Paciente optimiste si gravi dr.Tutunaru(27)
Raspunsuri - Pagina 17
teonikol spune:
Fetelor, revin cu o intrebare. Am citit la un alt subiect, LilianaFi, parca era un mesaj de al tau, ca a venit histeroscopul. Asa e? Kora sti ceva?
Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!
lilianaFi spune:
TEONIKOL - asa am inteles ca ar fii venit.....banuiesc totusi ca pina dupa 26 cind se intoarce dr.T din concediu sau de la cursuri nu se mai poate face nimic
KoraPop spune:
tutunici!
Teo esti mortala cu rezervarea locului pt mamici de decembrie...multumesc... mey, dar ce trece timpul deja ai 9 saptamani...parca ieri am vb cu tine la tel in ziua cea mare cand ne-ai anuntat ca esti graviduta!!!
Mamitzule de ce nu iti pui frumosul semn de ?!Ai grija de tine, sa nu te obosesti si trimite-l pe sef mai des la 3,14-3,14 ( pipi)
lilianaFi,Alexela multumesc de urari, sper si eu sa stabilim totul azi,adica sa punem lucrurile in ordinea finala...
ralu bine ai venit printre noi si mult succes la laparo si dupa aceea!
Teonikol mie mi-a spus d-na Matei ca a venit histeroscopul pt dr. T,dar cred ca cel mai sigur este sa il intrebi chiar pe dansul.
Fetelor va doresc o zi cat mai frumoasa!
Kora
CARPE DIEM!
KoraPop spune:
ralu, puteti face spermograma la laboratorul recomandat de dr. T.
Laboratorul se numeste IDS este pe Calea Dorobanti nr. 58, la dr. Matei. Poti face programare ( numai miercurea dupa-masa sau sambata dimineata ) la nr.2115862, costa 90 RON lei. Important: abstinenta minim 3 zile, maxim 5 zile, fara tutun, alcool, mancaruri picante. Inainte de recoltare cu o ora sotul sa urineze si sa se spele doar cu apa, fara sapun. Daca vreti si spermocultura aceasta costa 150 RON,iar rezultatul il aveti dupa o saptamana.Mult succes!
Pt laparo ai nevoie si de trimitere de la medicul de fam. si de adeverinta de la serviciu.Nu iti face griji, operatia este usoara si va trece totul repede!
Kora
CARPE DIEM!
cherry22 spune:
'Neata, fete dragi!
Eu scriu mai rar, caci nu am timp, dar va citesc in fiecare zi
Machus, multumesc foarte mult pentru adresa dr.T
Iyoana, tu tot adresa asta o ai?
Diana, imi pare nespus de rau ca treci prin astfel de momenteSa iti dea DD putere sa treci peste aceasta nenorocire si, poate primavara asta iti va darui un bb, caci meriti sa fii mamica, ca noi toate , de altfel. si fruntea sus!
O zi frumoasa ca voi sa aveti!
merdan spune:
Buna fete dragi!
Am sosit in sfarsit la servici de unde va pot scrie.
Nu am avut timp sa citesc(dar recuperez eu zilele urmatoare) din urma dar urez bun venit noilor tutunici si felicitari proaspetelor gravidute!
Eu recent laparoscopiata(pe 23 febr.) cu rezultate asa si asa(ca nu stiu sa ma exprim altfel), dar sa va zic:"multiple aderente la nivelul ambelor anexe si in FDS Douglas;ovarele cu corticala ingrosata.Se practica adezioliza.Verificarea permeabilitatii tubare este pozitiva bilateral.Driling ovarian bilateral."
In concluzie e de bine ca nu am endometrioza si ca s-a facut driling ceea ce ma ajuta sa ovulez mai bine dar e rau cu aderentele(dr.mi-a zis ca a curatat cat a putut dar nu tot) si indicatia a fost GIFT, pentru care T mi-a zis sa-l sun la inceputul lui aprilie ca trebuie sa-i vina un instrument.Dar pana la GIFT sa incerc naturel ca poate-poate, dar sa nu pierdem vremea mai mult de 3 luni, adica daca nu vine instrumentul sa fac FIV.
In privinta operatiei trebuie sa spun ca e usoara si recuperarea destul de rapida asa ca nu stati pe ganduri fetele carora le e teama.
Personalul din spital a fost super, s-au purtat extraordinar de bine(fata de ce am vazut eu la mine in C-ta sunt ani-lumina), poate mai putin rezidentul Bogdan dar il scuzam si pe el ca poate mai creste(atat biologic cat si profesional) si ii mai vine mintea la cap.
Cine vrea mai multe detalii legate de laparo sa-mi scrie si ii voi trimite pe PM .
Cam atat cu mine, acum vreau sa mai recuperez din urma cu cititul, ca abia asteptam.
Pupici
merdan
KoraPop spune:
merdan in sfarsit ne dai vesti!Parerea mea e ca stai chiar foarte bine,trompele f. bune, acum si cu ovarele e bine ,uterul la fel asa ca...recuperare usoara si cat mai grabnica si asa cum a zis si T : action!!! si poate nu va fi nevoie de GIFT sau FIV!Sotul e ok,ati facut spermograma?Bafta!
Kora
CARPE DIEM!
Iyoana spune:
Buna dimineata!
In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si gandurile bune! Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ne vedem visul implinit, dupa cum va fi voia Lui!
DAR GATA! Capul sus si privirea inainte, ca in armata ! GATA cu jalea si cu tristetea ca nu prea imi sta in fire! Mai bine ma documentez si gasesc ceva solutii decat sa stau sa-mi plang de mila!
Si daca trebuie sa adopt un copilas, ce, el nu e tot copil? El nu are nevoie de o familie? Eiiii, gata Ionico, termina cu plansetele ca nu are sens si-ti pierzi timp pretios cu astea!
O sa ma tin de Tutu pana va zice el ca nu se poate si apoi vom mai vedea!
Pana una-alta, saptamana asta e vremea primenelii: epilat, coafat, suvite....sa mai uitam un pic de necazuri!
Asaaaaa, si acum ca am terminat cu auto-educatia , vreau sa o pe Merdan si sa ii multumesc ca ne-a scris, chiar m-am gandit mult la tine. Nici eu nu zic ca e chiar asa de rau, pana la urma daca exista solutii...ce mai conteaza ce si cum? Lasa-te pe mana lui Tutu si o sa fie ok! Refacere usoara in continuare si serviciu usor!
Kora, tin pumnii azi sa fie bine!
Teo, fata grijulie! Dar sa-ti nu-ti mai faci griji ca ii faci rau bebitului si eu sunt bine acum, da?
Ralu, bine ai venit! Am vazut ca ti-a raspuns Kora despre spermograma. Rapsunsul il puteti avea in aceeasi zi daca asteptati sau pe fax.
Ysa, incepem sa facem galerie?
Zenobia, tu nu mai zici nimic, ne pregatesti ceva?
Alexele, daca zici tu ca vine bebele odata cu iepurasul, atunci asa sa te ajute Dumnezeu!
pup toate fetele si va doresc o zi minunata!
iyoana
aylin_tarcan spune:
neata doamnelor!
diana, nu stiu ce cuvinte ti-ar putea alina acum durerea si ti-ar putea da taria sa continui....ia pauza bine meritata, linistiti-va, relaxati-va, nu va mai ganditi, plecati in concediu macar cateva zile sa vedeti locuri frumoase si cand veti acumula puterea necesara, o luati de la capat. Totusi ma gandesc ca ar fi bine sa investigati eventuala cauza a avorturilor. si urmatorul bb o sa il tii in brate! Doamne ajuta!
nicole, mmc_nd, bafta fetele!
Aylin, 17+
VERET spune:
Buna dimineata
Eu nu an noutati sunt ok,am citit tot ce ati scris,joi merg sa-mi scoata firele si sa aflu ce a gasit doctorasul nostru laparo
Kora tin pumni sa fie totol ok