sa sa o sun pe Doctora? sa mai astept pana maine? voi ce ziceti?(am 8 zile de la intreruperea tratamentului)
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
M Oana spune:
Dupa ce mi-am dus puiutii la cresa, in aceste 2 zile m-am simtit ca intr-o suuuuupeeeeerrr vacanta, mai ales ca ii stiam pe maini bune, sub lupa profesionistilor.
Am sunat acum sa vad ce mai fac si mi se chircise sufletul, de parca urma sa-i aduc pe lume.
Din 8 embrioni, 7 sunt de calitate A, merg excelent, iar unul e si el fecundat, dar e mai lenes.
Dascalescu a spus ca vrea sa transferam numai 2 maine si sa congelam restul de 5 sau cati s-or diviza ca la carte pana maine.
De ratutita ce-am fost, ca-mi scoteam cuvintele cu forcepsul, nici nu am intrebat in cate celule s-au divizat cei 7 si in cate a rams al optulea, dar acum chiar ma duc la Giulesti sa intreb de soarta lor, caci indiferent cat imi place vacanta de acum, tre' sa ma duc la diriginta sa vad cu ochii mei ce-mi fac odraslele.
As pune totusi 3 embrioni si as congela 4...... Mi se turteste/aplatizeaza sufletul sa-mi congelez progeniturile, dar si daca se prind toti 3.........
E o decizie cam grea, mama ei de decizie.......
vigi_lentu spune:
Multumim pt urari.
Pussi si MadalinaM Multa bafta! Asteptam productia
Dana P zi o vorba
Mult succes celor care sunteti in si multa curaj celor care va pregatiti!
Felicitari
Sheri!
KoraPop spune:
Oana e interesant faptul ca vrea sa iti puna numai 2 embrioni,stiam ca la Giuly se pun 3-4 cu siguranta daca ai de unde....daca alegerea e a ta,iti doresc sa iei cea mai buna decizie.Si intalnire placuta cu puiutii!!!
Kora
CARPE DIEM!
gabitu spune:
Kora te si fac galerie sa fie bine la "marea intalneala" . Sa fie de bun augur si sa iasa asa cum iti doresti tu.
Va pe toate si multa bafta.
venera_h spune:
mihuta, tinem pumnii maine!!!
oana, eu zic sa transferi 3, ai mai multe sanse asa. Si oricum, mai bine 3 decat niciunul...Eu asa am gandit.
cris, poate totusi e o sarcina...Mai asteapta vreo saptamana si apoi mergi la control.
liliana, povesteste-ne si noua cum e protocolul in Italia, medicatia, procedura, costuri, tot, :)) Mult succes!!
Ce s-o fi intamplat cu Dana???
Eu azi-noapte am crezut iar ca ma urc pe pereti de durere, m-au terminat crampele...
KoraPop spune:
Gabitu te si eu si iti trimit o virtuala!!!Multumesc si iti tin si eu pumnii ca dr.tau fermecator sa te farmece in asa fel incat anul acesta sa ai un
Kora
CARPE DIEM!
Sheritra spune:
Felicitari Oana, deci merge cresa asa cum trebuie. Si eu mi-as transfera ot trei. Sa nu fim chiar americani
Shery 6+
Mirela_1 spune:
Oana, bravo, ce mai conteaza in cate s-au divizat daca-s de calitate A. Da-i vezi tu la fata locului, si eu m-as duce sa-i vad in locul tau.
MadalinaM, sper ca a mers totul bine astazi si ai 3 ovocite de calitate. Foliculii aia au crescut foarte bine, de mi-ar creste si mie la fel as fi fericita. Au putut sa-ti spuna de ce au fost asa putini foliculi?
Kitta, eu ieri (dupa 11 z de stimulare) am avut estradiolul de 413 pgr/ml (dupa 7 z de stimulare era 91 pgr/ml parca). La eco endometrul arata de 9 mm, n-a mai aparut nici o urma de folicul, deocamdata sunt tot cu cei 3 care n-au crescut chiar f mult: 15 mm/ 13 mm si 12,5 mm (cel mai mare a crescut doar 5 mm in 4 zile, cam putin zic eu). Prin urmare am mai primit 2 zile de stimulare si ultimele, voi avea in total 13 zile de stimulare. Mai merg maine la eco, doar asa sa vedem evolutia ca oricum punctia mi-a fixat-o pe vineri (miercuri voi face pregnilul). Aseara am umlat ca nebuna prin oras dupa menogoane. M-am intalnit si cu Dany prin peregrinarile mele. Am reusit sa gasesc intr-un final, da cica-s pe sfarsite.
Rami, nu mai tin minte, stiu c-ai obtinut parca un ovocit dar cati foliculi aveai inainte de punctie?
Avalon, nu mai stiu ce sa zic, daca nu mi s-a potrivit tratamentul sau pur si simplu s-a terminat rezerva de ovule; sau cine stie poate e vreo alta problema nedescoperita inca.
Sheri, sa-ti traiasca bebele.
Moniland, tu ce mai faci? Cand mergi la eco?