Buna dragi mei
Tatal meu a fost diagnosticat acum 4 ani cu Parkinson.Are tratament,dar se pare ca nu este ff multumit,ar dori sa consulte un medic naturist.El locuieste in Onesti dar din pacate acolo nu exista un cabinet naturist
Poate cineva sa-mi dea un nr de telefon o adresa unde as putea gasi un cabinet naturist?
Multumesc mult si multa sanatate
Mihaela mami de River Maria
Draga Mihaela,
tatal meu a avut Parkinson si a trait 12 ani dupa diagnosticare.A facut tratament medicamentos(de aceea a si trait atita)dar boala a progresat tot timpul...ultimele saptamini au fost cele mai grele...s-a stins acum 2 ani,la 77 de ani.
Boala e grava si incurabila si am rezerve daca un tratament naturist ar da vreun rezultat...
Poate un medic de pe forum ne va spune mai multe.
Sanatate multa !
Din pacate Parkinsonul afecteaza sistemul nervos, care nu se mai reface cu nici-un tratament medicamentos ( acesta doar amelioreaza simptomele)iar cele naturiste sunt frectie la picior de lemn. Ar putea doar sa se simta mai bine (atat!)cu reflexoterapie si acupunctura. Bunica mea a trait 15, poate si mai bine cu aceasta boala. De fapt asta nu omoara, dar iti distruge calitatea vietii, de ajungi sa vrei sa te omori. Intradevar, in ultimul an nu mai putea manca singura, ii dadeam numai pasat cu mixerul si diluat ca un piure zemos. In schimb, cumnata bunicii mele a avut Parkinson de la 40 ani si a trait pana la 80 ani, si facea si mai urat ca bunica mea! Parkinsonul asta e de mai multe feluri, cel putin bunica mea si cumnata ei aveau tratamente diferite (sunt mai multe substante active: carbidopa, levodopa si nu mai stiu ce), si cand au incercat sa ia una de la cealalta nu a mers, i s-a facut rau!
Mai bine incearca si alt doctor, dar sa stii ca in general boala evolueaza in timp iar tratamentul trebuie readaptat, adica marite dozele.