FIV 108
Raspunsuri - Pagina 23
cris86 spune:
DanaP,Doamne ajuta astazi,sa ramana puiuti 9 luni in burtica lui mami
Oana,,Tin pumnii sa se fecundeze toti si rezulte embrioni de cea mai buna calitate
Pussi,bafta la eco sti ca manuta mea e acolo da?
Kora,bafta si tie astazi la intalnirea cu doctori tai.Eu cred ca ai facut alegerea buna sa faci FIV cu Tutu ,
Adhnana, si mamica si burtica
Sheritra, sa-ti traiasca samburelul
Aldolina, tu ce sti de Doctora cand se intoarce?
Madalina 28, tin pumnii maine ,cred ca o sa facem amandoua in aprilie ET
Moniland, mamica si burtica
Fetelor eu tot astept Rusii si nu mai vin,am inceput sa ma ingrijorez Sper sa nu am nevoie de chiuretaj.
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
madalina28 spune:
CRIS nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi,nici mie nu mi-a mai venit am 32 de zile dar cred ca e normal.
Aldolinanu fac echo maine merg doar la o consultatie.
Madalina
si maine e o zi...
MadalinaM spune:
Dragele mele,
si noi stam bine, cit se poate de bine in situatia particulara cu oute mai putine dar, speram, bune!
Cei 3 foliculasi crescusera ieri pina la: 19, 17 si 15.5mm. Endometrul 11.6mm. Am facut aseara pregnyl-ul.
Am batut palma cu Dna Dascalescu! Ea era singura pe-acolo si prelua toate cazurile!
Pussi, mai stii cind iti ziceam ca am ratat data 13.02. pt inceperea tratamentului? ei bine, pe 13.03, dimineata, va fi PUNCTIA. Sintem la limita si vom face clar ICSI, asa a spus dr.D. ieri! Va fi nevoie si de 2 probe! Deci trebuie sa am mare grija de barbatel azi...Nu vreau sa imi mai alimentez emotiile, stiu ca sintem "la limita" in general, dar, daca acum ne-am hotarit, asta e!
Oana, ai vazut ca a trecut? Si ce privilegiu! duminica, liniste, dl. dr. calm, zimbitor...a mai incercat Roxana sa-l zapaceasca un pic la prima ora, dar n-a tinut!
Dana tie si puiutilor tai!
Sheri sanatate multa!
toate fetele!
andicu spune:
Salut toate fetele!
Sheri, felicitari pt samburel! sa creasca mare si sanatos la mamica lui in burtik ! de-acum incolo sa aveti parte de tot ce-i mai furmos pe lume! eu nu pot sa-i vad poza!
Moni, astept cu nerabdare sa mergi si tu la eco, ca sa te linistesti! vezi ca ti-am raspuns pe mess!
Danap, sa-ti traiasca embrionii si sa te vad burticoasa peste 2 sapt! tin pumnii azi sa ne dai vesti bune ca esti viitoare mamica de gemeni!
MOana, felicitari pt productia frumoasa si sa dea DD sa ai puiuti la alegere, care mai de care mai grasan si mai lipicios in burtica mamicii!
Multa bafta fetelor in focuri, va tin pumnii sa creasca rau lista de pe prima pagina!
si la mamici cu burtici!
Andicu 22+Filip Cristian
Poze cu burtica
Aldolina spune:
Sheri, felicitari pentru samburelul inimos! Sa va dea DD multa sanatate, sa creasca cumintzel/cumintzica in burtica si sa va aduca numai bucurii!
Madalina28, 32 de zile de la ultimul CM? Se poate sa fie cu ochishori?
Am inteles, nu va fi eco, ci consultatie, dar tot spui ce-ai facut, bine?
Cris, am inteles ca dupa 15 martie se intoarce in tara. Tu mai ai embrioni la pastrare sau vrei sa incepi tratamentul de la capat? Cred ca cel mai sigur ar fi sa iei legatura cu ea saptamana viitoare. Eu o sa o caut inainte de CM din Aprilie, sa discut pentru ET in aprilie sau inceputul lui mai, dupa cum pica.
carry spune:
Sheri...felicitari, ce fericire traiesti !!!
M Oana...super , sa fie bine in continuare !
Madalina M...iti tinem si tie pumnii si tie !Cred ca voi fi in aceeasi situatie cu a ta si as vrea sa te intreb : ce inseamna " la limita ", in legatura cu sotului ? Si de ce doua probe ?
Si la sotul meu situatia e dezastruoasa, pai la a doua proba imediat dupa prima,mi-e si groaza sa ma gandesc ce ar fi ...!
cris86 spune:
Aldolina,eu mai am 4 embrioni la congelator, si daca o sa fie in tara vreau sa fac ET luna asta
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
madalina28 spune:
Aldolina,normal ca o sa va povestesc maine tot ce am vb cu dr.Nu stiu dar e foarte ciudat ca nu mi-a venit CM.Dupa ET mi-a venit in Z10 si a durat vreo 7 zile ceva maroniu,nu am nici un simptom nu ma dor sanii, nu ma doare burtica nimic nimic.De ramas natural nici nu se pune vb ar fi sanse cam 0.00000000001.Cred ca e de la tratamentul hormonal pt FIV.
Madalina
si maine e o zi...
Moniland spune:
Oana, multumesc de floricele. Dar tu ne spui numai pe capitole? Asteptam romanul pana in prezent.
Sheri, BRAVO mamicuto. Ii batea inimioara? Asa repede? Nici eu nu-l vad
Andicu, mersi . Citesc cand ajung acasa.
Kora, mi-e frica ca nu cumva sa-mi zica ca nu e nimic acolo si din cauza asta tot aman.
Monica 5+