Zi de nastere

Zi de nastere | Autor: scarmanus

Link direct la acest mesaj

Ii rog pe moderatori sa nu ma izgoneasca de aici, macar cateva zile, ritmul cu care se deruleaza subiectele aici este exact de ce am nevoie.
Va supun atentiei o intrebare: ce faci cand se apropie ziua de nastere personala si ai vrea sa o sarbatoresti intr-un mod original, nu neaparat zgomotos. Ce idei creative imi puteti da, caci simt cum pana acum acum nu m-am bucurat, nici nu m-am intristat peste poate cu ocazia evenimentului, si totusi am avut senzatia ca n-ar fi trebuit sa treaca atat de neinsemnat si profan. As vrea sa fac ceva original, nu vreau petreceri cu taraf, nici surpriza, nici nimic ce emotiile m-ar impiedica sa fiu degajata, caut ceva, of, nu stiu cum sa-l numesc, un mod de a petrece ziua placut, degajat, facand-o memorabila in acelasi timp.

pisici, flori si jucarele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Pai cu cine vrei sa sarbatoresti? Sot, prieteni, colegi, ii vrei pe toti odata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Mi-ar placea sa organizez o petrecere cu tema anuntata.

De pilda, as alege anii '20 si as "insista" ca invitatii mei sa vina imbracati "la moda" dar fara pretentii de eticheta. Eu m-as ocupa sa le ofer atmosfera anilor respectivi (iar cercetarile in directia asta m-ar umple de placere si amuzament) iar prietenii mei nu vor trebui decit sa ma onoreze cu prezenta.
Desigur, in locul temei cu anii '20 poti alege orice iti trece prin mine: hippy, disco, country si tot asa...

Asta mi-a venit acum in minte. Daca imi vor mai veni idei, mai scriu.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Initial creeata de scarmanus
ce faci cand se apropie ziua de nastere personala (...)
(...)un mod de a petrece ziua placut, degajat, facand-o memorabila in acelasi timp.

Satul de chefuri peste chefuri peste an, de ziua mea mi-am luat copilul si iubita si am fugit la Felix, am lasat laptopul acasa, am inchis telefoanele, si am sarbatorit ziua (w/e de fapt) linistit si placut (mancare, somn si baie in piscina cu apa termala).

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Chiar aseara ma uitam la o biografie Fredy Mercury si omul asta avea obsesia petrecerilor excentrice. Si printre toate chestiile alea traznite si extravagante pe care le organiza, doua mi s-au parut foarte incitante.

Una, "the black and white party", la care singurele culori acceptate au fost albul si negrul (nu am retinut cat de departe s-a aplicat regula, cu siguranta invitatii au trebuit sa se conformeze).

Cealalta, "the hat party", in care toti invitatii purtau palarii. Niste palarii cu multa personalitate am zarit pe-acolo.

Si-am fost eu la un party "Matrix": parpalac, camasa, pantalon, par cu gel, ochelari de soare. Dragut si costumatia a fost ieftina.

Sa ne spui si noua ce idei ti-au venit, te rugam!

www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">mm & DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Eu in ultimii ani tot pentru a simti ziua mea de nastere "altfel" am plecat doar cu sotul meu in locuri in care ma simt bine. Acum doi ani am fost pe malul marii chiar daca era noiembrie si a fost superb. Anul trecut am fost in Iasi, un alt oras care imi place mult. Si m-am plimbat prin ninsoare in Copou.
Distractie placuta orice vei alege!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Ah, ce de idei minunate! Mi-ar placea foarte mult sa-i fac pe oameni sa iasa din cotidian, dar traiesc intr-o tara (inca) foarte traditionalista si ma tem ca nimeni n-o sa guste atmosfera. Tin minte ca a fost organizata odata o petrecere in care li se cereau invitatilor sa vina imbracati ca de carnaval, ei bine, nici unul nu s-a prezentat astfel costumat . N-as vrea sa fac ceva numai cu sotul sau familia, am sa ma plictisesc, de altfel sunt destul de in varsta si n-are nici un farmec, dar nici sa fie o petrecere galagioasa de sa nu mai stii om de om. E greu sa-mi explic dorinta pentru ziua mea de nastere, vreau insa sa gasesc ceva original, la care sa ma gandesc cu placere.

Fantastice ideile, cred ca dac-as trai intr-un alt colt de lume, cu oameni mai deschisi la nou, as face o "theme party" fara sa clipesc. Va mai astept cu idei, intre timp imi evaluez optiunile.

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Eu cred ca ziua de nastere ar trebui sa fie, in primul rand, o zi in care visele TALE devin realitate... lasa-le sa prinda viata, macar pentru o zi! De ce nu te gandesti sa faci intai ceva pentru tine, pentru sufletelul tau, si abia apoi pentru invitati? Ofera-ti o experienta pe care n-ai mai trait-o, indiferent ca e vorba de un salt cu parasuta, de un concert de jazz sau de un o calatorie-fulger intr-un loc pe care ti-ai dorit sa-l vezi si n-ai apucat. Dupa ce ti-ai stabilit scenariul, poti sa te decizi si cine vor fi invitatii care-ti vor popula visul...
Eu, personal, m-as multumi cu o cina romantica cu lumanari, undeva pe malul marii, precedata de o "sedinta" de shopping prelungit

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Asa e, Candy, uitasem de fapt esentialul
Cred ca de ziua mea vreau sa dansez. Ia sa caut ce imi ofera orasul(sau lumea ) din perspectiva asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Un parc de distractii.
La multi ani!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by motanik

Un parc de distractii.
La multi ani!

--------------------

Andra

Andra iubita, am oroare de asa ceva, din pacate, ma duce cu gandul la balci si la grotesc, mai degraba decat la amuzament. Cred ca mi se subtiaza nasul odata cu inaintarea in varsta
Iti multumesc de urare

Mergi la inceput